in ,

Sådan skal du teste og bedømme hæve sænkeborde

Sponsoret indlæg

Har du planer om at købe et elektrisk hæve sænkebord, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der er stor forskel på markedets mange modeller.

Derfor er det nødvendigt at screene markedet, inden du vælger blandt de mange hæve sænkeborde. For at kunne dette, er du nødt til at vide, hvordan du tester og bedømmer de forskellige skriveborde.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst kan vurdere, hvorvidt et givent hæve sænkeskrivebord er pengene værd, skal du læse med herunder.

Gå efter et, der er elektrisk

Det er faktisk ikke alle hæve sænkeborde, der er elektriske. Mange af dem er manuelle, hvilket betyder, at du selv skal dreje på et håndtag eller løsne bolte, hvis du vil have dem op eller ned i højden.

Det anbefales, at man undgår disse, og i stedet holder sig til de elektriske modeller. Her kan du nemlig hæve eller sænke bordet med et klik på en knap.

Heldigvis kan man finde et stort antal hæve sænkeborde, der er elektriske. Derfor bør det ikke være et problem at finde frem til ét, der falder i din smag.

Er det brugervenligt og intuitivt?

Først og fremmest skal du sørge for at vælge et skrivebord, der er brugervenligt og intuitivt. Du vil nemlig ikke få den samme glæde ud af dit bord, hvis det ikke er nemt at bruge.

De fleste modeller er udstyret med et lille kontrolpanel, hvorfra det er muligt at hæve og sænke bordet. Dette kontrolpanel skal gerne være let at betjene, men skal også være placeret, så det er let at komme til.

På de fleste borde er dette panel monteret på eller under bordpladen. I enkelte tilfælde er der tale om en fjernbetjening, som man kan have liggende et sted på bordet.

Kan du programmere faste positioner?

Hvis du gerne vil være sikker på, at det er nemt for dig at bruge dit skrivebord i hverdagen, er det oplagt at vælge et elektrisk bord, der giver dig mulighed for at programmere faste positioner.

Er dine to eller tre mest anvendte positioner programmeret ind, kan du med et klik på en knap hæve eller sænke det til den foretrukne position.

Langt fra alle elektriske hæve sænkeskriveborde har denne funktion, hvorfor det er noget, du er nødt til at holde øje med. Da det er en efterspurgt funktion, er den dog blevet mere og mere udbredt de seneste år.

Mobilt bredbånd er fremtidens internet

Smykker

Find smykker som passer til din personlighed og din stil