in ,

Hvilket voksenlegetøj er bedst til mænd?

De fleste af os forbinder sexlegetøj som noget der er til kvinder, men sandheden er at kvinder og mænds kroppe er meget ens på mange punkter. Både kvinder og mænd har nerveender og punkter der reagerer på vibrationer og berøringer, og som er særligt følsomme over for stimulation.

Vil du overraske din mand med sexlegetøj til ham, men er du i tvivl om hvad du skal vælge så læs med her.

Prøv en penisring

Har I aldrig brugt sexlegetøj til mænd før, så kunne et godt sted at starte være med en penisring, evt. en vibrerende.

Udover at han får glæde af den begrænsede blodtilførsel så får hans partner også glæde af vibrationerne. Virker det ikke for jer med en penisring, så har i stadig en lækker vibrator med masser af muligheder for leg

En stroker giver en anderledes oplevelse

Der er selvfølgelig ikke meget der kan måle sig med når du giver din kæreste et dejligt blowjob eller I har sex, men du kan give ham nogle helt nye, anderledes og lækre oplevelser med en stroker, brug den enten som forspil, eller gør det færdigt mens du forkæler ham på anden vis.

Det vil han helt sikkert elske.

Anal sexlegetøj

Anal stimulering har for mange mænd tidligere været et tabu, men flere mænd er begyndt at åbne op for det og mange tager også til escort piger for at prøve det af.

Der ligger stor nydelse for mænd i at blive stimuleret analt både inden eller under samleje. Hvis du vil give din kæreste eller mand en fræk oplevelse med analt sexlegetøj, men aldrig har prøvet det før, så bør I starte ud med noget i det små, og så evt. udvide senere med f.eks. vibratorer osv.

Husk altid anal glidecreme hvis du køber anal sexlegetøj, det er meget vigtigt for at i begge får en god oplevelse.

Husk god hygiejne

Når i bruger sexlegetøj er det altid vigtig med god hygiejne. Derfor skal sexlegetøjet altid gøres omhyggeligt rent efterfølgende. Varmt vand og sæbe er ikke altid den bedste løsning, da det kommer lidt an på hvad sexlegetøjet er lavet af. Selv om vand og sæbe fjerner det meste, så kan du evt. bruge et antibakterielt produkt også, men ikke noget med alt for meget kemi.

Der hvor du køber sexlegetøj vil du også ofte kunne få produkter til at rengøre de produkter du har købt, det kan både være væsker, skum og pulver.

Langt det meste sexlegetøj tåler selvfølgelig at blive skyllet af i vand, men det er ikke alt der er vandtæt hvis der f.eks. er batterier osv i.

Sponsoreret af Bøf og blowjob

El grill

Elgrill test | 5 bedste grills til altan, gårdhave m.m. i år

3 fede glasmærker til vitrineskabet