in , , ,

Sneakers – Disse 4 designer sneakers er et MUST HAVE

Ejer du et par sneakers, så ved du allerede hvad vi snakker om. Man kan ikke leve uden dem og har man dem, så bruger man dem stort set til alt.

Man går på arbejde i dem, i byen i dem, ud på lange ture og alt muligt andet. De kan nemlig bruges til det hele. Men ved du hvilken sneaker du skal have?

Hvis du ikke gør, så kan du læse med herunder.

Gucci sneakers er ret populær

Nu tænker du nok “Puha, det er jo dyrt”. Ja, det kan godt være, men de er ret populær og ret fede. Folk Googler dem i vildskab og du ser også flere og flere med dem.

Det er dog ikke alle steder du kan få dem, så hold øjnene åben.

Gucci sneakers findes i mange modeller og der er både nogle som skriger af Gucci og andre der er meget neutrale, så du kan sagtens finde det du er mest til.

Vi vil dog anbefale dig at have et par ekstra sneakers ved siden af, så du kan bruge dine fine Gucci sneakers på de rette tidspunkter. Det vil jo være synd at ødelægge dem. De fleste der ejer dyre designer sneakers gør det nemlig på denne måde.

Nike sneakers kender du jo i forvejen

Ja, du kender dem allerede. De er super smarte, super fede og findes i et utal af modeller, former og farver. Nike er nok de største indenfor sneaker verdenen. Du kan helt sikkert finde et par du kan lide og vi tror også at du allerede har et par.

Har du ikke et, så kan vi helt sikkert anbefale dig at købe et par. De kan bruges til alt og det er rart at have et par sko som du bare kan trække i uden du skal binde dem op.

I weekenden er de særligt gode til en afslappet sko når du skal nogle steder. De fleste bruger dem også som en pæn sko, fordi de er så specielle nogle af dem.

Du kan finde et udvalg af Nike sneakers her.

Adidas sneakers er modekongen lige nu

Adidas er ved at indhente Nike på sneaker banen. De er begyndt at lave federe sko og i [year] vil du se dem bliver endnu federe. Så kan du ikke lide Nike sko, så skal du gå over til Adidas sneakers.

De fåes i mange farver, men et par simple hvide sneakers er også ret fede og meget moderne. Du ser dem overalt på Instagram og Facebook.

Adidas og Nike er meget det samme i forhold til hvilken sko du får og kvaliteten er meget denne samme, så det er udelukkende hvilken sko du kan lide som du skal købe og ikke købe skoen på grund af mærket.

Men alt i alt, så laver Adidas nogle fede sneakers og de er ret behagelige at have på. Skal du se de forskellige par, så kan du se dem her.

Valentino sneakers er det nye i Danmark

Du kender sikkert godt mærket i forvejen, men herhjemme bliver det mere og mere almindeligt. Folk strømmer nemlig til få at få fat i et par.

De er lidt i den dyre ende, men har du sådan et par sneakers, så vil du helt sikkert føle dig speciel. Derudover kommer de i mange fede designs, som du ikke ser andre sneakers i.

De fleste sneaker starter fra 3500 danske kroner og op efter, så det er den store pengepung du skal have frem, men har du pengene, så er det, det hele værd og alle kvinder er vilde med dem.

Har du sådan et par sko, som du måske har sparret op til længe, så anbefaler vi igen at du har et ekstra par til at ligge som du kan bruge til de dårlige dage. Så kan du nemlig skåne dine Valentino sko mere.

Opsummering

Hvis du alligevel har pengene til et par af de dyre designer sko fra feks Gucci eller Valentino, så vil vi anbefale dig at købe dem. Så er du både med på moden og du kan samtidig føle dig ekstra speciel.

Har du derimod et lavere budget, så vil vi guide dig til at vælge et par fra enten Nike eller Adidas, da de er mest populære og altid vil være det.

Se andre guides!

Gamer stol

Gamer stol – Er du sikker på du sidder rigtigt?

Mac Mini

Apple Mac Mini – 3 gode råd til hvorfor du skal eje den