in

Knagerække | 9 populære knagerækker til boligen i år

Knagerække

En knagerække til entre, badeværelse, soveværelse eller måske døren, er den praktiske organisering til at undgå håndklæder, tøj eller tasker flyder på gulvet.

Knagerækker, opbevaringskasser, hylder og knager skaber mere plads i dit hjem. Og hvorfor ikke i et flot udtryk der passer til stilen i rummet og boligen. Derfor har vi fundet et udvalg af populære knagerækker i et bredt udvalg indenfor materialer, designs og priser. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over gode muligheder i [year].

Flip knagerække

Flip knagerækken kan købes med enten 3 eller 5 vipbare knager. Flip modellen er fremstillet i antracitgrå asketræ med knager i sølv farve. Knagerne kan vippes, men er dog uden fjeder så knagerne skal manuelt slås tilbage til det skjulte udgangspunkt. Knagerne har en maksimal vægt belastning på 2,3 kg. pr. knage.

Knagerækken er populær for sit design med skjulte knager og forskellige muligheder. Du kan købe modellen i forskellige materialer og farver som f.eks. drivtømmer eller mint farve, hvis dette passer bedre ind i din/jeres stil.

Applicata Track knagerække

Track knagen er fremstillet i sort egetræ og måler 30 cm. Enkel nordisk design og i en lille størrelse der kan passe ind i køkkenet, bryggers, soveværelset eller bag døren i gangen.

Du kan justerer de tre knager efter behov, hvor du også kan tilføje eller fjerne knager efter lyst.

Moodboard 1×6 knage

Roon & Rahn Moardboard knage er populær for sit design og ophængningssystem med 6 huller til knager, hvilket gør knagen velegnet mange steder i boligen. Roon & Rahn knagen er praktisk og kan hænge i køkkenet til viskestykker eller køkkenudstyr. Helt ligesom modellen måske kan være god til håndklæder eller andet på badeværelset.

Det er en dyrere model end typiske knager som du finder hos Ikea, Jysk, Bilka, Jem & Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Hay knagerække til entreen

Hay Beam knagen er et populært valg til entreen, badeværelset eller soveværelset i mange danske hjem. Du kan købe modellen i to forskellige farver og længder.

Den viste model måler 90 cm. og har 5 knager. Beam knagerækken er fremstillet i aluminium med knager i massiv ask. Knagerne kan flyttes efter temperament eller i forhold til overtøj, flyverdragter, jakker m.m.

We Do Wood knage

En ny model der kan købes med 4 knager som den viste model eller som model med 2 eller 3 knager. Du kan også købe forskellige modeller og koble sammen til en stor knagerække.

We Do Wood Solid Hook 4 Hooks modellen er fremstillet i neutral FSC eg materiale og har en bredde på 48 cm.

Sticks knage

Sticks knagerække i espresso farve og i design med sammensatte træstykker til knager. Her kan 5 af stykkerne i varierende højde vippes ned som knager.

Modellen kan købes i grå, hvid eller den viste espresso farve. Materialet ligner træ, men er fremstillet i plastik. Hvilket er med til at give dig en flot og billig knagerække til entre, værelse eller andet rum.

Tangent 3 knage

En moderne knage i valnød træ der kan købes i forskellige farver og to forskellige størrelser. Modellen med 3 knager måler 38 cm. i bredden og er en af de mest solgte knagerækker hos Ilva.

Blomus Coat Rack

Moderne knage fra Blomus i et rustik og tungt design med børstet stål. Blomus knagerækken er fremstillet i mørk polystone. Og sammen med midtersektionen med knagerne der er fremstillet i børstet stål, vil give det moderne udtryk kombineret med sten, marmor og glas.

Roon & Rahn Reces knage

Reces kagen fra Roon & Rahn er fremstillet i massiv europæisk egetræ. Knagerækken i træ har en længde på 78 cm. og er velegnet til køkken, badeværelse, soveværelse eller måske entreen. En knage der kan rumme meget overtøj, hvis den skal bruges til entre eller garderobe.

Hvor skal knagen hænge?

Knagerækker bruges som regel i entre, soveværelse, køkken eller badeværelse. Men knager kan bruges i alle rum og er også populære som knage til døren for at spare plads.

Materialer?

Du finder knagerækker af vandrør, egetræ, metal, messing, aluminium, stål eller forskellige træsorter. Her vil valg af materiale stort set altid være ud fra design og din/jeres smag. Egetræ er robust materiale, men med mindre du køber en knage med hylde, hyldeknægt eller hattehylde, vil alle materialer være holdbare nok til overtøj m.m.

Hvor højt skal en knagerække hænge?

Knagerækker bruges til forskellige formål og som sådan kan de ofte skulle hænge i forskellige højder. Men som udgangspunkt siger man, at du skal hænge knagerækken ud for næsen på gennemsnitshøjden af voksne. Til børns brug bør du hænge knagerækken 20 cm. kortere.

Vælg hvilke knager?

Knager kommer i forskellige design, materialer og skal også bruges forskelligt. Til store rum kan du vælge modeller der fylder noget mere. Her vælger mange ofte at kombinerer med stumtjener og skohylder i samme design, farve og stil.

Knager til de mindre rum bør være i den mindre størrelse, så der ikke optages så meget plads. Helt ligesom lyse farver vil virke mere neutralt og give rummet mere vidde frem for at virke komprimeret. Her kan du få mere plads med mindre knager der kombineres ved at hænge forskudt, men dog tæt sammen.

Populære brands?

De viste modeller er alle i kendte brands. Men du finder mange andre populære modeller i både antik, gammel, retro eller futuristiske design. Her er brands som Muuto, Normann Copenhagen, Ferm Living, Nordal, Knax, Nomess, Skagerak(Trip Trap), Eames, Hubsch, Menu, Fritz Hansen mm. alle populære producenter indenfor knagerækker, knager, spejle, reoler, bænke og meget andet til bolig indretning.

Knager eller knagerækker?

Du kan vælge at købe de klassiske knagerækker med monterede knager. Eller du kan også vælge en god organisering med enkelte knager. Her finder du et lige så stort udvalg af forskellige modeller som i udvalget af knagerækker. Knager har sine fordele i forhold til størrelse og enkelte udtryk i rummet, hvor knagerækker nok giver en nemmere organisering af overtøjet eller måske til morgenkåberne bag badeværelsesdøren.

Gå til Nullo.dk

Dubai

Guide til offentlig transport i Dubai

El grill

Elgrill test | 5 bedste grills til altan, gårdhave m.m. i år