in

Sådan laver du pandekager dine børn vil elske

Pandekager

Pancakes er en lækker morgenmad, som kan nydes af hele familien. Hvis du leder efter en sjov og nem måde at lave pandekager på, som dine børn vil elske, så behøver du ikke lede længere – vi har den helt rigtige opskrift til dig! Nedenfor får du tips til, hvordan du laver fluffy pandekager med alle de rigtige ingredienser.

Ingredienser: Ingredienser, du skal bruge

Det er nemt at lave pandekager, når du ved, hvilke ingredienser du skal bruge. For at lave disse fluffy pandekager skal du bruge to kopper mel, en teskefuld bagepulver og bagepulver hver, en spiseskefuld sukker, to æg, to spiseskefulde smeltet smør, to kopper mælk og en knivspids salt. Når du har alle disse ingredienser klar, er det tid til at gå i gang med at lave dem.

Instruktioner til fremstilling af fluffy pandekager

Start med at kombinere de tørre ingredienser i en skål (mel, bagepulver og bagepulver og bagepulver, sukker og salt). I en anden skål eller et målebæger blandes de våde ingredienser (æg, smeltet smør og mælk). Tilsæt derefter langsomt den våde blanding til den tørre blanding, mens du rører rundt med et piskeris eller en træske, indtil alle klumper er væk. Dejen skal være tyk, men stadig kunne hældes. Varm en non-stick-pande op ved middelvarme, og spray den med non-stick madlavningsspray eller pensl den med smeltet smør. Hæld ca. ¼ kop dej på panden til hver pandekage, og bag dem, indtil de er let gyldne, før du vender dem på den anden side, indtil de er gennemstegte. Servér dem varme med dit yndlingsfyld, f.eks. frisk frugt eller ahornsirup. Nyd dem.

Pancakes er en nem, men lækker morgenmad, som alle i din familie vil elske. Med denne enkle opskriftsguide i hånden er der nu ingen undskyldning for ikke at lave nogle fluffy pandekager på alle ugens dage! Alt du behøver er femten minutter og otte enkle ingredienser; inden længe vil dit køkken dufte fantastisk, når du serverer dine frisklavede pandekager med alle de lækre toppings, som dine børn måtte ønske! Næste gang du er på udkig efter en spændende morgenmadsidé, der ikke kræver alt for meget besvær at sammensætte, så prøv denne opskrift – du vil ikke fortryde det! Så gå i gang i dag; vi garanterer, at dine børn vil elske dem. God fornøjelse!

4 fantastiske nytårsforsæt til din liste

Få den perfekte gaming laptop og mærk forskellen