in ,

Glattejern – 3 bedste glattejern i [year]

Skal du have det bedste glattejern og har du ikke lige råd til at købe en masse for at se hvilket et der er bedst, så kan du læse med her. Vi har nemlig testet et par stykker for dig.

Det er utroligt hvor gode glattejern man kan få for pengene

Du er på jagt efter et godt glattejern og derfor er du havnet på denne side. Det er der en god grund til, for vi har nemlig testet et par stykker for dig, så du ikke skal bruge en masse penge på at teste selv.

Der er flere forskellige typer, så det afhænger helt af hvad du skal bruge det til. Måske har du meget langt hår eller måske har du kort hår og alt afhængig af det passer forskellige glattejern til det hår du har.

Vi har testet et par stykker som du kan læse om her.

GHD glattejern er mest populær

Man kommer ikke udenom det. Et GHD kender de fleste og det er vanvittig populær og det forstår man godt. De laver nemlig kvalitet, som ingen andre. Man betaler også lidt mere for det, men det er penge godt givet ud.

GHD har eksisteret i mange år efterhånden og er brugt af flere. Du har sikkert et i forvejen.

Har du ikke det, så vil vi helt klart anbefale dig at købe sådan et. Brug de penge det koster og få et lækkert glattejern, som du kan bruge igen og igen. Det er nemlig meget slidstærkt i forhold til dem du feks kan købe i Matas.

Derud vil du bliver overrasket over hvor hurtigt det er til at varme op. Når du tænder det, tager det nemlig ikke mere end 15-20 sekunder før det bipper og er klar til brug. Det kan man ikke klage over. Især ikke hvis du skal skynde dig ud af døren.

Se alt fra GHD

Mini glattejern til kort hår

Er du typen der har kort hår, så vil jeg anbefale dig at købe et mini glattejern. Et lille et er bare nemmere at styre hvis håret er kort.

For det ikke skal være løgn, så er det faktisk også mange mænd der bruger mini glattejern til deres skæg. Så det er en ren win-win, hvis du køber sådan et.

Du finder de små glattejern overalt efterhånden og de er praktisk, fordi de er nemme at have med på ferien eller med til idræt eller andre steder, hvor du bare skal have det med i tasken.

Se alle mini glattejern

Remington glattejern

Sådan et har du sikkert allerede ejet eller også har du sådan et nu og vil derfor have et der er bedre.

Dette glattejern er super til dig der vil have et billigt et eller ikke har så mange penge at gøre med. Selvom det er billigt er det bestemt ikke dårligt, men har du været vant til at bruge det i mange år og gerne vil have noget bedre, så anbefaler vi at gå over til GHD.

Remington er meget kendt og det laver nogle super glattejern til billige penge og her kan alle være med.

Se alt fra Remington

Opsummering

Man kan som sådan ikke sige at det ene er bedre end det andet, for det anhænger af dit hår og din pengepung, men vil du gerne bruge lidt ekstra på at få et godt glattejern, så brug dem på et GHD.

Her får du nemlig en masse for pengene og du får et produkt som holder i mange år frem. Derfor er der så mange der vælger dem. Har du allerede et i forvejen, kan du altid købe et nyere et eller et anderledes et. Måske skal du bruge et større et fordi du har længere hår nu.

Se alle guides

Printer

Printer Guide – 3 af de bedste mærker på markedet

Solbriller

Solbriller – 3 steder du virkelig skal bruge dem