in , ,

Find den rette gamer stol

Dette indhold er sponsoreret

Gaming er utrolig populært, og det er folk i alle aldre, der nyder at spille computer. I 80’erne og 90’erne herskede der en forestilling om, at konsolspil og computerspil kun var noget for børn og unge, og voksne mennesker af mere nørdet karakter. Men i løbet af de sidste 20 år, er det at game blevet normaliseret, og der er rigtig mange voksne mennesker, der slapper af efter en lang arbejdsdag foran skærmen, hvor de spiller med deres venner. Uanset om du nyder at spille alene eller sammen med dine venner, så bør du have det rigtige gaming setup. Man behøver nemlig ikke være medlem af Astralis, eller være professionel FIFA-spiller for at have en undskyldning til flittigt at bruge gaming-rummet.
Først og fremmest skal du selvfølgelig have en computer eller en konsol, der kan kører de spil du kan lide. Men derudover er der flere ting du skal have styr på, hvis du vil indrette et fedt gamer værelse. Vil vil guide dig til, hvordan du finder den helt gamer stol, så du kan sidde behageligt mens du spiller spil.

Den rigtige gamer stol

De fleste gamer ved, hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige gamer stol. Mange eSports-udøvere vælger enten en traditionel kontorstol eller en gamer stol, der er designet til gaming. Fordelen ved en gamer stol, er at der som regel er langt flere indstillingsmuligheder i forhold til ryg- og armlæn, nakkestøtte, højde på stolen og lændepude. Det er utrolig vigtigt, at du sidder behageligt i stolen, da du jo ofte sidder der i flere timer af gangen. Hvis du sidder meget i en dårlig stol vil du typisk hurtigt begynde at mærke smerter i lænden og nakken. Men det er ikke kun stolens kvalitet, der er afgørende for om du får ondt. Det er også vigtigt at stolen er indstillet i den rigtige højde, så du sidder med dine knæ i en 90 graders vinkel med fødderne solidt plantet på jorden. Desuden skal du huske at skifte siddestilling ofte, da du vil få ondt, hvis du sidder i den samme siddestilling i lang tid. Det kan være en god ide at afprøve stolen i virkeligheden før du køber den, da vi alle sammen har forskellige kropstyper, og den stol, der passer perfekt til din kammerat, er ikke nødvendigvis den perfekte stol for dig. Derudover skal man tage stilling til om, man ønsker en stol i stof eller læder. Fordelen ved læderstole, er at de er nemmere at rengøre end stofstole, hvis man spilder noget på dem. Til gengæld koster de ofte også en smule mere end stolene i stof. Om du foretrækker en stol i læder, eller en stol i stof, er helt op til dig, men gør dig selv den tjeneste at køb en gaming stol, så du kan sidde godt, når du spiller spil.

3 fede glasmærker til vitrineskabet

Sådan sikrer du en god opstart i ny virksomhed