in , ,

Printer Guide – 3 af de bedste mærker på markedet

Er du ved at finde ud af hvilken printer du skal have? Men ved ikke lige hvad du skal vælge? Så er det godt at vi måske kan hjælpe dig lidt på vej.

Find den der passer bedst for dig og dine behov

Model og mærke er altid en jungle at finde rundt i. Der er nemlig så mange forskellige mærker og derudover laver alle mærkerne mange forskellige modeller, så hvad skal man lige vælge?

Ja, det er et godt spørgsmål, men her vil jeg så vidt muligt give dig lidt fornemmelse af hvad du skal vælge af mærke.

Canon printer – En foto konge uden lige

Vi kender alle en der har en Canon printer derhjemme. Det er noget af det mest almindelig mærke at eje og der er og god grund til det. De laver nemlig nogle gode printere, som er nemme at bruge.

Skal du printe fotos ud, så er Canon helt sikkert et godt valgt. Deres maskiner er lidt i den dyre ende, men her får du også hvad du betaler for, så skal du altid bare printe tekst, skal du ikke vælge en Canon fotoprinter.

Men skal du printe en kombi af tekst og billeder, så skal du helt sikkert gå efter en god Canon foto printer.

HP printer – En stabil printer der kan lidt af hvert

Synes du at pengene ikke rækker til en Canon printer, så skal du måske i stedet for kigge på en HP printer. Her får du nemlig en ret god og stabil maskine til billige penge.

Det handler ikke her om at få en billig printer, men at få en der er pengene værd til en så lav pris som mulig.

HP bliver mere og mere udbredt og der findes et hav af forskellige modeller. De er bedst til tekst, men kan også bruges til foto print. Men skal du bruge den til fotos, så skal du ud og investere lidt mere og så kan det bedre betale sig at gå efter en Canon model.

Brother printer til kontoret

En lidt mere seriøs maskine som oftest bliver set på hjemmekontoret eller hos større virksomheder. Det er en super god maskine og den har mange gode ting i sig, som gør den stabil og klar hver dag.

Så er du afhængig af at printeren virker og laver skarpe print, så skal du have en Brother.

Dette mærker har både blæk og laser maskiner, så du kan næsten få det som du vil have det.

Opsummering

For lige at runde det hele af, så kan man sige at skal man igang med fotoprint, så er det en god ide at give lidt ekstra for sin printer og derfor købe en Canon.

Skal du derimod have en stabil en, så anbefaler vi at du går efter en Brother model. Den udskriver lyn hurtigt, men er ikke så meget til fotos. Du kan godt købe deres fotoprintere, men så skal du op i end højere pris end hvad det koster at anskaffe sig en Canon.

Så det hele handler faktisk om hvad du skal bruge den mest til? Gå ikke efter at købe en dyr en, hvis du alligevel bare skal bruge den til at udskrive noget til skolen eller hvis du bare skal bruge den til simple grafik eller andet, som ikke kræver at billedet står knivskarpt.

Vil du læse andre guides og anmeldelser af produkter, så kan du gå til forsiden her. Vi anmelder en del ting, som kan gøre dig klogere inden du skal ud og bruge penge på nyt grej.

Weber gasgrill

Weber gasgrill – 4 gode grunde til at købe en gasgrill

Glattejern

Glattejern – 3 bedste glattejern i [year]