in , ,

Overvågningskamera – 2 af de bedste på markedet

Har du husket at sikre dit hjem med et overvågningskamera eller vil du gerne vide hvad der sker når du ikke er hjemme? Det er de spørgsmål man bør stille sig selv når det kommer til videoovervågning. Det handler ikke altid om sikkerhed af ens bolig, men også om hvad der sker når man ikke er hjemme.

Jeg blev selv chokket over hvad der skete når jeg ikke var hjemme!

Det kan måske lyde mærkeligt for nogen, men jeg vil til en hver tid vælge et overvågningskamera, som kan holde øje med hvad der sker når jeg ikke er hjemme også selvom der ikke kommer et indbrud. De fleste vil nok sige “Hvad skal det så bruges til?”. Der er flere ting i det. For det første, så kan du faktisk stoppe et indbrud nogle dage før det sker og for det andet, så vil du nok for et chok over hvad der sker imens du ikke er hjemme i løbet af dagen. Det gjorde jeg i hvert fald.

Da mig og min familie flyttede i noget nyt og større blev jeg enig med mig selv om at vi skulle have overvågning på. Ikke for at se hvad hinanden lavede, men fordi området var nyt og så kunne der muligvis ske indbrud, da det var forholdsvis nemt at komme herfra og på motorvej.

Jeg købte derfor et overvågningssystem der hedder Arlo, som eftersignede skulle være det bedste indenfor hjemme overvågning. Jeg fik 3 overvågningskameraer med i pakken, så jeg valgte at sætte et i stuen, et i entreen og et udenfor på væggen, så det filmede ned på terressen. Mest fordi vi har en Weber grill som vi er hør over og også fordi vi har en trampolin til børnene som vi ikke ønsker skal bruges af andre imens vi er væk.

Efter det er sat op begynder jeg at slå det til hver morgen inden jeg tager på arbejde. Pludselig begynder jeg at få en masse mærkelige beskeder på min iPhone om at der er nogle på terressen. Jeg skynder mig at tage min telefon op og den ene dag står der nogle og peger ind af vores vindue.

Nogle som er ude at gå tur med en hund og den anden dag står en håndværker ved overboen og kaster løse knivblade nede på vores terresse. Dem får jeg heldigvis fjernet inden børnene træder på dem og jeg får kontakt til firma, som får en skideballe. Så der sker faktisk mange ting når man ikke er hjemme, som er rart at vide og den sikkerhed kan et overvågningskamera give dig.

Jeg har skrevet om de 4 bedste systemer i [year]. Anskaf dig et af dem, så du kan føle dig mere sikker når du ikke er hjemme.

Arlo overvågningskamera

Jeg vil gerne starte med at fortælle om det system jeg selv bruger i dag. Jeg har selv været igennem mange overvågningskameraer, men synes Arlo er det bedste til mit behov og opsætningen gik som en leg.

Arlo er et nyere system på markedet og det er ret hurtigt blevet populært. Det skyldes flere ting. Til at starte med er systemet fuldstændig trådløs, så der skal ikke trækkes kabler rundt over det hele. For det andet, så er de magnetiske. Det vil sige at du kan nøjes med at sætte en enkelt skrue i væggen og sætte den medfølgende magnet på og så kan kameraerne sidde der. Ret smart! For det tredje, så behøver du ikke at betale et abonnement, som du skal andre steder for at din video bliver gemt.

Det hele forgår over en app som kan hentes gratis til din smartphone eller tablet. Hele opsætningen er plug and play og du er hurtigt igang med at bruge det. Det eneste du skal gøre er at koble den medfølgende box på dit modem og skabe forbindelse til dine kameraer og så er du igang.

Et minus er dog at de små modeller som Arlo Go og Arlo Pro 2 & 3 ikke kan skelne imellem om det er et dyr, en bil eller et menneske før du køber et abonnement hos dem. Men det koster til gengæld ikke mere end 200 kroner om året, så helt slemt er det ikke hvis du gerne vil have den mulighed.

Arlo Pro kan købes her

Logitech Circle videoovervågning

Et andet populært overvågningssystem til hjemmet er et Logitech Circle. Det har været kendt i en del tid nu. Systemet er noget ligesom Arlo, men der er nogle små forskelle.

For det første så har Logitech Circle mange fede tilbehør som ikke er kommet til Arlo endnu. Du kan feks købe en sugekop så kameraet kan sidde fast på vinduet eller du kan skrue bunden af og sætte det direkte i en stikkontakt. Ja, du har nok allerede gættet det. System er med ledning! Kan du leve med det, så er det faktisk en lille smule billigere i indkøb end Arlo er, men når det er sagt, så skal du med dette system købe abonnement så din video gemmes. Det kan godt være lidt øv, når man lige har brugt en masse penge på selve systemet og kameraerne.

Systemet er nemt at sætte op og er du bare fan af Logitech, så skal du selvfølgelig ikke afholde dig fra at købe det.

Videokvaliteten er super god, installationen er nem og du skal ikke tænke på at lade dine overvågningskameraer op hver 3. måned. Så nogle gode ting kan jeg sagtens finde.

Logitech Circle kan købes billigt her

Opsummering

Hvis jeg personligt skal anbefale et overvågningssystem til dig, så vil jeg klart anbefale Arlo til dig. Det er nemt at bruge af alle og du det sikre dit hjem optimalt. Det kan godt være det er lidt dyrt i indkøb, men det er penge der er givet godt ud.

Vil du læse om andre guides i vores online magasin?

Chromecast

Chromecast – 1000 gode grunde til at vælge den

Dyson støvsuger

Støvsuger testen – 4 tips til at finde den rigtige