in , ,

3 bedste tøjstativer – Du bliver overrasket

Vi har samlet en lille guide med tøjstativer til dig. Vi er nemlig blevet spurgt en del ind til det og derfor laver vi den nu. For os handler det ikke om at det er et tøjstativ fra Ikea eller om det er et designer et fra et high-end mærke. Vi er her kun for at teste.

MÅSKE PASSER DET BILLIGE BEDRE TIL DIG?

Derfor er det vigtigt at du finder dig et ordenligt tøjstativ og et du kan lide det og at det er brugbart. Samtidig skal det også være nemt at håndtere og opbevare, så det ikke ligger fremme og roder, når der kommer gæster på besøg.

Vi har testet 3 forskellige tøjstativer på markedet, som vi mener der kan bruges og derfor kan vi nu lave en god guide til dig, som du kan gøre brug af. Vi tænker nemlig at du har fundet denne guide fordi du enten lige et flyttet hjemmefra eller fordi det gamle er gået i stykker og derfor trænger du til et nyt. Vi kender nemlig alle det billige tøjstativ fra Jysk til 100 kroner, som ikke holder ret længe før det bliver smidt ud og man skal derfor alligevel ud og investere i et nyt.

Det klassiske tøjstativ

Vi har været på jagt efter et billigt, men godt tøj stativ og der kommer vi så forbi dette. Selve stativet er faktisk okay og der er faktisk overraskende meget plads på det når det kommer med 2 hylder og 2 stænger til tøj. Så det er et plus herfra. Vi ved godt at det ikke er så pænt, men det kan man heller ikke forvente til den pris og selve stativet kan godt stå og tippe lidt hvis det er helt tomt. Men når man så får noget på det, så står det lidt mere stabilt. Har du meget tøj og skal du bare bruge noget hurtigt opbevaring, så er denne løsning et godt valg til prisen. Vi har testet det i en uge og synes egentligt at det er okay til prisen, selvom det kan virke som noget skrammel til at starte med og så er det super nemt at samle.

Det moderne tøjstativ

Så er vi steget lidt i pris og har derfor fundet og testet det nok meste solgte tøjstativ. Stativet er super flot når det står samlet og det passer ret godt ind hvis man i forvejen har et moderne hjem. Vi har dog valgt at give det 2 stjerner pga pladsmangel. Havde det været større kunne vi godt give det 3 stjerner. Men tænker du mere på at det skal se smart ud, som vores andre kvinder på kontoret, så kan vi også anbefale dette stativ til dig. Selvom der ikke er plads til ret mange sko eller tøj på bøjler, så fungere det bare i indretningen. Så er det lige prisen! Den er næsten dobbelt så dyr som den første vi testede, men denne model er så bare i træ, så prisen er måske faktisk fair nok når det kommer til stykket. Skulle jeg personligt selv have dette stående hjemme, ville jeg nok selv købe to af dem for at få plads nok, men det rækker min pengepung desværre ikke til.

Det dyre tøjstativ

Så er turen kommet til det dyre. Hvad kan man sige? WOW! Det er faktisk lige som det skal være. Bred stativ med meget plads til sko og tøj. Mere kan man ikke ønske sig? Ååhh dog! Prisen falder dog direkte i øjnene efter man har forelsket sig i både størrelsen og designet. Det er mange penge for et tøjstativ, hvis man er en fattig studenrende eller hjemmegående på dagpenge, men er man ikke det, så er det helt sikkert er MUST HAVE. Men du skal være forberedt på at have meget plads, hvor end det skal stå.

Stjerner har det fået for god plads og godt design, men prisen trækker det lidt ned. I den uge vi har haft det stående er vi dog blevet ret forelsket i det, men det kræver virkelige noget plads i soveværelset. Hvis det er der det skal stå.

Opsummering

Hvis vi lige samler det hele meget kort, så vil vi nok anbefale tøjstativet som er det billigste vi har testet. Det har god plads og prisen er helt okay efter min mening. Men lad os sige at jeg havde røven fuld af penge og meget plads der hjemme, så vil jeg nok overveje tøjstativet fra NORDLYHOME.

Det var lidt en kort opsummering til dig der måske ikke vil læse det hele, men måske bare vil springe det hele over og læse hvad jeg synes om dem. Uanset hvad, så kan du med fordel kigge på alle 3 og selv tage en vurdering på dem.

Barcalona

Find rejse til Smukke Barcelona

Philips Hue

Philips Hue – Derfor skal du eje det!