in ,

4 Kommoder der giver dig mere opbevaring

Savner du mere opbevaringsplads i hjemmet? Så bør du pryde indretningen med en kommode. En kommode skaber nemlig plads til opbevaring på børneværelset, i stuen eller i entreen, og er derfor helt uundværlig for dig, der enten har en stor familie, eller bor på få kvadratmeter. 

Kommoder kommer i mange forskellige størrelser, materialer og designs. Mens nogle kommoder blander farver og materialer, og dermed skaber et mere opsigtsvækkende look, vil den klassiske, hvide højglans kommode falde ind i indretningen og gå ubemærket hen. 

Herunder præsenterer vi dig for 4 kommoder, der alle giver dig mere opbevaringsplads i hjemmet. Men ud over, at de alle kan bruges til opbevaring, kommer de i forskellige designs – og er dermed med til at skabe helt forskellige udtryk til dit hjem, og danne din egen personlige indretningsstil. 

Naia kommode – klassisk og tidløs højglanskommode

Mary kommode

Den klassiske hvide højglanskommode er at finde i mange danske hjem – og det er bestemt ikke uden grund. En hvid kommode skaber et romantisk udtryk, der falder naturligt ind i din indretning, og dermed ikke fylder for meget i rummet. Samtidig har den hvide kommode en tidløs karakter, som aldrig går af mode, og dermed vil kunne pryde indretningen i mange år fremover.

Den første kommode du præsenteres for er Naia kommoden. Naia kommoden kommer i flere forskellige størrelser og former, så du kan finde netop den kommode der passer ind hos dig. Med Naia kommoderne kan du derfor både få en smal kommode, en høj kommode eller en lav og bred kommode alt efter dine behov. Fælles for Naia kommoden er dens hvide højglans, som både er praktisk og ikke mindst dekorerende. En hvid kommode fra Naia er samtidig dyb, så den kan rumme rigtig meget. 

Du kan bruge denne kommode overalt i din indretning – men den vil uden tvivl gøre sig aldeles nyttig på et børneværelse eller i en entre. På børneværelset kan den bruges til opbevaring af barnets tøj, men den kan også bruges som et smart puslebord med indbygget opbevaring. Over årene vil din Naia kommode måske tjene forskellige formål – først som puslebord, senere til opbevaring af børnetøj og måske slutteligt som opbevaring i forældrenes soveværelse?

Thais kommode – et farverigt indspark

Thais kommode

Ønsker du at sætte farver på hverdagen, og skabe et personligt præg på din indretning?

Thais kommoder er til den funky side – men ikke desto mindre fyldt med farvespil, miks af materialer små sjove detaljer. Men den glemmer naturligvis ikke sin primært funktion – opbevaring. 

Thais kommoden kommer i flere forskellige størrelser, mens vi her vender blikket mod en smal kommode fra Thais. Denne smalle kommode har multifarvede skuffer i træmaterialer, og skufferne har forskellige greb. Skufferne er samtidig placeret helt vilkårligt, og det giver et sjovt og legende udtryk. 

En smal kommode fra Thais kan placeres overalt i det farverige og kunstneriske hjem. Men grundet skuffernes forskellige placeringer, vil det måske være besværligt at opbevare tøj i skufferne. Brug derfor Thai kommoden som et spændende indretningselement i din stue, hvor du samtidig kan opbevare nips og service som vaser, duge og bestik. Thai kommoden vil uden tvivl skabe beundring hos dine gæster – og det specielle designs er derfor for dig, som tør prøve nye elementer af i indretningen, og som ikke er bange for at vække opsigt.

May kommode – billig og klassisk

Din nye kommode behøver bestemt ikke at koste en formue, og du finder mange flotte, billige kommoder, der samtidig er produceret i holdbare kvalitetsmaterialer, der fremstår flotte i rigtig mange år. En billig kommode, der bestemt ikke har nedprioriteret design og kvalitet er May kommoden – kommoden, der bør stå i alle danske hjem. 

Fordelene ved en billig kommode fra May er mange – men i denne kommode får du et tidsløst design, som kan pryde dit hjem mange år fremover. Kommoden er 108 centimeter høj, 72 centimeter bred og 29,8 centimeter dyb. Den kommer med fem skuffer, hvilket gør den perfekt i størrelsen, både hvis den skal have sin plads i soveværelset, entreen eller børneværelset. Der er god plads i skufferne, og du kan derfor bruge den til opbevaring af både tøj og accessories. Og ligesom med Naia kommoden, kan du også vælge at bruge kommoden som et puslebord, hvor den både vil kunne rumme alt det, der skal bruges til at pusle babyen, og meget mere til.

Paris kommode – romantisk og elegant

Paris kommode

Ønsker du at invitere det romantiske, franske vingårdlook indenfor i din indretning? De romantiske elementer er allerede populære i mange danske indretninger. Ved at bruge hvide cremefarver, bløde materialer og romantiske detaljer, skaber man et look, som indbyder til hygge og romantik – taget direkte fra Frankrig. 

Artiklens sidste kommode er en romantisk Paris kommode – som bestemt lever op til navnet. Kommoden er holdt i et simpelt design, og i en flot hvid farve. Kontrasten til det hvide look kommer med bordpladsen som er fremstillet i lys træ. Ligesom de fleste af artiklens øvrige kommoder, kommer den i mange forskellige størrelser og designs – så du både kan få en smal kommode og en bred, alt efter din øvrige indretning i hjemmet. 

Kommoden vil ligesom artiklens øvrige egne sig til opbevaring i ethvert rum, men er specielt egnet til køkken, spisestue eller stue. Her vil den gå godt sammen med et vitrineskab, som også er med til at indkredse den romantiske stemning i hjemmet. Her kan den for eksempel bruges til opbevaring af duge, servietter og andet, der hører spisestuen til. 

Uanset hvilken kommode du vælger, vil den skabe plads til opbevaring i dit hjem. Det er således op til dig, ud fra dine personlige behov, om du vælger en billig kommode, en smal kommode eller en farverig kommode, der sætter farver på din indretning.

Trampolin

Trampolin Test – Rund eller firkantet trampolin?

Indretning af stue

Indretning af stue – 7 Uundværlige ting