in , , ,

Mors dag – 4 ideer der vil gøre hende super glad

Hvis du ikke har købt noget endnu, så kan du få nogle ideer her, som helt sikkert vil gøre hende glad.

Hvornår er det mors dag?
Det er altid den anden søndag i Maj.

Der er mange der laver kæmpe fejl denne dag og måske har du allerede selv gjort det mange gange. Man finder ud af at det er Mors Dag og så skynder man sig ud for at købe en gave.

Der er slet ikke noget i vejen med gaver, men det er ikke altid det er mor ønsker sig fra sine børn.

Jeg er selv mor og kender alt til det. Jeg vil meget hellere bare se mine børn, så bare det at de dukker op er en gave i sig selv, men hvis man gerne vil gøre sin mor ekstra glad, så har jeg et par fif her.

Køb blomster som du plejer på Mors Dag

Det er en ren vinder, den her og det er der mange der ved. Derfor er der også fyldt godt op hos blomsterhandleren den dag.

Tag derfor gerne nogle friske blomster med når du skal besøge din mor. Det kan være hun siger det er alt for meget, men hun bliver helt sikkert glad for dem. Det viser nemlig at man har tænkt på sin mor.

Der skal faktisk ikke mere til end det. Man behøver derfor ikke at skal ud og hente en dyr gave og det er heller ikke noget hun forventer. Så længe du bare besøger hende eller ringer til hende på dagen, viser at du har tænkt på hende.

Tag hende med på tur

Dette er også en ren vinder og der er ikke mange der tænker over det. Men det kan faktisk gøre en kæmpe forskel at tage din mor med ud og det er uanset om det er en alene tur med hende eller de andre også skal med. Bare sørg for at i ikke er for mange, så bliver det mest hyggeligt.

Der er mange steder man kan tage hen. Det kan være en tur på restaurant eller en tur til vandet, hvor i har madpakker med. Det kan blive virkelig hyggeligt og hun vil elske det.

Overrask hende med madlavning

Denne er også brugt og falder også i rigtig god jord. Det du skal gøre er at komme og banke på døren på dagen. Derefter skal du fortælle hende at hun bare skal slappe af og så går du og dine søskende i køkkenet og laver aftensmad til alle sammen.

Det er nemlig en rigtig god måde at få noget tid sammen på og din mor vil elske det fordi hun har jer tæt på. Man kan også gøre til det en fast tradition på Mors Dag, at man laver mad sammen.

Sørg derfor for at lave en rigtig hyggelig dag.

Giv hende noget hjemmelavet

De bedste ting i verden er dem der ikke koster penge og det kan der være noget om. Hvis du er typen der ikke har så mange penge at gøre med eller hvis du er typen der bare har den indstilling at noget hjemmelavet er bedre fordi det ikke kan købes andre steder, så læs videre her.

Et fotoalbum med hendes børnebørn og din familie er virkelig guld værd for hende og det kan du gøre meget billigt. En tom bog koster ikke ret meget og billederne kan du selv printe ud.

Set dem flot op med tekster også og giv det til hende og se hvor glad og stolt det kan gøre hende. Så kan hun altid slå op i det når det passer hende eller når hun savner jer. Det er en virkelig god Mors Dags gave.

Opsummering

Hvis du ikke har penge eller gerne vil give hende noget ekstra specielt, så skal du vælge at lave en bog med billeder til hende.

Har du derimod lidt penge at gøre med og skal det være lidt luksus og speciel, så er en tur til standen eller i skoven med madpakker en virkelig god løsning.

Uanset hvad, så kan en buket blomster og et besøg gøre en kæmpe forskel.

Gå til Nullo forsiden her

Ventilator – 4 bedste til hjemmet eller kontoret

Gamer stol

Gamer stol – Er du sikker på du sidder rigtigt?