in , ,

4 ting fra Kitchenaid du bør eje

Kitchen Aid er en af verdens største producenter af remedier til køkkenet. Det er de færreste hjem, som ikke ejer et produkt fra Kitchenaid. Det amerikanske mærke har fundet sin vej til størstedelen af de danske hjem, og brandet er kendt for god kvalitet, simpelt og elegant design og den overkommelige pris. 

Kitchenaid har eksisteret siden 1919 og har derfor mere end 100 års erfaring med produktionen af køkkenprodukter. Deres katalog af varer er ubegrænset, men nedenfor vil du kunne læse om 4 ting fra Kitchenaids, som ethvert burde eje, da det vil gøre hverdagen nemmere. 

Kitchenaid Artisan – Køkkenmaskinen til hverdagsbrug 

Køkkenmaskinen – eller foodprocessoren – som den også er kendt som, har været et fast inventar i de fleste hjem i mange år. Køkkenmaskinen fra Kitchenaid er en af de bedste på markedet lige nu, og det er der flere grunde til. 

For det første er motoren i Kitchenaid Artisan ustoppelig og slidstærk. Det betyder, at ydeevnen efter brug ikke forsvinder heller ikke efter adskillige børnefødselsdage, hvor den er blevet brugt til at lave boller og kage med. Motoren er en Kitchenaids egen produceret Direct Drive Motor, og det indbygget system sikrer ydeevnen over lang tid til både køkkenmaskinen og tilbehøret. 

Selve maskinen kommer i et udvalg af farver, og det stilsikre design gør at den passer ind i alle slags hjem. Ved køb af en Kitchenaid Artisan medfølger en 4,3 liter stor skål, som kan klare selv de største opgaver.  

Den store skål og tilbehøret, der medfølger, gør at du som bruger af produktet kan kaste dig over en masse forskellige ting. Om det er boller til fødselsdagen eller frikadeller til aftensmaden, er denne køkkenmaskine et godt værktøj til at røre dejen eller farsen sammen. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Du kan købe Kitchenaid Artisan på flere sider, og på Elgigantens webshop er produktet en af de bedst bedømte produkter, hvilket peger på produktets høje kvalitet og ydeevne.  

Kitchenaid elkedel – det stilsikre valg  

Et af de mest brugte køkkenudstyr i det danske hjem er elkedlen. Om det er til at brygge kogende vand til kaffen eller te, er elkedlen et uundværligt produkt for mange. Derfor er det også vigtigt, at elkedlen fungerer og pynter i dit hjem. 

Kitchenaid har elkedler til ethvert behov, og kommer i forskellige størrelse og stilarter. Fælles for alle modellerne er deres gode kvalitet og stilsikre design. Alle elkedlerne er produceret i stål, hvilket sikrer at kvaliteten er i top og den er holdbar over en lang årrække, men samtidig giver det også et æstetisk udtryk, som vil kunne begå sig i de fleste hjem. Ligesom med køkkenmaskinen fra Kitchenaid kommer deres elkedler i mange forskellige farver, hvilket gør at den kan tilpasses dit hjem. 

En af topprodukterne fra Kitchenaid’s elkedelserier er KitchenAid Elkedel 5KEK1522EOB Artisan. Modellen er rundt i sit design, og kommer med en kraftfuld motor på 2400 watt. Denne motor gør at vandet kommer op og koge hurtigere end normalt. For at støjreducere, og på den måde kompensere for den kraftige motor, kommer elkedlen i en dobbeltvægt konstruktion. Det betyder at lyden bliver mere isoleret og støjniveauet reduceres markant. Derudover er det muligt at ændre på temperaturen af vandet, hvor den derfor kan bruges til forskellige ting end bare kogning af vand. 

Kitchenaid blender – Bedst i test 

Blenderen er et essentielt køkkenredskab i ethvert hjem. Hvorvidt det gælder om at lave smoothies eller gemme ingredienser som børnene ikke kan lide i farsen, er blenderen værktøjet til opgaven. Kitchenaid har et stort udvalg af kvalitetsblendere, og produktets design stemmer overens med brandets øvrige produkter, hvilket skaber et strømlinet køkken og smukt design. 

Kitchenaids topblender, som Forbrugerrådet Tænk har som testvinder er KitchenAid Artisan Power Plus blender 5KSB8270EBK. Den vandt i 2018. Blenderen kommer i flere farver, og har en motor på 1800 watt og kan derfor klare selv de hårdeste grøntsager. Selve kanden er på 2,6 liter og udstyret med termisk teknologi, hvilket betyder at den både kan klare kolde og varme ingredienser. 

Denne kitchenaid har tre forudindstillinger: Suppe, Juice og smoothie, som hjælper dig igennem processerne for alle trin. Derudover har den en fjerde indstiling, som renser maskinen for dig. Derudover kan denne maskine komme i opvaskemaskinen, hvilket betyder, at du slipper for den stramme opvask. Motoren gør at du kan indstille den til 11 forskellige hastigheder, som vil have effekt på hvordan din juice, suppe eller smoothies konsistens ender som. 

Kitchenaid røremaskine – det bliver ikke meget nemmere 

Det sidste produkt på listen er Kitchenaids røremaskine, som minder meget om deres køkkenmaskine. Røremaskinen fra Kitchenaid kommer ligeledes i en lang række farver, og vil hjælpe dig i din hverdag.  

KitchenAid Classic er en af topmodellerne indenfor røremaskiner på markedet i dag, og besidder en række funktioner, som er undværlige for en røremaskine. En af disse er et planetarisk røresystem, som er Kitchaids egen originale røresystem, der sikrer at ingredienserne røres grundigt og hurtigt rundt i skålen. Skålen på Kitchenaid Classic er 4,3 liter, og kan til bagning klare op til 2,5 kilo kagedej og 1,7 kilo brøddej. På samme måde som Artisan køkkenmaskinen har denne røremaskine også Direct Drive teknologi, hvilket sikrer holdbarheden og kvaliteten i motoren. Kitchenaid har en 10 års garanti på dette og langt de fleste af deres produkter.  

Ved køb af denne røremaskine medfølger krog,  piskeris og skål. Skålen er derudover lavet i rustfrit stål, hvilket gør underværker for holdbarheden og benyttelsen af den som værktøj til madlavning. 

Vedligeholdelse af Kitchenaid produkterne 

Alle ovenstående Kitchenaid produkter kan komme i opvaskemaskinen med undtagelse af elkedlen. Det gør at vedligeholdelsen af produkterne er minimale, og kræver ikke andet end at du følger opvaske-anvisningerne på produkterne. 

Når det kommer til elkedlen fungerer den på samme måde som almindelige elkedler, hvor den skal afkalkes. Der er forskellige meninger om hvor ofte afkalkning skal ske, men hvert kvartal er en god huskeregel. Det kommer an på hvor ofte du benytter din elkedel.

Se endnu flere produkt guides på forsiden af Nullo

Bredbånd

Bredbånd – De 15 bedste abonnementer i Danmark [year]

Puslebord

3 tips til at finde det rigtige puslebord