in , ,

Hængesofa guide – 4 af de bedste på markedet

Det er blevet moderne at have en hængesofa nu om dage. Har du ikke en? eller søger du efter en og derfor er du havnet her? Uanset hvad, så har vi fundet 5 af de bedste hængesofaer på markedet.

Især nummer 3 er ret fancy og smart!

Hvis vi starter med at fortælle hvad hængesofaer er, så kan vi sige at det er som navnet antyder en sofa som hænger i en eller anden forstand. Nogle skal skrues direkte i loftet eller på en bjælke i huset, imens andre har deres eget stativ de hænger i. Det er derfor helt op til dig selv hvad du vælger. Vi har derfor samlet en lille liste over de hænge sofaer som vi mener er de bedste af købe.

Hængesofa i grå med plads til 3

Denne model er ret populær og det er også den de fleste går efter. Det eneste der kræver, er nemlig bare at du samler den og så er du klar til at sidde og nyde solen udenfor. Du skal derfor hverken hænge sofaen i bjælker eller andet på dit hus. Den er helt fritstående.

Det smarte ved denne model er at den har indbygget tag og det kan være ret handy de dage hvor solen står lige på. Taget kan desuden vippes alt afhængig af hvor lavt solen hænger. Målene på sådan en bandit er 190x115x170 cm, så der kan fint sidde 3 voksne og nyde en kop kaffe i det gode vejr, da den har en siddebrede på 140 cm.

Det hele er meget nemt at samle og lige til at gå til, så du kan fint samle den selv.

Hængestol – Din egen lille hyggekrog

Vil du bare gerne være dig selv? Har du brug for et sted hvor du kan lukke af, slappe af og bare nyde fuglenes musik og se alle dine smukke blomster i haven, så er det denne hængestol du skal have fat i.

Hængestolen er super simpel og kan stå hvor som helst og den lille så stille gyngende effekt kan virkelig berolige en. Perfekt til hvis man læser en bog eller hvis man bare gerne vil sidde lidt og lukke øjnene lidt. Stolen er nem at samle og har en maks belastning på 120 kg og så leveres den også med den sorte hynde som du kan se på billedet.

Husk særligt på at stolen ikke holder til vinterens vejr, så når den kommer skal stolen ind og stå et tørt sted for ikke at gå til.

Set hos Coop

Outfit hængesofa til 3 personer

Er du typen der gerne vil have noget der ser lækkert ud og vil du ikke gå på kompromis med udseende og kvalitet, så er det denne model du skal have fat i. Den sorte farve skriger af luksus og selve stellet sofaen hænger på er robust og har ikke for mange detaljer, så det ser ret stilrent ud. Sofaen er også ret behageligt at sidde i og er polstret polyester. Hele stellet er af metal og kan sagtens holde til at stå ude om vinteren.

Taget op denne model kan tippes eller hældes, så solen ikke kommer i vejen og det gode ved denne hængesofa er at man kan sidde på den anden led. Det vil sige at du kan sidde med benene oppe uden det genere dig dig mindste.

Hænge sofa hvidlakeret

Denne model er en klasse for sig selv. Ja, du har allerede lagt mærke til det. Den er nemlig lavet i træ og ser super smart ud. Den vil passe perfekt til dit sommerhus eller ude i din baghave hvor du kan have den til at stå på græsset. Den pynter helt vildt og giver haven noget charme. Mange ældre synes godt om denne model fordi den ligner noget fra deres tid og fordi den nogle gange optræder i gamle danske film også.

Det hele er hvidlakeret fyrretræ og der er plads til 3 personer i den. Den er 207 cm bred, 125 cm i længden og har en højde på 160 cm. Selve sofaen hænger i kæder som giver den et flot look og det hvide tag kan vippes som man lyster.

Set hos Havemøbelland

Opsummering

Som du kan se, så er der noget til enhver smag. Om du vil sidde alene eller sammen med andre, om du vil have en moderne eller retro model, så er hængesofaerne her perfekt og de er endda til at komme til for penge. Check dem ud og vælge den du gerne vil have hjemme hos dig selv.

Vil du læse andre guides?

Vandhane

Vandhane guide – 3 forskellige typer

Chromecast

Chromecast – 1000 gode grunde til at vælge den