in , , , , ,

Gamer stol – Er du sikker på du sidder rigtigt?

Når det kommer til at blive en bedre online gamer, så er det ikke nok kun at have en gaming mus og et ok gaming tastatur.

Den bedste stol er faktisk ikke den dyreste, viste du det?

Skal du være endnu skarpere og endnu bedre, så skal du også have fat i en rigtig gamer stol. En rigtig stol kan nemlig gøre at du kan holde til at sidde mere ned uden at få ondt og at du får en bedre holdning, så du kan bevæge dig bedre når du er igang.

Vi har derfor samlet en lille liste over gamer stole, som vi mener du skal tage et kig på og som vi har testet. Vi starter med den bedste i toppen.

Gamer Stol Mesh Stof – Sort & Rød

Her er stolen, som du helt sikker vil få en masse glæde af og som vil opfylde alle dine krav til en god gaming stol. Denne gaming stol kan også sagtens bruges som kontorstol, da den er sindsyg behagelig at sidde i.

Prisen er på 1749,-

Selvom prisen er lidt i den dyre ende, er den langt fra den dyreste gaming stol du kan få. Har du pengene, så vil vi helt sikker anbefale dig denne stol.

Vi har brugt den i cirka 7 dage nu og er godt tilfreds med den. Vi er 3 der har testet den og vi er alle enige om at den vinder på mange punkter. Det er nemlig en virkelig lækker stol, som du sagtens kan bruge mange timer på uden du får ondt nogle steder.

Stolen er designet til at give dig følelsen af at du er i aktion-mode hele tiden. Det skarpe design og de ligner og føles lidt som racer sidder i en bil.

Det gode ved denne gamer stol er også at den kan indstilles rigtig mange steder, så du får den perfekte siddestilling.

Don One Gamer Stol – Belmonte Sort Og Grøn

Er du typen der mangler en ekstra komfort til de lange aftner og nætter med gaming, så er gaming stolen her lige noget for dig.

Der er virkelig tænkt over at lave denne gamer stol behagelig for dig. Vi har sidde på den i mange timer efterhånden og den er super lækker at bruge. Det er ekstremt behagelig at sidde i og armlænene er i en god højde til gaming.

For at nævne en vigtig detalje, så er hjulene mega gode at køre på. Så har du et sart trægulv, så skal du ikke være bange for at køre med denne stol på det.

Stolen her ligger til under 1000 kroner og det er lidt vildt, men den kvalitet du får med. Et klart must til dem der gamer længe.

Se stolen her

Gamer stol til de helt vilde

Ja, den skal jo komme! Her er gamer stolen de fleste gerne vil eje og vi har testet den.

Vi kan ligeså godt sige at man skal have den store pengepung frem, for den koster faktisk 1999 kroner, men tilgengæld kan den også en masse ting, som de fleste semi proff gamere vil elske.

For det første sidder man super godt i den. Den er ikke beregnet til meget lange gaming timer foran skærmen, men den er heller ikke meningen med denne stol.

Derud kan du justere alt, så det passer perfekt til dig og den har endda gummihjul, så den køre bedre og laver ikke mærker i dit gulv. Stolen er perfekt på mange måder og har du råd til den, stiger dine gaming skills nok lige en hak op fordi du kommer til at sidde bedre og er mere i gaming mode end nogensinde før.

Professionel gamere bruger denne type stol. Stolen er nemlig sindsyg robust og er meget slidstærk.

Se stolen her

Se alle guides på Nullo.dk

Mors dag

Mors dag – 4 ideer der vil gøre hende super glad

Sneakers

Sneakers – Disse 4 designer sneakers er et MUST HAVE