in

Glæd dig til disse gamer-turneringer i 2024

Mange glæder sig til de farverige lys tænder og de store spillere sætter sig til rette foran skærmene. De store turneringer venter lige om hjørnet. 

Listen over gamer-turneringer er efterhånden omfattende. Det er selvfølgelig godt nyt for alle os, som holder af denne form for turneringer. Men det kan efterhånden være svært at vælge, hvor man skal rette sin opmærksomhed. Heldigvis er der hjælp at hente her. 

Irish Open 2024 

Der er ingen vej uden om poker, når snakken går om verdens største gamer-turneringer, og en af de turneringer man kan se frem til i 2024 er så sandelig Irish Open, der har PokerStars, som sin vært. I denne turnering dyster man i varianten poker Texas Hold’em – den mest udbredte variant inden for pokerverdenen. For at give det et twist er der tale om en No Limit-variant, som vil sige, at der ingen grænser er for ens indsatser. Det er kort sagt muligt at gå all-in i turneringen. Det twist bringer ekstra spænding til spillet, og mon ikke der bliver rigelig spænding at se frem til, når den 40. udgave af Irish Open skydes i gang i marts. Turneringen varer knap en uge og afholdes i samarbejde med Paddy Power. Her vil man uden tvivl støde på mange dygtige pokerspillere. Drømmer man om at deltage, kan det være en god idé at gribe gamer-pc’en og øve sig.   

League of Legends World Finals 2024

Er man til esport og det famøse, medrivende spil League of Legends, er der kun en vej frem, og det er verdensmesterskabet i spillet, som i 2024 afholdes i Londons O2 Arena den 2. november. Her mødes verdens bedste gamere i kategorien, og der er lagt op til et brag af en turnering. 02 Arenaen er i sig selv legendarisk, og når nu den tilsættes en så stor begivenhed som dette, kan det kun blive yderligere legendarisk. Arenaen har tidligere blandt andet huset koncerter som Beyonce, Adele og U2, mens der også har været afholdt NBA-kampe her. I 2024 er det så verdensmesterskabet i LoL, som står for døren. T1 vandet turneringen i 2023, og det bliver spændende at se, om de vil se sig slået af en af konkurrenterne i 2024. 

PGL Major 2024 

Dem, som ikke ønsker at rejse for langt for de store turneringer, kan glæde sig over, at PGL Major finder sted i København. Det er Royal Arena, som huser denne enorme turnering, og det sker alt sammen fra den 17. til den 31. marts. For dem, som endnu ikke er bekendte med PGL Major, kan det afsløres, at dette er den største turnering, der findes inden for det berømte skydespil Counter Strike: Global Offensive, også kendt som CS:GO. Billetter til alle dagene er allerede til salg, så det bare om at få dem i hus, inden der meldes udsolgt til arrangementet. Team Vitality løb i 2023 med sejren, mens det er danske Astralis, som har titlen over flest sejre. Som altid er der store beløb på spil i denne turnering, hvilket kun gør det yderligere spændende at følge med fra sidelinjen. 

FC Pro World Championship 2024

Fodbold er ikke kun populært på tribunerne. Ligeså populært er det bag skærmen. Det faktum vidner FIFA eWorld Cup om, som normalt afholdes hvert år og er et kæmpe arrangement, som tiltrækker tusindvis af mennesker fra over alt i verden. Er man en af dem, som holder af denne turnering, må man endelig ikke blive skuffet over, at den faktisk ikke afholdes i 2024. I stedet kan man se frem til FC Pro World Championship, som vil blive afholdt i stedet. Der sker i juni, hvor de fire bedste spillere fra FC Pro Open vil mødes for at dyste mod hinanden. I sidste ende kan kun en spiller løbe afsted med sejren og den store titel. Der er ingen tvivl, om at det bliver spændende at se, hvem som magter den opgave. Det er endnu ikke offentliggjort, hvor eventet vil finde sted, så det er blot om at holde ører og øjne åbne, så man ikke misser denne turnering. 

2024 bliver således på ingen måde året, vi går ned på fede turneringer. Udbuddet oven for viser så sandelig, at 2024 byder på turneringer for enhver smag. Kort sagt er der rigeligt at glæde sig til og det bliver et spændende år indenfor gaming og spil. 

Få inspiration til at give dit hjem et nyt look med ny vægmaling

Tag på shoppingeventyr i Sønderborg