in ,

Find rejse til Smukke Barcelona

Hvert eneste år er mit mål at komme på en ny storbyferie. Jeg har tidligere besøgt på Paris, Berlin, London og Budapest. Typiske kulturelle destinationer som jeg har været glad for. Denne gang ville jeg dog ned i varmen hvor jeg kunne kombinere storbyferie og afslapning på en lækker strand med kolde drinks. Jeg var dog i tvivl om hvor jeg kunne dette, uden det skulle koste mig alt for meget og uden jeg skulle rejse mere end 10 timer i fly til Miami eller endnu værre – Los Angelas. Jeg brugte Google i rigtig lang tid, men blev blot endnu mere forvirret omkring hvad jeg skulle gøre. Til sidst fandt jeg en løsning som fortalte mig at Barcelona var valget, og siden jeg fandt ud af det første gang, har jeg ikke fortrudt et eneste tidspunkt.

Sådan fandt jeg min rejse

Jeg hørte fra en ven om den nye danske side travelday hvor man kan skrive sine ønsker, behov og krav ind til sin feriedestination. Jeg valgte storby og strand, men også natklub, berømte seværdigheder og lave priser som nogle af mine krav. Hermed fik jeg nogle forskellige valgmuligheder, men efter at have læst om Barcelona var der ingen tvivl. Deres beskrivelse af Barcelona som by lyder helt fantastisk og det lyder virkelig som om at Travelday har godt styr på deres fakta. Her findes noget af det bedste håndværk indenfor madlavning, men jeg kan samtidig besøge den gamle olympiske by og se selveste FC Barcelona og Messi på hjemmebane.

Gode beskrivelser af de forskellige destinationer

Denne gang faldt valget på Barcelona og jeg glæder mig helt vildt. Travelday har lavet realistiske beskrivelser af byen, rated byen højt sammenlignet med de andre byer og har givet mig dataen på forventet temperaturer når jeg besøger byen i maj. Hermed ved jeg allerede nu, hvad jeg bare må opleve, hvor jeg skal hen og spise og ikke mindst hvilke tøj jeg skal pakke ned. Det er første gang jeg bruger travelday, men absolut ikke sidste, da jeg virkelig har været inde og læse mange spændene artikler. Jeg er nu blevet inspireret til at opleve meget mere, men også noget nyt og anderledes. Bl.a. har jeg fundet ud af, at Albanien virker som en fantastisk destination for charterferie samtidig med det er utroligt billigt at leve der – vidste du det?

Tøjstativer

3 bedste tøjstativer – Du bliver overrasket