in , ,

Fjernstyret bil | 10 bedste fjernstyrede biler til børn i år

Legetøj er sjovt, hvad end det er til de små eller store børn. Og her er fjernstyrede biler noget som især drenge elsker, men er også rigtig sjovt legetøj for piger. En fjernstyret bil kan købes billigt til de helt små børn eller som de mere eksklusive modeller til voksne.

Der findes rigtig mange forskellige biler, hvor nogen er for langsomme, kedelige eller skrøbelige. Og derfor skal du selvfølgelig overveje, om du skal have en vandtæt bil der kan klare vandpytter, en bil der kan køre på græs eller bare en bil der giver sjov men samtidig er robust.

I denne guide med fjernstyrede biler til børn finder du et udvalg af de bedste biler til forskellige aldersgrupper og priser. Det giver dig det nemme og hurtige overblik over mulighederne.

Se alle fjernstyret biler hos Gucca

Se alle fjernstyret biler hos Only4Kids

Ninco Driftrax fjernstyret bil til børn

NincoRacers Driftrax er en lidt anderledes og ret sjov fjernstyret bil. Modellen kører ikke bare frem, tilbage og drejer, men kan lave 360 grader sving og sideforskydninger, hvilket giver en noget anderledes model.

Bilen der anbefales fra +6 år har hjul med motoriseret rul, så bilen kan køre sidelæns eller dreje rundt om sig selv. Det kræver selvfølgelig lidt træning, hvilket også er det sjove med legetøj. En sjov bil med 4WD trækkraft, rækkevidde på 30 meter og 2,4 GHz station så du undgår interferens med andre biler.

Bilen bruger USB-oplader og virker med 1 lithium batteri og 2 AA-batterier.

Super Lunar Car

Super Lunar er en fjernstyret stunt bil der kan klare en del forskellige forhindringer og tricks. Bilen der kan lidt mere end bare køre ligeud på fliser eller asfalt, kan lave 360 graders spins, twists og klare ret mange forhindringer i forhold til en standard fjernstyret bil.

Super Lunar fjernstyret bil til udendørs brug har dog kun en rækkevidde på 10 meter og anbefales fra 5 og op til 12 år. Bilen giver dog sjov med sine anderledes egenskaber. Og så har bilen også lys i cockpit og hjul til ekstra lir for drengen eller pigen.

HSP 1:18 Pro Brushless monstertruck

HSP 1:18 Pro Brushless 4WD monstertruck er i den høje prisklasse indenfor fjernstyrede biler. RC Bilen til en pris på ca. 1100 kr. har en hastighed på op til 50 km/t, så det er en bil til de store børn/voksne. Men med den høje pris får du også høj kvalitet i materiale og ydelse. Du får en professionel bil med 4-hjulstræk, almindelig styring og en hurtig og stor Brushless motor. Wheelbase er 155 mm. 2.4 GHz radio system og 7,2V 1100 Mag medfølgende batteri til bilen, mens fjernbetjeningen bruger 8 x AA batterier der ikke medfølger.

Crazy Muscle 1:16 fjernstyret Truggy

Crazy Muscle monstertruck til en pris på ca. 300 kr. En bil i en god kvalitet med en topfart på 13-15 km/t. Bilen kan give meget sjov for den lille dreng eller pige fra ca. 4 år og opefter til når han/hun ikke gider legetøj mere.

Bilen er med 2.5 GHz fjernstyring. Og bruger 4 x AA batterier til bilen og 2 x 9V batterier til fjernbetjeningen. Der medfølger ikke batterier til bilen.

Ferrari 458 Speciale A Convertible bil

Hvem elsker ikke en sej Ferrari? Og det gør sig også gældende for børn, hvor denne convertible Ferrari i den klassiske røde farve, måske er den helt rigtige fødselsdags- eller måske julegave til drengen eller pigen.

Ferrarien har autentisk styling med sprøjtestøbt chassis. Bilens tag kan køres op hvilket styres via fjernbetjeningen. Helt ligesom der er lys foran og bagpå bilen. Fjernbetjeningen bruger 1 x 9V batteri og bilen bruger 5 x AA batterier der ikke medfølger.

Fjernstyret Ford F150 Mud Wrestler

Ford F150 monstertruck i grøn er en klassisk monstertruck med seje store dæk. Bilen er velegnet fra ca 5 – 6 års alderen. Du får en robust kvalitet med store dæk der giver mulighed for at klare forskellige forceringer og overflader.

Ford monstertrucken med en længde på 30 cm. har en topfart på ca. 10 km/t.

Mercedes-Benz AMG GT-3 Trasform Robot bil

Transformers filmene har skabt en hel del forskellige legetøj med transformation egenskaber. Og her finder du også denne Mercedes AMG GT-3 transformer fjernstyret bil og robot.

Lav bilen om til en sej robot via fjernbetjeningen, hvor robot legetøj har medfølgende våben og skjold. Bilen er en klassisk fjernstyret bil med frem, tilbage, venstre og højre fjernstyringsfunktioner. Chassis er sprøjtestøbt og har en fed styling. Bilen har for- og baglys, uafhængig affjedringssystem og bruger 4 x AA batterier der ikke medfølger

Carrera Ford F150 Raptor racerbil

Ford F-150 Raptor racerbil fra Carrera er en bil i den højere prisklasse og kvalitet. Den fjernstyret bil har baghjulstræk, pneumatiske luftdæk og en kraftig motor til at forcere det meste terræn.

Du får en fjernstyret bil til udendørs brug der kan køre på vej, græs eller gennem en grusgrav. Der er 2.4 GHz fjernstyring og bilen har en top hastighed på 25 km/t. Bilen kommer med fjernbetjening, USB-ladekabel og batterier der kan klare ca. 20 minutters køretid på en fuld opladning.

Fjernstyret Off-Road monstertruck

Fjernstyret Monster Truck Off-Road 1:16 i blå til en pris på lige omkring 300 kr. Du får en fin kvalitet i både robusthed og ydelse. Bilen har klassisk frem, tilbage, venstre og højre styring. Her er styringen dog ganske fleksibel og nem selv for det ældre børnehavebarn som skolebarn.

Bilen bruger 4 x AA batterier og fjernbetjening bruger 2 x AA batterier. Her kan du med fordel overveje at investere i genopladelige batterier og en oplader, for økonomisk og miljømæssigt vil det være et smart køb på sigt.

Nikko Omni X fjernstyret bil til de mindre børn

Nikko Omni X bilen fra Toy State er en sjov og enkel fjernstyret drift bil der kan bruges selv af de små børn. Bilen er velegnet fra ca. 3 års alderen og kan give meget sjov. For bilen er ikke til almindelig kørsel, men derimod en fjernstyret bil til at lave spin og drift.

Omni-X bilen kan lave 360 graders spin og multi-funktionelle bevægelser. Rækkevidden fra fjernbetjeningen er op til 35 meter. Opladningen tager ca. 1 time via USB-kabel.

Hvem er fjernstyrede biler til?

En fjernstyret bil er sjovt legetøj på højde med racerbaner, bobslæder, Bosch legetøj, løbehjul eller Fischer Price. Og derfor er fjernstyrede biler selvfølgelig for alle der elsker biler og det at kunne styre noget. Og fordelen ved dette legetøj i forhold til til fjernstyrede både eller fly, er priserne ret billige i forhold til den kvalitet du får.

Du finder også dyre og professionelle fjernstyrede biler på benzin og el der kan køre op til 50 km/t. eller måske 100 km/t. som dog er designet til voksne og lukkede baner.

Regler for fjernstyrede biler?

Legetøj kan selvfølgelig bruges overalt, men de større og vildere fjernstyrede biler anbefales fra 14 år og op. De kraftigere biler kan ofte køre meget hurtigt.

Lovgivningen omkring fjernstyrede biler siger, at du ikke må være til gene for andre eller køre på offentlig vej.

Vedligeholdelse?

Børn kan godt være hårdhændede ved legetøj. Og fjernstyrede biler kan også gå i stykker. Enten ved at du kører galt eller bilen tager fugt ind. For mange biler er ikke vandtætte eller kan køre på græs, og her kan kørsel over vores ret tit fugtige plæner, fliser og veje godt tære på bil.

Hvis bilen først går i stykker, kan det være svært at fikse. Men hvis du er ferm med værktøj og ikke bange for at skille og samle ting, kan det meste som regel laves. Her gælder det dog også om at huske på, at plastik ofte bliver lidt skør ved kold luft og meget fugt.

Typer af fjernstyrede biler?

Indenfor legetøjsbiler finder du mange typer som Hot Wheels, Cars, Mario Kart, Lynet McQueen, Avengers, Lego, Rangers eller som en fjernstyret traktor. Du finder typer til de helt små fra 2, 3 års alderen og op til voksne som kan købes hos BR, Føtex, Toys R Us, Coolshop, Coop, Bilka og mange andre steder i København, Odense, Århus, Viborg, Aalborg og alle andre byer i Danmark.

Vasketøjskurv

Vasketøjskurv | 13 smarte vasketøjskurve til opbevaring i år

Nytår

Nytårsfest | Ideer til at holde fest nytårsaften