in ,

3 Bedste kaffemaskiner i [year] – Komplet guide

Kaffemaskine

Vi har allerede været igang med at finde de bedste kaffemaskiner som du bør overveje i [year]. Jeg kan starte med at sige at det ikke har været en nem test og vi har været igennem mange kaffemaskiner for at finde frem til de rigtige.

Du vil helst sikkert med garanti elske testvinderen!

Det kan være lidt af et gedemarked at finde den rigtig kaffemaskine til hjemmet, for der er så mange at vælge imellem og hvad har jeg lige brug for og hvorfor? Spørgsmålene er mange og vi skal prøve at guide dig igennem til, så du kan tage den bedste beslutning.

Lad os komme igang.

Kaffemaskine med kværn

Er du lidt en proff type? eller elsker du bare smagen af god kaffe? Hvis du kan svare ja til en af disse, så er det helt sikkert en kaffemaskine med kværn du er ude efter. I dette tilfælde har vi valgt at gå med Philips Grind & Brew Hd7769/00, som efter vores smag er ret god. Den er billig, den kværner selv kaffe og så fylder den næsten ingenting.

Denne kaffemaskine har konisk kværn for at opnå den optimale formalingsgrad, hvilket sikrer den bedste smag. Du får nemlig en bedre kaffe ved at dine bønner bliver friskmalede lige inden kaffen laves. Der er hele 9 forskellige maleindstillinger som du nemt vælger imellem på maskinens LCD display og her kan du vælge om bønner skal kværnes groft eller mild alt efter hvor stærk kaffen skal være.

Hvis du feks laver en hel kande og bare lader den stå, så vil kaffemaskinen automatisk holde kaffe varm for dig, hvilket er ret smart og her kan du også indstille hvor længe den skal gøre det for dig. Vælg imellem 10 min og helt op til 2 timer. Så har du altid en varm kop kaffe lige ved hånden. Det er smart hvis man får uventede gæster.

Jeg har dog fundet en enkelt ting, jeg ikke synes så godt om. Det er at der mangler en mælkeskummer til den. Det er faktisk det eneste minus jeg kan finde. Jeg drikker selv med mælk i kaffe, så jeg mangler den. Men vil man gerne have varm skummet mælk i kaffe, så kan man altid købe en skummer ved siden af. Så elsker du bare almindelig sort kaffe med god smag, så kan du roligt købe denne maskine og være sikker på at kaffen er i orden hver gang.

Du finder denne kaffemaskine hos GUCCA

Melitta kaffemaskine

Den næste i rækken er en Melitta kaffemaskine. Du kender den sikkert godt i forvejen og gør du ikke, så har du helt sikkert set maskinen hos andre. Den er nemlig meget populær og alle der elsker en sort kop kaffe har en tendens til at gå efter denne maskine. Vi har valgt en Melitta kaffemaskine – Excellent Grande 3.0 fordi den lyn hurtig kan lave op til 12 kopper kaffe på engang. Så kommer der uventede gæster på besøg, så kan du hurtigt lave kaffe til dem.

Her er maskinen vi snakker om.

Som du kan se, så kender du den nok allerede. Meget simpel og lige til. Det er en maskine som alle kan finde ud af og så koster den kun 399,- og det er billigt for en sådan god maskine som denne. Derfor er den også med i vores test og bliver en af de fortrukne kaffemaskiner i [year].

Kaffemaskinen har et let aftageligt låg, nemt rengøring og et autosluk som virker efter 40 minutter. Så den spare dig også for strøm i længden. En færdig kaffe ligger på omkring de 86 grader hvilket er godt. Så holder kaffen længere på varmen når du servere den for dine gæster og temperaturen er perfekt for at få kaffens smag frem. En brygning svarer til 12 kopper kaffe og man kan nemt se når der ikke er mere vand i tanken, da den er transparent.

Så skal du have en billig kaffemaskine, så gå efter denne. Kaffen er super god og dejlig varm og den er et MUST værd, hvis du får gæster på besøg.

Kaffemaskinen kan købes hos COOP for 399,-

Senseo kaffemaskine

Man kommer ikke uden om den og vi ved du kender den i forvejen. Ja, her snakker jeg selvfølgelig om en Senseo kaffemaskine.

Maskinen er meget populær og den bliver især brugt til mange nybegyndere eller får folk som er på farten hele tiden og gerne vil have en kop kaffe med ud i bilen eller haven. Det kan nemlig ikke blive lettere eller mere simpel end den her.

Selve maskinen er super flot og den passer rigtig godt ind på et køkkenbord uanset hvad stil du kører. Den er super nem og lige til og man behøver næsten ikke at læse manualen før man er igang med at lave den første kop kaffe.

Det gode ved Senseo er at man har kaffekapsler til den, hvilket vil sige at du er sikker på at din kaffe bliver ens hver gang. Der kommer hverken mere eller mindre kaffe i, med mindre du gerne vil have at den skal putte mere i. Det er nemlig også en mulighed.

Vandtanken er på 0,9 liter, men det er rigeligt når man tænker på at den kun laver en enkelt kop afgangen, så du har altid mulighed for at fylde op igen og du er hurtigt igang med at lave den næste kop, så ingen af dine gæster kommer til at vente.

Der er mange der vælger en Senseo kaffemaskine som en ekstra kaffemaskine, til de dage hvor man ikke lige gider den anden og gammeldags metode. Jeg har også en selv, som jeg bruger som ekstra kaffemaskine og det kan klart anbefales.

Du kan købe denne hos PROSHOP for 599,-

Julepynt guiden – Find det helt rigtige til dit juletræ

Makeup spejl

Makeup spejl – Disse skal du gå efter i [year]