in ,

Få hjælp til hurtigt vægttab med sunde vingummier – se hvordan her

Du har med garanti hørt, at man skal forbrænde flere kalorier, end man indtager for at tabe sig. Hvis du har været på slankekur eller kæmper med overflødige kilo, så ved du dog, at det er lettere sagt end gjort.

Og ofte, hvis man følger en striks slankekur med store madmæssige afsavn, ender det med, at man giver op, og at man hurtigt tager på igen. Hvilket er pokkers irriterende, især når man endelig har taget beslutningen og fundet det nødvendige overskud til at bekæmpe overvægten.

Men hvad hvis vi fortæller dig, at et hurtigt vægttab, som ligeledes er varigt, er muligt? Og at du faktisk kan tabe dig uden at give afkald på pizza eller andre livretter, samtidig med at du spiser vingummier, som kan booste dit stofskifte og fedtforbrænding? Køb vingummier til vægttab her.

Læs vores guide for at få hjælp til vægttab, og hvordan du på en sund måde lægger fundamentet til et varigt og hurtigt vægttab med gradvise livsstilsændringer.

Hvordan taber man sig hurtigt?

Hurtigt vægttab er muligt. Men det kræver både planlægning og en velovervejet strategi, ellers er der stor sandsynlighed for, at du ikke når i mål med dit vægttab.

Nøglen til et varigt og sundt vægttab ligger nemlig i livsstilsændringer, som er vigtige at have lagt en plan for, hvordan man vil implementere og efterleve. Disse kan du gradvist bygge videre på, så det bliver lettere for dig at overholde de restriktioner, som du sætter for dig selv, så du stille og roligt kan begynde at se resultater på badevægten.

Og for at hjælpe dig i gang med et varigt og hurtigt vægttab giver vi dig her nedenfor 8 gode råd, som, hvis du følger dem, med garanti skaber et godt fundament for varige og sunde livsstilsændringer og et kilomæssigt lettere liv.

1. Fuld fokus på kalorieunderskud

Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, men når det kommer til vægttab, skal man forbrænde flere kalorier, end man indtager. Og nu er det store spørgsmål så, hvor mange kalorier skal man egentlig forbrænde for at tabe sig?

Selvom det selvfølgelig varierer fra person til person, så afhænger det af dit daglige kaloriebehov. Mænd har generelt et kaloriebehov på 2500-3000 kcal om dagen, mens kvinder har et på 1500-2000 kcal.

Kaloriebehovet svarer til det antal kalorier, som kroppen forbrænder i løbet af en dag, og som den bruger på at give dig energi og sørge for, at alle kropsfunktioner fungerer optimalt. Altså en form for basiskaloriebehov, hvor du hverken taber dig eller går op i vægt.

Dette kaloriebehov varierer dog en del alt efter dit stofskifte, startvægt, arbejde og mange andre faktorer. Men overordnet kan man sige, at mænd skal indtage 2000 kalorier og kvinder 1500 kalorier dagligt for at komme i kalorieunderskud.

Men hvordan kommer man egentlig i kalorieunderskud? Vi vil anbefale at følge de nedenstående tips og kombinere det med at tage loppefrøskaller hver dag. Loppefrøskaller har nemlig et højt naturligt indhold af kostfibre, der udvider sig i maven, og som kan øge mæthedsfornemmelsen. Og det kan gøre det lettere at komme i kalorieunderskud. Køb loppefrøskaller-kapsler til mæthedsfornemmelse her.

2. Spis flere og mindre måltider

Hvis du gerne vil tabe dig, er det en god idé at spise flere og mindre måltider i løbet af dagen. Det hjælper ikke kun med at holde fordøjelsessystemet i gang, det bidrager også til at booste fedtforbrændingen og stofskiftet.

Som tommelfingerregel bør du spise hver 3.-4. time. Det vil sige, at du bør spise de tre hovedmåltider og sørge for at have sunde snacks klar, som du kan spise som mellemmåltider i løbet af dagen.

Ved at du spiser flere måltider i løbet af dagen, forbliver dit blodsukker også stabilt. Det har den ekstra effekt, at man potentielt ikke føler en trang til at spise en kalorietung Mars-bar eller et stykke kage i løbet af eftermiddagen for at have nok energi til at klare resten af arbejdsdagen.

3. Forbrænd kalorier med motion

Hvis man er i kalorieunderskud, er det faktisk muligt at tabe sig uden motion. Men hvis man har tiden og energien til det, bør man overveje at træne, da det kan føre til et endnu hurtigere vægttab, da man ganske enkelt forbrænder flere kalorier ved at træne.

Nu er spørgsmålet bare, hvor meget man skal motionere? Her vil vi som minimum anbefale at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om 30 minutters motion hver dag. Det er et absolut minimum, og kan være en hvilken som helst motionsform, hvor du får pulsen op.

Selvom det kan være svært at finde motivationen og energien til at motionere, er det vigtigt at huske på, at motion har en selvforstærkende effekt. Man får ganske enkelt mere overskud og energi, når man motionerer. Og regelmæssig motion og en kaloriefattig kost er en magisk kombination, når det kommer til et sundt vægttab.

4. Tag slankepiller, der virker ved at booste dit vægttab

Wegovy fra Novo Nordisk har vist sig at være et effektivt slankemiddel, som kan hjælpe med at øge mæthedsfornemmelsen. Men sygesikring Danmark har desværre besluttet, at man ikke vil give tilskud til vægttabsmedicin. Det afskærer desværre mange fra at kunne købe Wegovy, da det koster mellem 1300-2400 kroner om måneden.

Så hvis du ikke har råd til Wegovy, kan du overveje at tage naturlige slankepiller, som kan være en god hjælp til vægttab.

Der er mange forskellige slankepiller, der virker på forskellige måder. Men en af de bedste slankepiller på markedet lige nu er faktisk vingummier. Det kan lyde mærkeligt, men du kan faktisk købe vingummier, der er sunde for dig, og som kan hjælpe med at tage toppen af sukkertrangen og stille lækkersulten.

Et godt eksempel er æblecidereddike vingummier fra WeightWorld, der bidrager til at øge din mæthedsfornemmelse og give dit stofskifte et naturligt boost, som alt sammen gør det lettere at komme i kalorieunderskud. Køb vingummier med æblecidereddike til vægttab her.

5. Sæt realistiske mål og delmål

Det er vigtigt at have et mål med dit vægttab. Vil du gerne tabe 4 kilo på to måneder? Så lav en realistisk plan, der gør det muligt. En plan med hvor mange kalorier, du skal forbrænde, og hvor stort et kalorieunderskud du skal være i hver dag for at nå dit mål.

Realistiske mål og delmål, som du kan nå, er derudover vigtige. Det nytter ikke noget, at du har et mål om at ville tabe dig 20 kilo på en måned, da det ganske enkelt ikke er realistisk og blot gør, at du planlægger ikke at nå dit mål.

Så sørg for at sætte dig et realistisk mål, som du kan opfylde, og giv dig selv små belønninger undervejs, når du når dine delmål. Det kan blandt andet være nyt tøj i mindre størrelser, en lækker massage, en snydedag med en bøfsandwich eller noget helt fjerde, der kan give lidt selvforkælelse og motivation til at fortsætte dit vægttab.

6. Lav logbog over motion og mad

Selvom det kan lyde kedeligt, kan det være en god hjælp til vægttab, hvis du fører en dagbog over hvor meget du spiser og træner. Det giver dig nemlig et komplet overblik over, hvor mange kalorier du indtager og forbrænder.

For at gøre det lettere at føre denne dagbog, kan det være en god idé at købe en diætvægt, som du kan bruge til at måle kalorieindholdet af din mad og et aktivitetsur, som kan måle forbrændingen af kalorier i løbet af dagen.

På den måde får du et hurtigt overblik over, om du er i kalorieunderskud, og om du rent faktisk følger de mål og delmål, som du har sat for dit vægttab.

7. Indtag flere proteiner og kostfibre

Både proteiner og kostfibre er en god hjælp til vægttab, da de øger din mæthedsfornemmelse. Derudover bruger kroppen mere energi på at fordøje kostfibre og proteiner, hvilket øger fedtforbrændingen. Så spis flere grove grøntsager, fuldkornsprodukter, bælgfrugter, æg og fjerkræ, som har et højt naturligt indhold af enten proteiner eller kostfibre.

8. Skær ned for de flydende kalorier

Kilden til et hurtigt vægttab ligger ofte i at skære ned på de flydende kalorier. Populære syndere i denne kategori er ofte øl, sødmælk, sodavand, juice, smoothies og kakaomælk, som alle har et højt kalorieindhold.

Så hvis du gerne vil tabe dig hurtigt og sundt, bør du undgå at drikke de flydende kalorier og overveje at udskifte dem med vand eller kaffe, da det virkelig basker på kaloriekontoen.

Derudover øger vand mæthedsfornemmelsen. Derfor kan det være en god idé at drikke et stort glas vand, inden du skal spise, da det kan gøre det lettere at komme i kalorieunderskud, da maven allerede er fyldt med vand og man ikke har lyst til at overspise.

Hvad er æblecidereddike godt for?

I den ovenstående liste med gode tips til hurtige vægttab anbefalede vi at bruge æblecidereddike. Men vi føler lidt, at æblecidereddike til vægttab fortjener sit helt eget dedikerede afsnit, da det er en fantastisk superfood, der virkelig kan give dit vægttab et skub i den rigtige retning.

Æblecidereddike bidrager nemlig potentielt til, at den mad, som du spiser, passerer langsommere gennem fordøjelsessystemet.

Hvilket er ret genialt, når det kommer til vægttab, da maden dermed bliver længere tid i maven, og det vil øge din mæthedsfornemmelse.

Videnskabelige studier indikerer ligeledes, at æblecidereddike bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukker. Og det er netop vigtigt, da man ikke risikerer at overspise eller spise usundt, fordi dit blodsukker falder, og din krop har brug for ny (og hurtig) energi.

Det fandt man frem til i et studie, hvor man undersøgte personer med type 2-diabetes. Her fik forsøgspersonerne æblecidereddike hver aften, og man observerede et fald i blodsukkerniveau på hele 4-6 procent hos testpersonerne. Hvilket betyder, at man potentielt kan bruge æblecidereddike til at stabilisere dit blodsukker.

Men selvom æblecidereddike er sundt for dit blodsukker, vægttab og generelle velvære, er det vigtigt at understrege, at man ikke bør drikke det i uanede mængder. Eddike har nemlig et højt naturligt syreindhold, som kan skade emaljen og irritere spiserøret.

De mange fordele ved æblecidereddike kan du selvfølgelig få ved at drikke det. Men når det er i flydende form har det en tendens til at have en meget sur og harsk smag, hvilket ikke ligefrem er indbydende.

Et andet og mere velsmagende alternativ er at spise en æblecidereddike-vingummi, så du kan nyde de mange fordele, som æblecidereddike har på dit vægttab, blot ved at spise et par vingummier om dagen. Køb vingummier med æblecidereddike til vægttab her.

Hvor mange kalorier skal man spise for at tabe sig? 

Kalorieunderskud fortjener et afsnit for sig selv, for det er nemlig kilden til et varigt og hurtigt vægttab. Derfor er det også vigtigt at forstå, hvordan man bedst kan komme i kalorieunderskud, og hvad du skal gøre for at nå til et punkt, hvor det ikke bliver en (satans!) pligt hele tiden at tænke på det antal kalorier, som man propper i munden.

Som tommelfingerregel skal du tage dit daglige kaloriebehov og minus det med 6-700 kalorier. Dette bliver dit nye daglige kaloriebehov for at komme i kalorieunderskud, så du kan tabe dig.

For at kunne tabe 1 kilo rent fedt skal du være i underskud af 7000-8000 kalorier. Derfor kan det potentielt føre til et vægttab på 0,5-1 kilo rent fedt om ugen, hvis du har et kalorieunderskud på 500-1000 kalorier om dagen.

Sundhedsstyrelsen har lavet et simpelt regnestykke, så du selv kan udregne dit daglige kaloriebehov og hvor mange kalorier, du skal spise for at tabe dig. Dit kaloriebehov afhænger af din BMI, og derfor er vi nødt til at forklare udregningen for normalvægtige og overvægtige.

Dagligt kaloriebehov for normalvægtige

Hvis du har en BMI (Body Mass Index) mellem 18,5-25, er du normalvægtig. Som normalvægtig har du et højere dagligt kaloriebehov, end hvis du er overvægtig, og som tommelfingerregel er dit daglige kaloriebehov cirka 30 kcal pr. Kilo kropsvægt.

Det forudsætter selvfølgelig, at du har et normalt aktivitetsniveau.

For at illustrere en normalvægtig persons kaloriebehov kan vi tage et eksempel med en kvinde, der vejer 60 kilo, og som er 160 centimeter høj. Hvis man bruger en BMI-beregner, har denne kvinde et BMI på 23,4, og dette BMI-tal indikerer en sund og normal vægt.

I dette eksempel er kvindens daglige energibehov 60 x 30 = 1800 kcal. Med andre ord skal kvinden indtage 1800 kcal om dagen for at bevare sin nuværende vægt. Hvis hun indtager flere kalorier, vil hun tage på, mens hun med tiden taber sig, hvis hun indtager færre kalorier.

Det her er selvfølgelig et meget overordnet eksempel, og faktorer som daglig aktivitetsniveau, gener og andre ting kan have betydning for enten at holde vægten, tabe sig eller tage på.

Dagligt kaloriebehov for overvægtige

Som tommelfingerregel har overvægtige med et BMI over 25 et lavere kaloriebehov om dagen, da man som overvægtig generelt set har et lavere aktivitetsniveau. Derfor er den generelle anbefaling også, at man skal indtage 25 kcal pr. Kilo kropsvægt for at vedligeholde vægten, hvis man er overvægtig.

Lad os tage endnu et eksempel for at illustrere dette, og denne gang vejer kvinden 100 kilo og er 178 centimeter høj. Hvis man bruger en BMI-beregner, kan man se, at denne kvindes BMI er 31,6, hvilket indikerer svær overvægt.

I dette eksempel er kvindens daglige kaloriebehov 100 x 25 = 2500 kcal, hvilket altså svarer til det kalorieindtag, som hun skal indtage for at vedligeholde sin vægt.

Hvis denne kvinde har et mål om at tabe sig 0,5-1 kilo rent fedt om ugen, skal hun have et dagligt kalorieunderskud på 500-1000 kcal. Hvilket vil svare til, at hun dagligt skal indtage 1500-2000 kcal for at tabe sig.

Hvor meget kalorieunderskud for vægttab?

Du har garanteret hørt, at man skal forbrænde flere kalorier, end man indtager. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, da det betyder et brud med dårlige vaner, og derudover har forskningen vist, at genetik spiller en stor rolle på vægttab.

Men man kan ikke komme uden om, at kalorieunderskud er kilden til et sundt og varigt vægttab. Det er dog vigtigt at understrege, at du ikke skal indtage færre end 1200 kalorier om dagen. For hvis du indtager færre kalorier end det, kan det have en negativ påvirkning på flere af kroppens funktioner.

Kalorier er nemlig ikke dårlig. De fungerer som brændstof og er vigtige for, at din krop fungerer optimalt. Kalorier giver dig nemlig energi, som din hjerne bruger til at tænke, dine lunger til at trække vejret, dine øjne til at blinke, hjertet til at banke og meget mere.

Det burde dog for de fleste være muligt at have et kalorieunderskud på 500-1000 kcal dagligt, hvilket er ideelt, hvis du gerne vil tabe dig. Og selvom det kan være svært, kan du bruge nogle af de gode råd i denne artikel for at komme i kalorieunderskud.

Det kan eksempelvis være en kombination af en kaloriefattig kost, motion og at tage slankepiller, der virker ved at øge din fedtforbrænding, stofskifte og mæthedsfornemmelse.

Æblecidereddike Complex fra WeightWorld er et godt eksempel på slankepiller, der virker på denne måde. Æblecidereddike er en fantastisk superfood, der bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukker og tage toppen af sukkertrangen, hvilket bør gør det lettere at takke nej til usunde snacks som kage og chokolade i løbet af eftermiddagen, hvor man ofte har en tendens til at have et lavt blodsukker. Hvilket bør gøre det lettere at komme i kalorieunderskud og dermed at tabe sig.

Æblecidereddike Complex er ligeledes beriget med andre aktive ingredienser, der øger din mæthedsfornemmelse og bidrager til at booste dit stofskifte. Dermed er det en af de bedste slankepiller på markedet, hvis du gerne vil tabe dig med en kaloriefattig kost med fokus på kalorieunderskud. Køb Æblecidereddike Complex til vægttab her.

Hvad er de bedste slankepiller, der virker?

Wegovy har vist sig at være yderst effektiv til hurtigt vægttab. Men Novo Nordisk-slankemidlet er desværre meget dyrt, især fordi det er noget, man med stor sandsynlighed skal tage resten af livet. Dette kombineret med, at sygesikring Danmark ikke længere giver generelt tilskud til vægttabsmedicin gør, at ikke alle kan betale 1200-2500 kroner om måneden for receptpligtig slankemedicin.

Heldigvis er der hjælp at hente fra naturens side, og derfor tænkte vi, at vi ville give dig inspiration til de bedste slankepiller, der med naturlige ingredienser virker ved at give din fedtforbrænding, mæthedsfornemmelse og stofskifte et naturligt løft.

Her nedenfor finder du et par eksempler på de bedste slankepiller, der virker ved enten at øge din mæthed, stofskifte og fedtforbrænding (eller en kombination af alle). Og fælles for dem alle er, at de kommer med 100% tilfredshedsgaranti fra producentens side, hvilket er et helt klart plus i vores bog.

Vingummier med æblecidereddike til vægttab

Kan man virkelig tabe sig ved at spise vingummier? Det korte svar er ja, især hvis du tager vingummier med superfooden æblecidereddike.

Her kan vi især anbefale vingummi-vitaminerne fra WeightWorld, der indeholder æblecidereddike, som kan hjælpe med at tage toppen af sukkertrangen.

Æblecidereddike har ligeledes den bonuseffekt, at det potentielt bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau, hvilket bør gøre det nemmere at komme i kalorieunderskud og dermed tabe sig, da man ikke i samme grad får problemer med lavt blodsukker i løbet af dagen.

 Et stabilt blodsukker gør nemlig, at man ikke i samme grad spiser kalorietunge og usunde snacks som chokolade og kage for at få energi. Køb vingummier med æblecidereddike til vægttab med 100% tilfredshedsgaranti her.

Koffeinpiller med grønne kaffebønner

Koffeinpiller er naturlige slankepiller, der virker ved at give din fedtforbrænding og energiniveau et boost.

Og energi skal der til, især hvis målet er et hurtigt vægttab, som man gerne vil nå i en kombination af regelmæssig motion og kalorieunderskud.

For at få den nødvendige energi og give din fedtforbrænding et boost kan vi anbefale slankepiller med grønne kaffebønner. Grønne kaffebønner indeholder nemlig både koffein og klorogensyre, hvilket er en genial kombination, da begge stoffer bidrager til at øge fedtforbrænding, stofskifte og dit energiniveau.

Klorogensyre har ligeledes den bonuseffekt, at det bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukker. Hvilket bør gør det lettere for dig at holde nallerne væk fra usunde snacks om eftermiddagen, hvor blodsukkeret har en tendens til at falde.Køb koffeinpiller lavet af grønne kaffebønner med 100% tilfredshedsgaranti her.

Loppefrøskaller-kapsler til mæthedsfornemmelse

Hvis du fylder maven med kostfibre, er det lettere at komme i kalorieunderskud og dermed tabe sig.

Derfor kan et dagligt tilskud med loppefrøskaller virkelig gøre underværker, hvis et hurtigt vægttab er målet.

Loppefrøskaller har fra fra naturens side et højt indhold af vandopløselige kostfibre. Denne form for kostfibre udvider sig i maven, og det har ikke kun en positiv effekt på fordøjelsen, det hjælper også med at øge din mæthedsfornemmelse. Hvilket er ideelt under et vægttab. Køb loppefrøskaller-kapsler til mæthedsfornemmelsen her.

Hindbærketoner til at booste stofskiftet

Under et vægttab kan det være fordelagtigt at booste stofskiftet, da det kan hjælpe med at forbrænde mere fedt end normalt, hvilket er ideelt, hvis et hurtigt vægttab er målet.

En af de slankepiller, der virker ved at booste dit stofskifte, er Hindbærketoner Plus fra WeightWorld.

Disse slankepiller indeholder naturlige ketoner, som går ind og efterligner kroppens ketoner og tvinger kroppen til at tro, at den er i fastetilstand. Og det er faktisk ret genialt under et vægttab.

For når kroppen er i fastetilstand, frigives der helt automatisk ketoner, og kroppen bruger fedtreserver til at danne energi. Og det er netop denne proces, der bidrager til at øge fedtforbrændingen. Køb Hindbærketoner Plus til vægttab med 100% tilfredshedsgaranti.

Hvor meget kan man tabe sig på 3 måneder?

Hvor meget man kan tabe sig på tre måneder, varierer selvfølgelig fra person til person. Men det burde være realistisk at kunne tabe 6-12 kilo rent fedt på tre måneder, hvis man har et kalorieunderskud på mellem 500-1000 kalorier om dagen. Hvilket vil svare til, at man taber sig mellem 0,5-1 kilo om ugen.

Svært overvægtige personer med et BMI over 30, og som har en høj fedtprocent, kan faktisk tabe sig endnu mere. Her kan et realistisk vægttab på 3 måneder faktisk være 10-16 kilo, hvis man følger en kaloriefattig kost med fokus på at spise 500-1000 færre kalorier om dagen, end man forbrænder.

Men foruden at følge en kaloriefattig kost med masser af proteiner og kostfibre kræver et så hurtigt vægttab på 3 måneder, at man også træner regelmæssigt, da det ganske enkelt gør, at man forbrænder flere kalorier.

Og hvis du føler, at du har brug for en ekstra hånd til at give dit vægttab et skub i den rigtige retning, kan du overveje at tage naturlige slankepiller, der virker ved at øge din mæthedsfornemmelse, stofskifte og fedtforbrænding. Hvilket bør klæde dig bedst muligt på til et hurtigt vægttab. Køb naturlige slankepiller, der virker ved at øge din mæthedsfornemmelse og fedtforbrænding.

5 gode gaveidéer til din tech-interesserede ven eller veninde

Problemer med hævede fødder? Naturligt vanddrivende kan hjælpe