in , ,

3 tips til at finde det rigtige puslebord

Når du skal have en baby, er der rigtig mange ting du skal have styr på inden du bliver babyklar. Du skal have alt lige fra barnevogn til vugge og puslebord. Men når du skal finde et puslebord, kan det være svært at vælge, da der er mange forskellige muligheder. Der er også mange ting, du skal have i overvejelserne, når du købet et puslebord til dit barn. Du skal eksempelvis både overveje sikkerhed, funktionalitet og udseende. Hvis du gerne vil have nogle tips til at finde et puslebord, kommer der her 3 tips til at finde det rigtige puslebord. 

Find det puslebord, der passer til dit hjem 

Når du skal ud og finde et puslebord til dit hjem, er der en række overvejelser du bør gøre dig inden. Det kan være du har nogle forskellige ønsker til dit puslebord. Det kan være det skal have en bestemt funktionalitet eller passe til dit budget. Uanset hvad, bør du gøre dig nogle overvejelser, inden du begynder at  kigge efter et puslebord. 

Forskellige typer af puslebord 

Når man skal finde det rigtige puslebord, kan det være en god ide at sætte sig godt ind i de forskellige typer af pusleborde. Der findes mange typer af pusleborde, og derfor er det en god ide at overveje, hvad du har brug for i et puslebord. På den måde har du mulighed for at vælge det, der passer bedst til dit hjem. 

Hvis du gerne vil have er smart puslebord, der ikke fylder ret meget, kan du overveje et væghængt puslebord. Et væghængt puslebord bliver monteret på væggen, og kan ofte klappes op, når man er færdig med at bruge det. På den måde fylder det ingen ting. Hvis du har lidt mere plads, kan du vælge et kommode puslebord. Et kommode puslebord, er et puslebord, hvor selve puslepladsen er oven på en kommode. Et sådan puslebord fås både med skuffer og låger, du har mulighed for opbevaring af ting til babyen. Vil du gerne have et lidt mere åbent pusleplads, kan du vælge en puslereol, hvor puslepladsen igen er på toppen af reolen. Med en puslereol har du nemt og hurtigt mulighed for at komme til dine ting til babyen. En sidste mulighed for puslebord er en pusleplade. En pusleplade kan sætte oven på en almindelig kommode eller bord, og sørger for at puslepuden bliver på sin plads. 

Gode pusleborde 

Hvis du er på udkig efter nogle gode pusleborde, er der en række mærker du kan kigge efter. Du kan eksempelvis kigge efter et Stokke puslebord, her kan du få både pusleplader og puslekommoder. Du kan også vælge at kigge efter iKea puslebord, hvor du ofte kan få et billigt puslebord, samtidig med de er i god kvalitet. Hvis du gerne vil have flotte puslekommoder med enten skuffer eller låger, kan du vælge at kigge efter Sebra puslebord. 

Find den rigtige højde 

Når du skal have et puslebord, er det vigtigt at finde den rigtige højde på puslebordet. Når du skal finde den rigtige højde, er der nogle ting du skal tage højde for. Det er vigtigt, at du får den rigtige arbejdshøjde, da du kan komme til at skifte en del bleer om dagen. Derfor er det vigtigt, at du finder et puslebord, der giver dig den rigtige arbejdshøjde, så du ikke får ondt i skuldre og ryg, når du skifter ble eller tøj. De fleste pusleborde er i arbejdshøjden 80 til 110 centimeter. Hvis i er to personer, der har forskellige højde, kan det være en god ide, at finde et puslebord, der kan indstilles i højden. 

Find et puslebord med god sikkerhed 

En anden ting du skal være opmærksom på, når du skal købe et puslebord er sikkerheden på bordet. Når man skal have et puslebord til sin baby, er det selvfølgelig vigtigt, at sikkerheden er i orden. En af de ting du skal kigge efter, når du skal tjekke at sikkerheden er i top, er om puslebordet har hævede sider hele vejen rundt. På den måde sikre du, at baby ikke triller ned af puslebordet. En anden ting du skal tænke på er, om du gerne vil have en sikkerhedsrem til puslebordet, så du kan sikre ekstra sikkerhed. En sidste ting du bør tjekker er, om puslebordet kommer med velcro, så puslepuden kan sidde fast. 

Find et puslebord, der passer til dit budget 

Det kan være dyrt at få børn, og derfor er det også en god ide, at overveje at finde et puslebord, der passer til dit budget. Derfor kan det være en god ide på forhånd at overveje, hvor mange penge du kan bruge på puslebord. Man kan sagtens finde et billigt puslebord, der opfylder alle de ovenstående krav med sikkerhed og højde. Så bare fordi et puslebord er billigt, er det ikke ensbetydende med at det er rigere end andre. 

Husk funktionalitet og kvalitet 

Men når du skal finde et puslebord, der passer til dit budget, er det en god ide at have kvalitet og funktionalitet i mente. Det kan eksempelvis være du gerne vil have et billigt puslebord, men samtidig gerne vil have det skal stå på en kommode for at du har plads til opbevaring. I dette tilfælde, kan det være du skal ofre lidt flere penge på et puslebord og få et med indbygget opbevaring. Det kan også være en god ide, at undersøge kvaliteten på puslebordet grundigt, så det holder hele tiden ud. 

Husk puslemåtten 

Når du køber et puslebord, skal du huske puslemåtten også. Det er ikke alle pusleborde, hvor puslemåtten medfølger. Derfor skal du altid undersøge, om den følger med eller ej. Når du køber en puslemåtte, skal du tænke på, hvad der er bedst for babyen at ligge på. En anden ting, når du køber puslemåtte er, at det kan være en god ide at finde en, der kan sættes fast, så du er sikker på den ikke skrider. På den måde sikre du at få et samlet puslebord, der passer til både baby og dig.

4 ting fra Kitchenaid du bør eje

Blomster mark

Vælg en bæredygtig varmekilde