in , ,

Robotplæneklipper – Bedst i Test [year]

Markedet for robotplæneklippere vokser og vokser, og det betyder at billigere robotplæneklippere bliver hyppigere i de lokale forretninger. Når markedet bliver stort nok og produkterne bliver mange kan det hurtigt blive svært at finde ud af hvilke, der er værd at købe, og hvilke som ikke er pengene værd. En robotplæneklipper er ikke en lille investering, og af den grund skal man undersøge grundigt hvilken robotplæneklipper, der er bedst i øjeblikket og bedst til husstanden og havens behov. 

Denne test vil beskrive de bedste robotplæneklippere på det danske marked i øjeblikket, og have fokus på robotplæneklippere til enhver størrelse på haven. 

Ambrogio 4.0 Basic Light – Bedst i test

4.0NEXT_basic_angle-robotplæneklipper

Leder man efter en robotplæneklipper, som er pålidelig, gør et godt stykke arbejde hver gang og kan klare store udfordringer, så er den bedste robotplæneklipper til prisen denne fra Ambrogio. Modellen 4.0 Basic er standardmodellen, og man kan opgradere til en deluxemodel, hvis man ønsker. Denne model er udstyret til at kunne klippe op til 800 m2 græs, og kan gøre i et areal med en maksskråning på 35 %. Det er specielt skråningsprocenten, som er imponerende, da dette gør at den er brugbar i langt flere haver end den gængse robotplæneklipper.  

Den har en levetid på 60 minutter, men ved køb vil man få oplader til og klipperen oplader automatisk. Derudover kan man styre robotten via bluetooth på en app, som gør det nemmere at sætte klipningen i gang. 

Denne model er udstyret med en selvrensende klinge, hvilket gør at robotten i sandhed kører af sig selv. Man kan derfor som ejer af robotten sætte plæneklipperen i gang og vide at den nok selv skal lade op, samt at den selv renser klingen efter brug – dette er en af grundene til at Ambrogio 4.0 Basic er den bedste robotplæneklipper på markedet lige nu.

Gardena Smart SILENO+ 1600 – den stille robot

gardena-smart-robotplaeneklipper

Gardena er kendt for produkter, som er af høj kvalitet til en overkommelig pris, og disse to principper gælder også for deres robotplæneklipper. Gardena Smart Sileno+ er en pålidelig og kvalitetssikret plæneklipper, som derudover har den fordel at den er stille som en mus. Den er brandet som en af markedets mest stille robotplæneklipper, og det er fordi, at det er sandt – Gardena robotten vil i de fleste tilfælde ikke kunne høres når den er i brug. 

Denne robotplæneklipper fra Gardena kan klippe haver på op til 1600 m2, hvilket betyder, at den både kan bruges til små og store haver. Ligesom testvinderen kan den håndtere skråninger på 35%, hvilket skyldes at Gardena har udstyret denne model med ekstra stærke baghjul, som gør at den kan klatre de små bakker og skråninger i den store have.  

Modellen er udstyret med SensorCut-teknologi, som overvåger øget græsvækst. Dette betyder, at robotten selv ved hvornår græsset skal slås, da man som ejer kan forudindstille robotten til at vide hvornår græsset er for højt. Dette gøres fra produktets app, som gør at man kan styre Gardena-produkter og kobles op på flere modeller og udstyr fra Gardena.

Bosch Indego 350 – til den lille have

bosch-indego-robotplaeneklipper

Bosch har skabt endnu et produkt, som den gængse borger kan benytte i deres hverdag for at gøre den lettere. Bosch Indego 350 er en robotplæneklipper som er til de små haver. Det anbefales at den bruges i haver op til 350 m2. Dette skyldes blandt andet dens batterilevetid som er på 30 minutter, samt dens 45 minutters ladetid. Samtidig har den ikke lige så god terrænkørsel, da den kan køre og klippe på 27 % skråninger. 

En af de ting, som gør denne plæneklipper smart er dens Logicutsystem, som beregner den bedste rute for klipningen og gemmer den til senere brug. Derudover kan den bemærke forhindringer på græsplænen og undvige dette, for at ramme den planlagte rute igen. Det er en meget intelligent robotplæneklipper, som også kan styres via en app. Den har en personlig pinkode og alarm, som sikrer dig mod tyveri af plæneklipperen.

Ambrogio L400 B – plæneklipperens Ferrari

L400_robotplæneklipper

Ønsker man en robotplæneklipper, som får naboerne til at måbe er dette den rette model. Ambrogio L400 B er et af de mest luksuriøse produkter på markedet, og dette ses allerede ved designet. Plæneklipperen er farvet glinsende sort med guld linjer, som giver et luksuriøst look. Samtidig er formen på plæneklipperen lig med batmobilen, hvilket gør den helt unik i forhold til robotplæneklippere. 

Den kan klippe plæner på op til 10000 m2 og kan klare skråninger på op til 45%, som gør det til en bjergrytter inden for robotplæneklippere. Den er udstyret med carbonskjold og kraftfulde motorer og lithium batterier, som gør at den kører som en drøm. Med dens touchscreen interface bliver det ikke mere luksuriøst. Denne robot er også udstyret med en app, som gør at man som bruger nemt og hurtigt kan styre og holde øje med ruten på robotten. 

Denne robotplæneklipper er for manden, som ønsker sig det vildeste og ikke vil gå på kompromis med design.

Stiga Autoclip M7 – Robotten med ECO-tilstand

Stiga_Autoclip_m7_robotplæneklipper

Stiga er et af de brands, som har det med at levere varen, når det kommer til hverdagsprodukter, der gør en stor forskel i hjemmet. Deres robotplæneklippermodel Autoclip M7 er endnu et af de produkter. 

Denne robotplæneklipper er velegnet til haver på op til 750 m2, og kan bestige små bjerge i haven, da den kan klare skråninger på op til 45%. Dette gør den fleksibel ift. til at kunne bruges i alle slags haver. Denne plæneklipper klipper i cyklusser på 2 timer i separate områder, hvilket sikrer at man får den mest optimale plæneklipning. Den har en levetid og opladetid, som er den samme, på 60 minutter. 

Stiga har deres egen app til robotplæneklippere, hvilket gør at den er nem at installere og montere, samt bruge. Samtidig er robotten udstyret med en regnsensor, som opfanger regn og justerer klipningen efter dette. Derudover har den en pin-kode som sikrer den mod tyveri. 

Det mest markante er dog at man kan sætte på den eco-tilstand, hvor den bruger mindre batteri og derved beskytter miljøet lidt mere.

Indretning af stue

Indretning af stue – 7 Uundværlige ting

Køkken

4 tips til indretningen af køkkenet