in ,

Hold din krop sund med disse 3 tips

Sund krop kvinde

Jo ældre vi bliver, jo vigtigere er det, at vi holder vores kroppe sunde. Når man er ung, er der ingen tvivl om, at man kan holde til meget mere – og når man bliver ældre, begynder kroppen at ændre sig. Der er nogle generelle råd, som du kan følge, hvis du gerne vil leve sundere og disse kan du læse meget mere om her!

Dyrk motion

Der er rigtig mange årsager til, at det er godt for dig at dyrke motion. Du bliver stærkere og får bedre kondition, hvis du regelmæssigt dyrker motion – men faktisk er der mange andre store fordele ved at dyrke regelmæssig motion. Motion er med til at forebygge livsstilssygdomme såsom diabetes og hjertekarsygdomme.

Der er dog mange andre fordele ved at dyrke motion. Det handler nemlig ikke kun om den fysiske sundhed men bestemt også om den mentale sundhed. Når man dyrker regelmæssig motion, vil man nemlig også være mindre tilbøjelig til at blive påvirket af stress og depressioner.

Det er svært at sige, hvor meget motion man faktisk skal dyrke på ugentlig basis. Flere undersøgelser har de senere år vist, at 10 minutters intens træning pr dag skulle gøre en stor forskel. Samtidig er der stadig mange, som holder fast i idéen om, at man skal have 30 minutters bevægelse pr dag, hvor pulsen er oppe.

Dog kan det konkluderes at bevægelse altid vil være en fordel for din sundhed og din krop!

Brug de korrekte produkter

Det er også vigtigt, at du bruger de rette skønhedsprodukter, hvis du gerne vil være sund. Her taler vi faktisk ikke om den rette rensegel og fugtighedscreme – selvom dette også kan være vigtigt. Vi taler derimod om, hvor vigtig solcreme er for dig – specielt når du bliver ældre.

Din hud kan ikke beskytte sig selv tilstrækkeligt over for solens stærke UV-stråler. Derfor er det enormt vigtigt, at vi hjælper den. Solens stråler kan nemlig være ekstremt farlige. Disse kan medvirke til, at vi udvikler hudkræft, hvis ikke vi passer på. Samtidig er der en del kosmetiske fordele ved at bruge solcreme.

Solcreme skal faktisk bruges hver dag, så snart solen titter bare en smule frem mellem skyerne. Du kan gøre brug af en ansigtscreme med spf, så du er sikker på, at du får påført solcreme hver dag.

Spis sundt og varieret

Til slut vil vi selvfølgelig fremhæve vigtigheden af sund mad! Det er absolut afgørende for vores sundhed. Det handler her om, at vi får de korrekte vitaminer og mineraler. Vidste du for eksempel at C-vitamin er med til at booste din naturlige produktion af kollagen?

Mange grøntsager har et højt niveau af C-vitaminer. Foruden grøntsager, er det vigtigt, at du får den rette mængde mineraler – herunder jern og zink. Hvis du eksempelvis er vegetar eller veganer, er det derfor vigtigt at du overvejer muligheden for at tage disse mineraler som et tilskud. Søg dog altid rådgivning ved din læge i forbindelse med dette.

Rengøring

Ejendomsservice – professionel rengøring og vedligeholdelse af ejendommen

Solcreme

Solcreme: Hvad er forskellen på faktor 30 og faktor 50?