in

Kontinentalsenge – alt du bør vide om dem

Dette indhold er sponsoreret

De fleste har stødt på termen “kontinentalseng”, men ikke alle ved, hvad det egentligt betyder. Kontinentalsengene er dog en type af senge, der er ganske populær. De fås i mange forskellige størrelser, former og materialer. Du kan derfor nemt finde en kontinentalseng, der passer til dine behov og ønsker.

Kontinentalsengene adskiller sig fra andre senge på flere måder. Først og fremmest er de ofte højere end andre senge. Dette skyldes at de typisk består af tre lag af madrasser: Nemlig en boxmadras, en springmadras og en topmadras.

Find den perfekte kontinentalseng med en vejledning

Kontinentalsengen er en af de mest populære typer senge på markedet, og det er ikke uden grund. Kontinentalsengen har et unikt design, der gør den meget komfortabel at ligge i. Denne type seng er også meget stabil, og derfor egner den sig fx godt til folk, der har brug for en solid støtte.

Kontinentalsengen fås i mange forskellige størrelser, så den kan passer til ethvert behov. Du kan bl.a. finde en kontinentalseng i størrelsen 160×200, 180×200 cm og 200×220 cm. I de store størrelser indeholder sengen typisk to madraskerner. Dette giver dig mulighed for at vælge forskellig fasthed i hver side af sengen, sådan så både du og din partner får den rette støtte ift. jeres vægt.

Kontinentalsengen fås også i flere forskellige materialer, så du kan vælge den type kontinentalseng, der passer bedst til dine behov. Og så findes kontinentalsengen naturligvis også i flere forskellige farver, så du kan vælge den farve, der passer bedst ind i dit hjem.

Det er en god idé at finde en hjemmeside, der guider til kontinentalsenge – eksempelvis kan du gå til websitet her og finde en guide. På denne måde kan du få den bedste vejledning til, hvordan du finder den perfekte kontinentalseng til dit behov. Du kan også spørge venner eller familie, der allerede har en kontinentalseng, om deres erfaringer. På denne måde kan du få et godt overblik over, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige kontinentalsenge.

Hvad er forskellen mellem en boxmadras og en kontinentalseng

Det kan godt være lidt svært at finde rundt i de forskellige sengetyper. Det er dog en god ting at kende til ihvertfald boxmadrassen og kontinentalsengen, da det er to af de mest almindelige sengetyper på det danske marked.

Trods navnet får du med en boxmadras faktisk typisk en komplet seng. Dette betyder kort sagt, at du får en (box)madras med fast bund, som du kan sætte ben på. Desuden vil du typisk også få en topmadras med, hvilket er ganske fint, da boxmadrassen vil være ret hård at ligge direkte på.

Der er således faktisk kun én madras til forskel fra en kontinentalseng og en boxmadras: Det er springmadrassen. Det ekstra madraslag gør, at en kontinentalseng ganske givet vil kunne give dig en bedre support end boxmadrassen. I sidste ende handler det dog om byggekvaliteten, og du kan således bestemt både få dårlige kontinentalsenge og gode boxmadrasser.

Hvorfor skal man vælge en kontinentalseng?

Kontinentalsengen adskiller sig altså fra eksempelvis boxmadrassen ved at have en ekstra madras. Dette gør det til mange måder til Rolls-Roycen inden for senge. Det betyder dog naturligvis også, at du ofte vil komme til at betale mere for en kontinentalseng end en boxmadras (dog ikke altid).

Har du særlige behov ift. fx ryg, kan det dog også være en god idé at overveje en elevationsseng. Med en elevationsseng kan du nemlig indstille sengen, således at du kan ramme netop den liggeposition, som passer bedst til dig og din ryg.

3 gode ideer til og indrette din entré

Macbook

Er din MacBook Pro defekt? Vent med at skrotte den