in ,

Barnevogn – 4 ting du skal vide før du køber

Du er på udkig efter en barnevogn og derfor er du havnet på denne side. Du vil nemlig gerne vide hvad du skal kigge efter inden du køber og det kan vi godt forstå.

Det er vigtigt at du vælger en god barnevogn som din primære barnevogn.

Når der skal købes ind af udstyr til sin baby, så er der meget der skal købes ind hvis det er først gang du prøver det. Anden gang er det ikke så slemt, for der har man allerede de dyre ting i forvejen.

Det er heller ikke sikkert du ved hvad man skal have når man får barn, men sådan en guide kommer vi også snart med.

Men noget af det vigtigste og måske også dyreste du skal have, er en barnevogn. Så derfor er det også vigtigt at du vælger rigtigt fra starten af.

Køb en lang barnevogn

Ja, hvad mener vi lige med det? Nej, det er ikke fordi man kan købe en limosine model eller noget. Men det er fordi man kan købe den i forskellige længden og her begår de fleste fejl. En “smart barnevogn” som mange kalder dem er nemlig ikke ret lange i deres liggemål og derfor bliver den hurtigt for lille og du skal derfor ud og have en ny igen.

Du kan ligeså droppe at købe de så kaldte smart barnevogne. De er nemlig ikke ret smart når det kommer til stykket og det vil koste dig en del flere penge end hvis du købte en anden fra starten af.

Der findes nogle mærke, som har ekstra længde i liggemål og det vil du helst sikkert blive glad for selvom du måske ikke har et stort barn til at starte med.

Du kan feks se en masse af dem her.

Faste hjul er for de kloge

Nej, jeg er ikke skør. Den er god nok og her tænker du måske noget andet. Du ved sikkert allerede nu at man kan købe barnevogne med hjul der kan dreje rundt foran og det synes du er mega smart fordi det så bliver nemmere at komme rundt inde i det lokale supermarkedet.

Det kan også godt være du har ret, men derefter er de heller ikke smart mere.

Vælger man en barnevogn med hjul der kan dreje, så vil man oftest støde ind i problemer med den. Feks har jeg gentagne gange set folk der vælger med vognen fordi de pludselig drejer fordi de rammer en sten eller noget andet på vejen og det er direkte farligt.

Derudover er det næste håbløst at gå en tur i skoven med den. Hvis du ser en, så køre de altid meget stille eller på de bagerest hjul, hvilket heller ikke er særlig smart. Så køb derfor kun en barnevogn med faste hjul og spar besværet og alle de farlige ting det kan medføre.

En Stork barnevogn er ret populær og den har faste og store hjul som kan køre over alt.

Skal kunne klappes sammen hurtigt

Hvorfor lige hurtigt? Jo, det er fordi du kommer til at tage den barnevogn ud og ind en del gange og også mere end du lige ved nu. Har du ikke prøvet det før, så er det en del gange og kan man ikke pakke den sammen hurtigt, så går du hurtigt kold i det.

Been there done that!

Derfor er det vigtigt at den hurtigt kan skilles af og lægges i bilen uden de store problemer. Har du en mindre bil, så er det også god grund til at vælge en der kan pakkes ekstra meget sammen. Jeg har selv en Stork og den kan ligge i den Ford Ka, hvor der nærmest ikke er bagagerum i.

Derfor skal du ikke gå ud og købe en flot emmaljunga barnevogn, hvis den bare gør det hele besværligt for dig. Har du en stor bil, kan du altid prøve om den kan være der inden du køber den.

Det er faktisk også blevet moderne med en Retro barnevogn, men skal du have sådan en, så anbefaler vi at du købe en anden ved siden af som du kan tage med når i skal på tur, da en Retro barnevogn ikke er nem at have med.

Gå efter en sort og glem alt andet

Hvis du ikke vil have en sort barnevogn, så er dette nok mest til dig.

Når man er ude at købe en barnevogn første gang, så vil man gerne have en der er flot og som man kan vise frem. Man tænker ikke det praktiske ind før det er for sent. Men jeg kan kun anbefale dig at gå efter en sort, da den er nemmest at holde ren.

Det kan godt være at mode farven lige nu måske er blå eller rød, men til næste år er den en anden. En sort er altid på mode og er den nem at holde ren er det jo bare en win win.

Se et udvalg af barnevogne her eller gå til forsiden.

Solbriller

Solbriller – 3 steder du virkelig skal bruge dem

Ventilator – 4 bedste til hjemmet eller kontoret