in , ,

Makeup spejl – Disse skal du gå efter i [year]

Et makeup spejl er super godt og noget man faktisk ikke kan undvære hvis man gerne vil ligge en god makeup. Du har måske allerede et spejl i forvejen, men vil gerne have et nyt fordi det gamle er gået i stykker eller fordi du bare trænger til noget nyt og bedre.

Her er de bedste makeup spejle

Vi har lavet en liste over et par makeup spejle som du skal kigge på. Disse spejle er nøje udvalgt og afprøvet af både mig og et par andre piger på kontoret og vi er faktisk rimelig enig om hvad der er godt.

Vil du læse andre anmeldelser, kan du gå til forsiden her.

Babyliss Makeup spejl med lys

Ja, man kommer jo ikke udenom det. Når man tænker et godt makeup spejl, så tænker man straks på et med lys i. Dette spejl er også det vi synes bedst om og her er hvorfor.

Hvis vi starter med selve spejlet, så er det perfekt fordi det kommer på en fod. Du er derfor ikke nødt til at hænge det op, som man nogle gange skal med sådan spejle. Det er ret smart og nemt. Bare sæt spejlet og så er du klar.

Lyset i spejlet er super godt og der er endda en lille knap foran på foden, hvor man kan justere farven på lyset og det kan være ret smart nogle gange. Der er varm lys, kold lys og almindeligt daglys. Det er rigtig smart.

Spejlet et vendbart og det vil sige at der er spejle på begge sider. Et med zoom og et med ekstra zoom, så hvis man skal se det hele lidt tættere på, så vender du bare spejlet. Spejlet kan desuden tippes, så du kan sidde i alle tænkelige stillinger og ligge makeup.

Makeup spejlet kan købes billigt hos Nicehair

LED makeup forstørrelsesspejl

Så er vi kommet over i det lidt mere smarte hjørne. Spejlet her er faktisk ret smart og koster heller ikke mere end 199 danske kroner, hvilket er ret billigt. Spejlet er fra InnovaGoods og kan sættes fast på både bordet eller spejlet i badeværelset. Det er super handy og fungerer godt uanset om du står op eller sidder ned.

Spejlet har indbygget LED lys i og giver et behageligt lys når man kigger i spejlet. Dog skal det bruge batterier, men det går nok. Vi vil dog gerne have set en ledning med strøm i, men sådan er det nu engang. Spejlet er designet, så du ser det hele 5 gange tættere på end normalt og det kan desværre ikke vendes, men det fungerer bare stadigvæk og det smarte ved dette spejl er at man kan bruge det til andet end makeup spejl. Det kan faktisk bruges til intimbarbering og andre ting som man ikke troede det kunne bruges til fordi det har en fleksible arm og lys i.

Dette makeup spejl fåes hos Manillo

MARKSLÖJD FACE MAKE UP SPEJL MED LYS

Vi skulle selvfølgelig have det med. Det er nemt ret smart. Du kender allerede spejlet i forvejen sikkert. Det bliver nemlig solgt i stor stil til både kendte og ikke kendte mennesker i hele verdenen.

Selve spejlet skal hænge på væggen, så er du ikke handy, må du have din kæreste eller far til at sætte det op for dig. Kan de ikke det er du lidt på herrens mark. Så husk at find ud af om nogen kan monterer det for dig inden du køber det. Jeg fik mit op af hænge da jeg har en mand der er tømre, så ingen problem her. Dog kostede det mig fod massage til ham senere på aftenen.

Jeg har prøvet spejlet i en uge og kan faktisk ret godt lide det. Det ser super fancy og smart ud når det hænger på væggen og det er også nemt at tage frem og tilbage når man skal bruge det og selvfølgelig kan det vendes, så du ser det hele tættere på. Prisen er lidt høj, men de er faktisk givet godt ud for et spejl der er pænt og stilrent at se på og det virker bare som det skal. Spejlet er selvfølgelig med lys i.

Kaffemaskine

3 Bedste kaffemaskiner i [year] – Komplet guide

Vandhane

Vandhane guide – 3 forskellige typer