in , , ,

Elektronisk p-skive test | 7 bedste p-skiver til at undgå p-bøder

Table 'hollinsmedia_com_db_nullo.products' doesn't exist

Glemmer du ofte at sætte din parkeringsskive? Og har det måske gjort dig til “samler” af lidt for mange p-bøder? Her er den simple løsning: at købe en elektronisk p-skive til bilen.

Undgå parkeringsbøder ved at bruge en p-skive der automatisk sætter tiden når bilen standses. Det kan være en fornuftig investering der hurtigt tjener sig hjem. En parkeringsbøde koster 750 kr. i gennemsnit, og parkeringsvagter er efterhånden svære at undgå i hele landet.

Brug denne elektronisk p-skive test med de bedste parkeringsskiver til det hurtige og nemme overblik over de forskellige muligheder i typer, design og priser. Og tjen hurtigt købet ind ved at undgå parkeringsbøden på gennemsnitlige 750 kr.

ParkOne Exclusive elektronisk p-skive

ParkOne Exclusive er en stilren automatisk p-skive med præcis og hurtig installation. Du får en populær ledningsfri parkeringsskive, der automatisk skifter fra vinter til sommertid og visa versa. Derudover, får du også 0-bøde garanti på op til 2 år fra købsdato.

Parkeringsskiven fra Needit er godkendt af Trafikstyrelsen. Den dansk produceret skive med front i børstet aluminium er til dig, der ønsker stilrene og flotte detaljer. P-skiven er elegant og tynd i sin udformning der passer til rigtig mange biler.

ParkOne Exclusive er ligesom de andre elektroniske p-skiver fra Needit, godkendt af Trafikstyrelsen og har godkendelsesnummer FS17. ParkOne p-skiven bruger batteri der medfølger.

Modellen kan købes i sort eller sølv farve.

 • Størrelse: 10 x 10 x 1,2 cm
 • Indstilling af tid: Automatisk
 • Bruger batteri
 • App kompatibel

Park Solar elektronisk p-skive med solceller

Park Solar elektroniske parkeringsskive med solceller er en anden testvinder/anbefalet model. Modellen fra Samatech producenten er godkendt af Trafikstyrelsen. Skiven drives af integreret solcelleteknologi så batteri drift er kun backup.

Park Solar p-skiven indstiller automatisk parkeringstidspunktet, når du stopper bilen. Indstillingen rykker selv tiden frem til nærmeste kvarter i overensstemmelse med den danske lovgivning. Solcellens estimerende levetid er 20 år.

Uden sollys kan det indbyggede batteri anvendes, hvor holdbarheden er ca. 2 år. Modellen er ikke app kompatibel og kommer heller ikke med 0-bøde garanti.

 • Størrelse: 10,4 x 10,4 x 1,8 cm
 • Indstilling af tid: Automatisk
 • Genanvendelig solcelle batteri

Jacob Jensen Electronic Parking Disc II

Jacob Jensen er kendt for det minimalistiske og varme design. Og i det store udvalg af produkter med design af Jacob Jensen, finder du også denne elegante parkeringsskive.

Designet er i det klassisk, enkle og æstetiske design, hvor du får et stort og tydeligt display udvendigt. Indvendigt har du ikke mulighed for at se tiden. Bagsiden af skiven, der vender ind i bilens kabine, har en LED indikator til at vise når batteriet er dødt. Blå farve viser når parkeringstiden er indstillet. Rød farve indikerer at du skal skifte batteri.

Du kan tage frontdækslet af skiven og bruge tasterne til manuel indstilling. Men uret vil dog blive indstillet automatisk, helt ligesom sommer/vintertid også skifter automatisk.

Uret har ikke 0-bøde garanti og ingen telefon tilslutningsmulighed.

 • Størrelse: 10 x 10 x 1,3 cm
 • Indstilling af tid: Automatisk
 • Bruger batteri

ParkOne 2 p-skive

ParkOne 2 fra Needit er kåret som bedst i test for sin kvalitet og pris. Du får en flot og minimalistisk elektronisk parkeringsskive der findes i kulstof sort eller hvid design.

ParkOne 2 parkeringsskiven har automatisk funktion til indstilling af tid, når du stopper bilen. Modellen kan bruges sammen med den gratis ParkOne App, der er kompatibel med Android og iOS. Det giver dig mulighed for besked, når parkeringstiden er ved at løbe ud.

Det er nemt at monterer den trådløse parkeringsskiven fast i bilen, hvor du kan tilkøbe ekstra ParkOne klæbepuder. Og det enkle brug, samt elegante slanke design er fordelene ved denne model. Du får også 2 års bøde-garanti ved køb af denne model fra Needit producenten.

 • Størrelse: 10 x 10 x 1,5 cm
 • Indstilling tid: Automatisk
 • Bruger batteri
 • App kompatibel

ParkOne ParkMini elektronisk parkingsskive

Parkone Parkmini p-skiven er verdens mindste elektroniske parkeringsskive. El p-skiven måler kun 4,5 cm. i højden, 8,2 cm. i længden og vejer 42 gram.

Hvis du har en mindre bil, er dette elektroniske parkeringsur designet til netop de små biler. Helt ligesom det dansk producerede parkerings ur kan tåle ekstreme temperatur lige fra den nordiske kulde som den dejlige italienske sommervarme.

Parkmini parkeringsskiven bruger 2 batterier med levetid på 3 år. Og du kan aktivere sommertid eller omvendt, hvis ønsket.

Modellen har 2 års 0-bøde garanti som også gælder de andre ParkOne p-skiver.

 • Størrelse: 8,3 x 4,5 x 2,5 cm
 • Indstilling tid: Automatisk
 • Bruger batteri

Park Life elektronisk parkeringsskive

ParkOne Park Life er en populær p-skive. Modellen får gode anmeldelser for sit stilrene design og lange levetid. ParkOne p-skiven har en batteritid på hele 10 år.

Designet er med et tydelig display både udvendig som indvendig. Og helt ligesom de andre populære p-skiver fra Neeti, er modellen designet til at klare fra -20 grader til +75 grader.

P-skiven indstilles fra 20 sekunder efter du har slukket motoren. Her vil starttiden blive rundet op til nærmeste hele kvarter.

Modellen kommer med 0-bøde garanti i 2 år fra købsdato.

 • Størrelse: 10 x 10 x 1,5 cm
 • Indstilling af tid: Automatisk
 • Bruger batteri

Go Park Premium parkeringsskive

Go Park Premium er en elegant, automatisk parkeringsskive i mat finish og børstet stål materiale.

Displayet fremstår med tal i hvid på sort baggrund, der er nem at aflæse.

Tiden bliver automatisk indstillet når du har parkeret. Hvor tiden bliver fremskrevet til nærmeste kvarter. Her finder du en ekstra manuel funktion, hvor uret kan fremrykkes til nærmeste halve time som er gældende i Sverige.

Go Park p-skiven er godkendt af trafikstyrelsen og kan hurtigt og enkelt monteres i bilen.

Modellen har alarm som aktiveres, når batteri skal skiftes.

 • Størrelse: 11,5 x 11,5 x 3,2 cm
 • Indstilling af tid: Automatisk
 • Bruger batteri

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker en elektronisk p-skive?

Når den elektroniske parkeringsskive er monteret i bilen, vil parkeringstiden automatisk blive indstilles ved motorstop. Helt ligesom tiden vil blive indstillet automatisk i forhold til vinter og sommertid.

Elektroniske parkeringsskiver drives af batteri eller solcelle funktion.

Er parkeringsskive nødvendig i bilen?

De fleste parkeringspladser har efterhånden krav om ”p-skive påbudt”. Og her foreskriver lovgivningen at det skal være en godkendt parkeringsdisk, der monteres synligt i forruden.

Hvilken tid på p-skive?

Når du skal sætte parkeringsskiven, kan du runde tiden op til nærmeste kvarter her i Danmark. I Sverige er reglerne 30 minutter, hvor Tyskland, Italien m.m. har andre regler.

Hvilke typer findes der?

Der findes stadig indbygget p-skiver med strøm fra bilens batteri. Men ellers er de gængse typer den batteri og soldrevne p-skive.

Den batteridreven p-skive skal have skiftet batterier, som ofte holder mellem 2 – 10 år alt afhængig af model. Her vil den soldrevne p-skive mere eller mindre passe sig selv, og det er længere end bilens levetid. Ulempen kan selvfølgelig være, at batteriet ikke får nok sol; enten ved manglede lys eller du ikke kører nok.

Hvilken elektronisk p-skive er bedst?  

ParkOne Exclusive p-skive er i høj kvalitet med ydelse og design. Du giver en højere pris end mange andre modeller, men købet er tjent ind ved bare èn parkeringsbøde.

Hvor køber man p-skiver?

I dag kan du købe elektroniske p-skiver hos Biltema, Harald Nyborg, Elgiganten, Power, Bilka, T-Hansen, Føtex, Kop og Kande, Jem og Fix og mange andre byggemarkeder, butikker eller webshops.

Sommer / vintertid?

Stort set alle nyere p-skiver har automatisk skift af sommer- og vintertid, så du slipper for at huske på at indstille manuelt.

Ulemper ved elektroniske p-skiver?

Du skal altid sikre dig, at tiden er sat rigtig når du forlader bilen. P-skiven modellen kan fejle, batteriet kan løbe tør osv. Og her bliver du aldrig fritaget for parkeringsbøden.

ParkOne og andre producenter lover 0-bøde garanti i op til 2 år fra købsdato. Dog afhængig det af, at du har monteret disc’en rigtigt efter producentens anbefalinger.

Sodastream

Sodastream test 🥇 Hvilken sodastream maskine er bedst [year]?

Løbehjul

Løbehjul test | Bedste løbehjul til børn i [year]