in

Sådan sikrer du en god opstart i ny virksomhed

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange ting, du skal være opmærksom på som ejer af en ny virksomhed. Især i opstarten af virksomheden er der en række ting, du skal have fuldstændig styr på. For selvom du længe har gået med en iværksætterdrøm og nu endelig har besluttet dig for at føre den ud i livet, så er der stadig lang vej til at få opbygget en sund og økonomisk velfungerende forretning op helt fra bunden. Der er selvfølgelig alle de forretningsmæssige aspekter såsom din forretningsidé, bogholderi, regnskab, budget, forsikringer, tilladelser og kontrakter, men noget af det ultimativ vigtigste for din virksomhed er, at dine nye ansatte har det godt. Derfor vil vi gerne komme med et par gode råd til, hvordan du sikrer, at både du og dine ansatte får en god opstart i din nye virksomhed.

Skab et godt arbejdsmiljø

Det er alfa og omega, at dine ansatte har de bedste betingelser og forudsætninger for at lave deres arbejde ordentligt, og det er derfor vigtigt, at du skaber et godt arbejdsmiljø til dem fra start. Et godt arbejdsmiljø er summen af mange ting såsom en god tone mellem medarbejderne og et godt indeklima. Især det sidstnævnte er vigtigt, for et dårligt indeklima er begyndelsen på et dårligt arbejdsmiljø. Hvis dine ansatte sidder og enten fryser eller sveder, eller hvis de ikke har mulighed for at få frisk luft ind på kontoret, så vil det være svært for dem at koncentrere sig. Du skal derfor sørge for, at der er vinduer eller et udluftningssystem, der kan regulere luften, og at dine ansatte hver især har mulighed for at regulere på temperaturen på netop deres kontorplads. Ligeledes skal du sørge for, at dine ansatte kan møde sikkert ind på arbejde hver dag. Det vil sige, at du i vintermånederne også skal rydde sne og salte fortovene hver dag. Dette kan dog være et uoverskueligt projekt som enkeltmand, og du kan derfor med fordel overveje at anskaffe dig en professionel snerydning. Der findes nemlig firmaer, der tilbyder landsdækkende snerydning i hele Danmark, så hvad enten du er bosat i Vodskov, Nyborg eller Odense, så kan du nemt og hurtigt få eksempelvis et tilbud på snerydning i Odense.

En god frokostordning

Hvis der er noget, der kan gøre folk utilfredse, så er det dårlig, kedelig og uinspirerende mad. Det samme gælder på en arbejdsplads, og det er derfor dit ansvar som den erhvervsdrivende at sørge for, at dine ansatte får en god, sund og nærende frokost. I et kontormiljø er det altid et hit, når der er en fast frokostordning fra et cateringfirma, så de ikke selv behøver at bekymre sig om frokosten. Det kan samtidig være en slags belønning, de ser frem til i løbet af morgentimerne, for med en frokostordning udefra er der ofte noget nyt, spændende og inspirerende på menuen hver dag. Uden mad og drikke duer helten ikke, og her er din nye virksomhed altså ikke en undtagelse. Selvom regnskaber, budgetter, forretningsmøder og diverse erhvervsforsikringer er vigtige, så er det altså altafgørende, at dine ansatte får en god frokost og dermed et arbejdsmiljø fra første dag for at få en god opstart i din nye virksomhed.

Find den rette gamer stol

4 fordele ved at investere i aktier