in , , ,

Solbriller – 3 steder du virkelig skal bruge dem

Når det kommer til solbriller, så er det noget at næsten alle folk har i et eller anden forstand. Der er mange forskellige designs og du kan både få solbriller med styrke og uden.

Du kan lave snigeren på stranden, når du har dine solbriller på

Der er mange steder hvor dine solbriller kan blive handy. De skal ikke kun bruges på stranden for at du kan se smart og lækker ud. De kan faktisk også godt være nyttige og derfor bør du læse videre.

Det handler nemlig om at du skal passe på din hud og at du skal bruge dem når det er vigtigt at du har dem på. De fleste bruger dem udelukkende for at se smart ud, men det er faktisk ikke kun det de skal bruges til. Vi forstår dog godt at du gerne vil have et par pæne nogen og det skal du selvfølelig også have. Det er jo mange penge man skal af med, hvis man gerne vil have kvalitet.

Vi har samlet 3 forskellige steder hvor det er virkelig godt at have dem på og hvor det er nyttigt at du har dem med.

Solbriller i bilen er vigtig

De fleste har allerede solbriller til at ligge fast i bilen og det er kun godt. Her kan de faktisk blive ret nyttigt og nej, det er ikke for at du kan spille smart med dem på, men for at du kan skygge bedre for solen når den hænger lavt og solskærmen ikke er nok.

Det kan også være meget brugbart når du feks skal læse af og på bilen. Så hav altid dine solbriller med, så du har dem som en sikkerhed. Tager du dem ud af bilen er der stor chance for at man glemmer dem.

På stranden kan de bruges til mange ting

Ja, så kommer vi endelig til stranden. Selvfølgelig skal den også med. De er nemlig helt uundværlige her. Solen kan nemlig skade dine øjn og huden omkring den og derfor skal du dække dem til.

Ligger du på stranden i mange timer er det en god ide at tage dem på imens du ligger og slikker sol. Falder du i søvn er dine øjn nemlig stadig beskyttet. Huden omkring dine øjn er super tyndt og derfor skal du faktisk passe på det hele tiden. Selv om vinteren er det en god ide at gå med solbriller.

Udover at beskytte dine øjn, kan de også bruges til at lure efter andre på stranden. Har du feks set en sød pige eller fyr, som lige skal tjekkes ud, så kan man altid smugkigge lidt ved bare at dreje øjnene bagved solbrillerne. Det er ret smart og lidt snedigt. Men et godt fif!

Så smæk dine Ray Ban solbriller på om kom afsted.

På skiferien må du ikke glemme dem

Du elsker sikkert skiferie og her må du endelig ikke glemme dem. De fleste vælger et par Oakley solbriller, da de er bygget til skiferie og de sidder også ret godt når der er fart på og så beskytter de også dine øjn maksimalt.

Du ser næsten ikke nogen på skiferie uden deres solbriller og det er fordi man går ude det meste af dagen, solen hænger lavt og man skal passe på sin hud.

Vi vil dog anbefale dig at købe et par billige solbriller, da du nemt kan komme galt afsted på et par ski og så er det snyd, hvis du smadre et par dyre solbriller, for så er ferien ødelagt.

Du kan se udvalget her som vi anbefaler til skiferien.

Se andre guides

Glattejern

Glattejern – 3 bedste glattejern i [year]

Barnevogn

Barnevogn – 4 ting du skal vide før du køber