in ,

AirPods 2 – Resultatet er rimelig tydeligt

Så har vi endelig fået fingrene i et par AirPods og selvfølgelig mener vi anden generation. Ikke allerede er de trendy, smart og sidder godt, de kan også gøre din hverdag lidt nemmere!

Kan du ikke helt forstå hvad vi snakker om, så læs med her

Vi har testet disse banditter i 1 måned nu og det er lige nøjagtigt den tid der skal til for at teste dem ordenligt. I denne test lader vi som om at den første generation findes til at starte med og sammenligner dem til sidst i denne guide. Der er nemlig forskel på de to generationer.

Airpods 2 er et skridt nærmere fremtiden

Man skulle ikke tro at fremtiden kan ligge i et par AirPods, men det kan de faktisk. Men det kræver dog at du har en iPhone for at få det optimale ud af dem. Nu er jeg selv mega Apple fan. Jeg startede med en PC i mange år, men flyttede senere over til Apple og har idag, Mac Pro computer, Apple Watch, iPhone 11 Pro og ikke mindst en iPad, så jeg kender en del til det og derfor skulle jeg også teste disse banditter her.

Til at starte med mærke man hurtigt at det er Apple kvalitet man har i hånden fra første gang man åbner dem. Etuiet de kommer i har et lille diode foran som viser hvor meget strøm der er på dine AirPods og om de er opladet. Lyser den grøn er de på 100% batteri og er den orange er den igang med at lave dem op for dig. De nye AirPods 2 har trådløs ladning, men har du ikke en plade den kan lade dem på, så har den også almindelig lightning stik.

Så snart du putter dem i ørene, så popper de op på din telefon, så selve at oprette forbindelse mellem dem og din telefon kan faktisk ikke være nemmere eller smartere, så har er der tænkt over tingene, som sædvanlig. Det er Apple kendt for. Alle skal kunne finde ud af at bruge deres udstyr og AirPods er ingen undtagelse. Så snart de har forbindelse, så er du klar til at spille musik for fuld skrald og kvaliteten er virkelig god. Bruger selv et par beats by dre til daglig, så har kun dem at sammenligne med, men her følger de næsten med. Så det siger ikke så lidt. Bassen er virkelig god.

Det smarte ved AirPods er at man uden at røre ved dem kan aktivere Siri og bede om lige hvad men ønsker sig. Skifte sang, høre om vejret, tænde lyset eller andet og det er her at fremtiden flytter ind i dine øre. Det er nemlig blevet en helt selvfølgelig at jeg har dem på et par minutter efter at jeg er kommet hjem. Så kan jeg nemlig tænde lyset selvom jeg har hænderne fulde og tænde TV’et og smække benene op inden jeg putter dem tilbage i etuiet.

Batteritiden kan man ikke sætte en finger på

Hvis man lige skal snakke om batteritiden meget kort, så er den virkelig god. Jeg kan sagtens have musik i 2-3 dage, hvor jeg bruger dem meget. Men det er også fordi de altid lader i etuiet og det er det der er så smart. Når etuiet løber tør har du stadig musik til mange timer og så er det bare om at få det opladet når du kommer hjem eller på arbejde. Det jeg vil sige er at du har masser af strøm til en hel dagen, så her har du ingen grund til bekymring.

Selve ladetiden er helt sindsyg. Her lader de enormt hurtig. Batterierne er ikke så store, men det går alligevel ret stærkt.

Features du gerne vil kende inden du køber

Der er ikke ret mange der kender AirPods fede features inden de har dem selv. Så derfor vil jeg lige tage en hurtig gemmengang af dem.

For det første så kan du skifte mellem sange eller tage telefonen bare ved at røre ved den ene af dine AirPods 2 gange. Det fede er også at du kan indstille i appen for dem begge to, hvad de skal gøre når du røre ved dem. Skal de pause musikken, fortage et opkald, start Siri eller noget helt andet. Valget er dit.

For det andet, så sætter de automatisk musikken på pause når du fjerner den ene af dine AirPods fra øret og det er ret handy hvis du lige har en der kommer og snakker til dig. Når du så sætter den tilbage i øret, så starter musikken af sig selv igen. So simple! Det samme gælder hvis du ser Youtube og tager den ene ud, så stopper videoen selv og starter igen når du putter den tilbage i øret igen. Det har også været ret brugbart på kontoret.

Vil vi beholde dem?

SVARET ER JA! De er super gode og nemme at have med på farten og skal man sammenligne dem med første generation af dem, så spiller de helt klart bedre og bassen er blevet markant bedr, samt rækkeviden også er blevet det.

Skal man finde noget dårligt at sige om dem, så kunne vi godt bruge en snor eller andet som kunne holde på dem, hvis nu man skulle ske at tabe dem imens man dyrker sport feks. Jeg ved godt man godt kan købe nogen universal nogen, men vil ønske de allerede havde lagt nogen med i pakken.

Vil du også eje dem, så kan du købe dem her.

Logitech mx 3

Logitech MX Master 3 anmeldelse

Julepynt guiden – Find det helt rigtige til dit juletræ