in

Bedroller – 2 ting du bør vide inden du køber

Du har søgt på bedroller og er landet på denne side hos os fordi du gerne vil have nogle fif inden du selv køber nogen. Det kan vi godt forstå. Det er nemlig ikke ligemeget hvilke bedrollers du anskaffer dig.

Spar plads og få mere ud af din bolig med disse fif

Hvis du bare køber bedrollers for at smide en masse ting deri, så gør du det måske helt forkert. Det handler nemlig om at gøre det rigtigt fra starten af, så du kan spare penge og plads på samme tid.

Bedroller størrelser som du skal kende

For os findes der to størrelser af bedrollers. Den ene er en Classic 35, som er en mindre opbevaringskasse. Den anden er en Classic 70 og denne model er lidt større. Begge plastkasser er super gode til hver deres formål.

Det smarte ved den store er at den kommer med hjul på. Du skal altid vælge en med hjul, hvis der er noget i kassen som du skal bruge ofte. Er der bare en kasse som skal smides på loftet, så vælg en uden hjul.

Det bedste valg er plastkasser med låg. Nogle køber uden, men finder senere hen ud af at de gerne vil have et låg med. Ting bliver nemlig hurtigt støvet.

Det er derfor altid en god ide at vælge med både hjul og låg, hvis det er noget du tænker at du skal bruge tit.

Opbevaringskasser i plast er bedst

Det er altid bedst at tage en bedroller i plast. De kan nemlig også fåes i andre materialer, men plast er bedst. Her kan du nemlig kigge igennem kassen inden du trækker den ud og det vil spare dig tit i længden.

Udover at du kan se igennem kassen, så holder plastik også bedre. Vælger du feks en i træ og spilder noget på den, så begynder den at forfalde med det samme og det er ikke meningen.

En super god ide er at bruge en stor Classic 70 bedroller inde på børneværelset. Her kan børnene selv se hvad der er i kasserne og selv køre dem frem og tilbage til hvor de nu skal lege med det. Det er super nemt og det kan spare dig noget arbejde.

En anden god ting ved at bruge dem på børneværelset er også at du bare kan smide legetøj ned i uden at sortere det og derefter stable kasserne, så de fylder mindre på værelset.

Det kalder vi smart.

Hvor køber man bedrollers?

Det er selvfølgelig vigtigt at vide hvor man kan købe dem henne. De sælger dem mange steder og du kan derfor købe bedrollers hos feks Jysk og Ikea, som du sikkert kender i forvejen.

Vil du hellere handle på nettet, så er HW Homeware et godt sted at købe dem. Det kan nogle gange være nemmere at købe dem online, da du så ikke selv skal ud og finde en trailer for at have dem alle sammen med hjem. De fylder nemlig meget i en bil og det kan være irriterende at køre flere gange for at få det antal kasser som man skal bruge.

Vi håber at du kan bruge denne lille guide til at købe dine nye bedrollers med. Vi er flere på kontoret der har dem til vores børn og det er guld værd. Det handler nemlig om at skabe en masse plads der hjemme og stadig have styr på hvad man har.

Vil du gerne læse en masse af vores andre guides, kan du altid gå til forsiden og vil du bare gerne vide mere mere om ting indenfor bolig kan du bare linket herunder.

Se også bedroller.dk

Gå til bolig guides.

Gaming mus

Gaming mus – 3 bedste logitech mus til gaming

Beats by dre hvid

Beats By Dre – 3 gode grunde til at købe dem