in

De 3 bedste kaffemaskiner i år – Her er, hvad du skal vælge

Kaffe har aldrig før været så populært, som det er i dag. Vi eksperimenterer med forskellige bryggemetoder derhjemme, og den klassiske instantkaffe bliver skiftet ud med kvalitetsbønner og store maskiner, der kan klare arbejdet for os. Men når det kommer til at finde den bedste kaffemaskine, bliver det vanskeligt. Der er nemlig mange om buddet på det store marked.

Her kan du blive klogere på de tre bedste kaffemaskiner i [year]. Vi kigger nærmere på, hvilke vigtige funktioner maskinen skal have, og hvor du får mest for dine penge. Læs med og se, hvilken kaffemaskine du bør vælge i [year].

DeLonghi er en sikker vinder

Vi har testet 13 forskellige maskiner, og DeLonghi ECAM 21.117 løber med sejren. Her får du en fantastisk kaffemaskine, der kan brygge forskellige typer af kaffe. Du får blandt andet mulighed for at nyde en cappuccino eller den helt sorte espresso.

Maskinen rummer forskellige indstillinger, der gør det muligt at brygge en kop kaffe efter din smag. Du vælger selv, om du vil brygge en eller to kopper ad gangen, og du kan endda også selv styre temperatur, kraft og mængde. Derudover kommer den med en steamerarm, der giver dig mulighed for at lave den perfekte mælk til din kaffe. Du slipper også for den store rengøring i og med, at maskinen har et automatisk og effektivt renseprogram.

Testen er lavet af Nullo.

Sage Barista Pro

Vender vi blikket mod maskinen til luksusdyret, er den klassiske Sage Barista Pro ikke til at komme uden om. Her får du en klassisk espressomaskine, hvor du selv får æren af at gøre håndværket. Maskinen er for dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, men det betyder også, at prisen er langt højere end på de to andre modeller.

Her får du virkelig funktioner og mulighed for selv at tilpasse din maskine. I og med, at du selv skal lave kaffen i din bajonet, kan du selv bestemme, hvor hårdt du trykker kaffen ned. Det giver dig mulighed for manuelt at variere smagen og få den perfekte kop kaffe. Derudover skal du have lyst til at nørde en smule. Du får mere end 30 forskellige kværneindstillinger og et hav af andre indstillinger.

Denne maskine kommer også med en steamerarm, så du kan lave mælken selv. Den særlige Thermojet-opvarmningsteknologi sørger for, at maskinen hurtigt bliver klar til både at brygge din kaffe og varme mælken.

Braun PurAroma 7

Hvis du er på udkig efter en billig kaffemaskine, der blot leverer en kop sort kaffe, er Braun PurAroma 7 et godt bud. Her får du en billig maskine, der er traditionel i sine bryggemetoder, men som indeholder nogle små features, der gør den lidt bedre end meget andet.

Her kan du selv justere kaffens styrke, og du kan vælge et bestemt tidspunkt, hvor maskinen skal gå i gang med brygningen. Derudover er den udstyret med et varmelegeme, der holder kaffen varm over længere tid. Her må du dog vinke farvel til de lækre features og de professionelle kopper kaffe, for her er der kun plads til sort filterkaffe.

Opsummering

Der er tre gode kaffemaskiner i denne artikel, som alle rummer nogle særlige kvaliteter. Når du skal vælge maskine, handler det selvfølgelig om, hvad du drømmer om. Men derudover bør du også tænke den ind i indretningen i dit køkken. Har du et mindre køkken, egner Sage sig ikke lige så godt som de to andre. Er du i stedet vild med det eksklusive look, er det her, hvor Sage virkelig gør sig gældende. Den er nemlig den mest stilrene model, som vækker opmærksomhed på den helt rigtige måde.

Massage stol

Tre gode grunde til at investere i en massagestol

De 3 bedste køkkenmaskiner i år – her er, hvad du skal købe