in ,

De 3 bedste køkkenmaskiner i år – her er, hvad du skal købe

Køkkenet er i dag kernen i mange boliger landet over. Enten er der blevet åbnet helt op til det store køkken/alrum, eller måske det blot er i et separat rum, hvor der er plads til at være kreativ. Det betyder også, at der kan være brug for en række forskellige redskaber i køkkenet. I takt med den teknologiske udvikling er der kommet flere og flere forskellige køkkenmaskiner til, og det kan gøre det svært at blive klog på de tre bedste.

Derfor har vi lavet denne guide til dig, der gerne vil finde den bedste køkkenmaskine. Vi giver dig tre bud på stærke maskiner, som kan klare stort og småt. Læs med, og bliv klogere på din næste køkkenmaskine.

Køkkenmaskinen fra Kenwood

Vi kommer ikke uden om at kigge lidt nærmere på Kenwood og deres udvalg af køkkenmaskiner. Her får du nemlig nogle stærke køkkenmaskiner, der kan rumme en stor kapacitet. Vi tager her udgangspunkt i vores kilde: Bedstitest.dk. Her finder vi op til flere af de stærke køkkenmaskiner fra Kenwood.

Den stærkeste model, du finder, er KVL8300S Chef Titanium XL. Som navnet også antyder, er der her tale om en stor model, der er lidt pladskrævende hjemme på køkkenbordet. Den er opbygget af aluminium, og hertil får du forskellige former for tilbehør, der gør madlavning og bagning nemmere. Udseendemæssigt er det ikke noget pragteksemplar, men du får maksimal kraft og kapacitet, der giver god mulighed for at arbejde med store portioner.

KitchenAid hitter

Samtidig har vi KitchenAid, der i en årrække har leveret køkkenmaskiner, der er smukke at se på. Du får en mindre model med deres klassiske køkkenmaskine, men du behøver ikke vinke farvel til ydeevnen.

KitchenAid har produceret en lang række af forskellige maskiner, som du kan læse mere om her. De er særligt blevet et hit på grund af det flotte design, og går du meget op i indretning og den sidste detalje, er KitchenAid noget for dig. Du kan vælge blandt smukke pastelfarver, pangfarver og de helt klassiske nuancer. Samtidig får du også her muligheden for ekstra tilbehør, så du kan bruge din køkkenmaskine til så meget forskelligt som overhovedet muligt.

Fart på med Smeg

Er du vild med retro-looket, er en køkkenmaskine fra Smeg også en god investering. Her er der tænkt over at designe en køkkenmaskine, der finder sin inspiration i fortidens køkkenmaskiner, og endda på den helt rigtige måde.

Med deres klassiske køkkenmaskine får du flere forskellige hastighedsindstillinger, så du har mulighed for at bruge den til forskellige formål. Samtidig kan du også her vælge blandt en lang række farver, så den passer ind hjemme hos dig. Den store fordel ved Smeg er, at deres køkkenmaskine går hånd i hånd med deres designhistorie. Det betyder for dig, at du kan matche den med dit køleskab eller din ovn derhjemme for et gennemført udtryk.

Hvad skal jeg vælge?

Når du skal vælge din køkkenmaskine, er der flere ting, der spiller ind. Det handler både om dit behov for mængde, og hvor ofte din køkkenmaskine skal bruges. Har du brug for masser af plads til eksempelvis at bage større portioner, er Kenwood det bedste valg for dig. Den store skål gør det nemt at lade dejen hæve heri, hvorimod de to andre har mindre skåle og dermed begrænset med plads.

Er du mere til designet, er de to andre de bedste bud. Begge to kommer med forskellige indstillinger, og du får også en stor ydeevne fra disse. KitchenAid giver dig imidlertid mulighed for at koble tilbehør på, så du kan bruge den på mange forskellige måder i køkkenet.

De 3 bedste kaffemaskiner i år – Her er, hvad du skal vælge

Makeup

De 4 vigtigste skønhedsprodukter til kvinder