in ,

Er din MacBook Pro defekt? Vent med at skrotte den

Macbook

Sponsoreret indhold

Er din MacBook ved at vise tegn på at være defekt? Måske du har bemærket, at den er ved at være langsom, eller batteriet ikke holder opladning som før. I nogle tilfælde kan du endda se fysiske skader, som f.eks. en revnet skærm eller ødelagt tastatur. Hvis din MacBook er begyndt at give problemer, overvejer du måske, om du bare skal skrotte den og købe en ny. Før du giver helt op på din MacBook Pro, er der et par ting, du skal vide om din computer. Få mere information ved at læse artiklen herunder.

Pust nyt liv i din MacBook

Bare fordi din MacBook Pro er begyndt at få problemer, betyder det ikke, at du skal skille dig af med den. Du kan sparke lidt liv i den ved at tage den til reparation. Hvis du er villig til at ofre nogle penge på din computer, så kan den blive lige så god som ny. Alt du skal gøre er at finde et anerkendt computerværksted i dit område, som kan løse eventuelle problemer med din MacBook. De kan udskifte en knækket skærm, opgradere harddisken eller endda udskifte enhedens batteri. Du skal bare sørge for at tage den til et sted, du har tillid til, så du ved, at arbejdet bliver gjort rigtigt. Søg eventuelt efter reparation af MacBook Pro på Google for at se dine muligheder nær dig. GladTeknik er sandsynligvis en af de virksomheder, der dukker op, hvis du er bosat i København.

Sælg din computer

Hvis du ikke er interesseret i at reparere din MacBook Pro, kan du altid sælge den.  Selvom den ikke er i den bedste stand, kan du tjene penge på den. Du kan måske sælge den til en, der står og mangler en computer eller til en elektronikforretning, der køber brugte enheder. Du kan sætte den til salg på Facebook Marketplace eller på DBA. Sørg for at sætte den til salg til en rimelig pris. Ligeledes skal du huske at slette alt fra din computer, så den nye ejer ikke kan hente følsomme data fra din computer. 

Sælg reservedelene

Hvis du er virkelig ambitiøs, kan du skille din MacBook Pro ad og sælge reservedelene. Det er en god mulighed, hvis du har kendskab til computere og ved, hvordan man skiller dem ad. Du vil blive overrasket over, hvor mange der er villige til at købe en MacBook Pro’s reservedele. Du kan sælge dem gennem en autoriseret forhandler eller på anerkendte hjemmesider til salg af elektronik. Men sørg for at vide, hvad du gør, før du skiller din computer ad.

Kontinentalsenge – alt du bør vide om dem

Hvorfor det er vigtigt at vælge de rigtige reklameartikler