in , ,

5 gode gaveidéer til din tech-interesserede ven eller veninde

Folk har ofte vidt forskellige behov og ønsker, når det kommer til gaver. Nogen elsker at få oplevelser i fødselsdagsgave, andre er mest til de bløde pakker. Yderligere andre er så tech-glade, at der helst skal være enten hardware eller software i gaven. Har du en ven eller et familiemedlem, som falder ind under sidstnævnte kategori, så læs med her. Du kan måske finde inspiration i fem af de følgende gaveidéer til særligt tech-interesserede.

Online underholdning som gave

Mange søger i dag underholdningen på nettet. I et stadigt mere digitaliseret samfund er mange underholdningstilbud rykket online. Kender vi din tech-glade ven ret, så søger han eller hun helt sikkert også en af hverdagens adspredelser på nettet. Du kan i den forbindelse give en gave, som eventuelt kan nydes på computeren eller via mobile enheder.

En gave kunne være et abonnement til en af de mange film- eller musikstreamingtjenester. Er din ven særligt glad for online spil, så kunne en omgang free spins til en spillemaskine på et online casino måske også være sagen. Hvis online computerspil er den største interesse, så kan man faktisk også give et gavekort til eksempelvis League of Legends eller andre spil.

Trådløs 3-i-1 oplader

Når man er glad for teknologiske gadgets, så går man også ofte op i effektivitet og smarte løsninger. Og det er netop, hvad denne gave kan give. Mange kender sikkert til de nye trådløse opladere, hvor man kan placere sin iPhone på en opladnings-plade. Men nu har teknologien faktisk taget skridtet videre. I dag produceres der større trådløse opladningsstationer. Her kan man både placere sin iPhone, Apple Watch og AirPods og oplade dem på samme tid. Man kan her foretage tre opladninger på én samlet platform og tilmed undgå postyret med de mange ledninger.

Portabel projektor til en fantastisk filmaften

Er din ven særligt glad for film eller serier, så kan du også vælge at give en portabel projektor i gave. I dag produceres der en bred vifte af gode projektorer til overkommelige priser. Langt de fleste er kompatible med iPhones og Android-enheder og kan derfor kobles til telefonen. På den måde kan man bruge telefonen som hardware til streaming af film- og serier via projektoren. Derudover kræver det bare en hvid væg og at man slukker lyset for at kunne nyde film i biografstørrelse via projektoren. De fleste projektorer er så små, at de sagtens kan være i en lille taske. Man kan derfor tage den med på farten.

Trådløse hovedtelefoner

Måske trænger din ven eller veninde til et par nye høretelefoner. Der findes i dag et bredt udvalg af høretelefoner i form af både in-ear høretelefoner eller hovedtelefoner. Hvis din ven er en habil gamer, så kunne det måske være en idé at investere i et par gode gamer-hovedtelefoner. Er det i stedet musik, din ven eller veninde vægter højt, så kunne et par lækre hovedtelefoner med særligt god lyd være sagen.

Online beskyttelse i fødselsdagsgave

En ting er at nyde den mangfoldige underholdning på nettet. Noget andet er at bevare sikkerheden, mens man gør det. I den forbindelse kan du give cybersikkerhed i gave til din tech-interesserede ven eller familiemedlem. I dag er det muligt at give et abonnement på en betalt VPN-tjeneste, som kan tilbyde kryptering af data og maskering af IP-adresse. Det giver solid sikkerhed mod hacking, men sikrer også at man surfer med størst muligt anonymitet, når man er online.

Opdag Ikast: Grunde til at bo på hotel i Ikast

Få hjælp til hurtigt vægttab med sunde vingummier – se hvordan her