in ,

Beats By Dre – 3 gode grunde til at købe dem

De fleste af os kender Beats hovedtelefoner. Apple er blevet en del af det, så man kan næsten ikke undgå at høre om det og skal man have nye høretelefoner, så kommer man ikke udenom Beats By Dre.

Bassen er perfekt og der er kræset for de små detaljer som du vil elske!

Beats har været til stede i mange år efterhånden og de bliver ved med at imponere når det kommer til at lave trådløs høretelefoner. Der findes også et par som hedder Beats By Dre Pro, som bruger ledning, men dem vil vi teste senere.

I denne artikel vil vi gerne fortælle dig om hvad et par beats kan, som ikke andre kan. Jeg har personlig testet mange af modellerne igennem de sidste 5 år, så jeg er den rette at spørge, synes jeg selv.

Jeg har valgt at tage udgangspunkt i deres bluetooth høretelefoner, som er Studio. Dem har jeg været gladest for. Jeg har tidligere haft Solo3, men dem synes jeg var for små, da jeg godt kan lide at de dækker hele øret.

Beats bluetooth høretelefoner

Der findes mange hovedtelefoner der er bluetooth, men der er noget specielt ved Beats og det er at der sidder en Apple chip i dem, så har du en iPhone er de super nemme at connecte.

Så snart du tænder for dine Beats, så popper den op på din iPhone og du er derefter klar på få sekunder. Det er smart tænkt.

Vælg altid et par bluetooth høretelefoner, da du vil elske at kunne rende rundt med dem på uden at skulle tænke over at ledningen kommer i vejen for dig.

Bassen er fænomenal

Man skal lede længe efter et par hovedtelefoner der giver dig så god en bass. Hvis man finder det, så er prisen høj, så med Beats for du ret meget for pengene.

Bassen er sindsyg god og det brummer eller knirker ikke i dem, som det kan gøre i et par billige høretelefoner når du skruer for meget op for bassen eller musikken.

Her får du super lyd kvalitet og ikke mindst en bass der spiller sindsyg godt. Uanset hvad du spiller i dem, så rammer de bare spot-on.

Høre du techno, dance eller andet hvor der er meget bass, så kan du virkelig høre hvad jeg snakker om. Man får lyst til at skruer mere op for musikken, fordi bassen er lige som den skal være.

Batteritiden kan man ikke klage over

Vi kan selvfølgelig ikke komme udenom batteritiden. Den er super vigtigt! Her gør de det også godt. Jeg oplader mine cirka efter 4-5 dage. Det skal så siges at jeg bruger dem cirka 4-7 timer om dagen.

De holder utrolig godt på strømmen, så du skal ikke være bange for at løbe tør i løbet af dagen imens du arbejder eller sidder i toget på en længere tur.

Opsummering

Lige for at slutte ordenligt af, så vil jeg bare sige at det er et super godt valg. De er ikke billige og heller ikke helt dyre, så de ligger fint midt i mellem og du får virkelig meget for pengene.

Det eneste som kan være en ulempe er dog at læderet bliver slidt med tiden, så sørg for ikke at have for meget voks i håret. Så vil de nemlig begynde at flække i læderet og man kan ikke skifte det ud med noget nyt. Det er nok den eneste ulempe jeg er stødt på. Det har dog ikke været et problem for meget, da det har passet med at jeg skulle skifte dem ud. Men mine har cirka holdt 2 år af gangen inden de var slidt ned.

Køb dem her

Du kan se flere guides her

Bedroller køb

Bedroller – 2 ting du bør vide inden du køber

Weber gasgrill

Weber gasgrill – 4 gode grunde til at købe en gasgrill