in , ,

Logitech MX Master 3 anmeldelse

Endelig kom den! Den længe ventede Logitech MX Master 3 mus. Jeg har tidligere haft alle andre MX muse fra Logitech, så jeg skulle selvfølgelig også have den nyeste.

SMID DEN GAMLE MUS UD OG LÆS VIDERE!

Ej, du skal selvfølgelig ikke smide den ud før du har fået en MX Master 3 mus imellem hænderne. Jeg kan nemlig love dig du bliver overrasket uanset hvilken mus du har i dag. Følelsen er helt ubeskrivelig og jeg overdriver ikke engang. Men hvor skal vi lige starte?

Den passer til klør fem som den skal

Det mest rigtige er nok at starte med at snakke om pasformen. Musen ligger nemlig bedre i hånden end de forrige MX muse, hvis du altså har haft dem. Både 1 og 2 har været lidt store i det og folk med mindre hænder klagede over dem og det har de taget til efterretning. Musen er nemlig blevet lidt mindre og derfor ligger den meget bedre i hånden og selve udtaget til din tommelfinger er perfekt. Det har jeg altid godt kunne lide og det er ikke alle muse der har sådan en plade hvor ens tommelfinger kan hvile på. Men det er super godt.

Man slapper virkelig godt af i hånden og man kan derfor arbejder i mange flere timer med den uden man anstrenger sin hånd, så der er tænkt meget over designet denne gang og det er en stor bonus.

Nyt scroll hjul som ingen andre mus

Folk har også tidligere klaget over scroll hjulet på de gamle MX muse. De larmede helt vildt og kunne næsten forstyrre et helt kontor og det virkede faktisk som noget bras. Her har de nok brugt mest af deres tid og det mærkes med det samme du sætter fingeren på hjulet. De har nemlig taget det gamle scroll hjul og smidt det væk… langt væk! Derfor har de startede helt fra starten af igen og opfundet en ny teknologi, som bare sidder lige i skabet. Der er endda flere Youtubere som anmelder denne slags tech, som er væltet omkuld fordi det er blevet så godt denne gang. De har fjernet lyden fuldstændig fra hjulet, så det ikke længere larmer og det har endda samme funktioner som før. Hvilket vil sige at du kan køre med hjulet i frit løb eller hvor hjulet scroller i hakker. Personligt køre jeg altid med at det hakker fordi det føles mere rigtigt og så kan jeg nemmere styre hvor meget jeg scroller afgangen.

De siger selv at de har lavet et eller andet digitalt ved hjulet og derfor larmer det ikke mere. Før var det mekanisk og det kunne godt gå i stykker engang imellem, men det skulle det nye ikke kunne.

Batteritiden er vigtig for alle

Ja, men kommer jo ikke udenom det. Du sidder nok og tænker at sådan en smart mus må da sluge strøm i spande-vis! Men nej, det gør den ikke. Den holder faktisk enormt godt. Faktisk noget længere tid end den gamle og det vil sige at man nok skal oplade den hver anden eller tredje måned ved normalt 8-16 brug. Det er jo helt vildt godt. Jeg har kun opladet min en eneste gang siden jeg fik den og jeg bruger en mus i mange timer om dagen.

Opsummering

Jeg kan klart anbefale denne mus! Jeg ved ikke hvordan den er at game med, da jeg primært bruger min til det grafiske og her er den super god og præcis. Jeg kan ikke forstille mig at bruge en anden mus mere og det mener jeg virkelig. Selv de andre på vores kontor har fået en og det ser ikke ud til at nogen vil tilbage til deres gamle.

Vi giver den derfor 5/5 stjerner og det er fortjent.

Musen kan købes hos Proshop.dk

Philips Hue

Philips Hue – Derfor skal du eje det!

AirPods

AirPods 2 – Resultatet er rimelig tydeligt