in , ,

Støvsuger testen – 4 tips til at finde den rigtige

Når man skal finde en ny støvsuger, så er det vigtigt at man finder en som passer til den bolig man har og det behov man har. Der er forskellige behov. Nogle elsker at gøre rent engang om ugen, imens andre gør det hver dag. Det kan også være et spørgsmål om at du har fået en større lejlighed eller et større hus og derfor er den du har i dag ikke god nok til opgaven.

Vælg en mindre støvsuger hvis du gør rent tit og spar besværet!

Det lyder mærkeligt… At man skal vælge en lille støvsuger, hvis man gør rent tit, men der er faktisk noget om det og det har vi derfor testet. Inden vi skriver sådan en guide til dig elsker vi at teste det hele af inden, så vi kan give dig den bedste og mest præcise guide.

Hvis du er typen der tit gør rent.. her snakker vi ikke hoved rent, men typen der støvsuger lidt ind imellem hvis der lige er noget man kan se, så skal du vælge en ledningsfri støvsuger eller bare en mindre model der er nem at komme rundt med. Jeg er selv typen der elsker at støvsuge. Ser jeg hår på gulvet eller små krummer, så finder jeg straks min Dyson frem og det ender faktisk med at jeg tager lidt mere end det jeg lige skulle. Støvsugeren er nem at tage frem og ligge tilbage igen og det er guld værd hvis man gør det tit.

Har du en større model med ledning, metalrør og hele molevitten, så gider man næsten ikke til at tage den frem, før der skal gøres ordentligt rent og er du typen der venter til engang om ugen og godt kan leve med at der ligger lidt små skidt over det hele, så anbefaler vi en større maskine til at gøre jobbet.

Dyson – Ledningsfri & poseløs støvsuger

Jeg bruger som sagt selv en Dyson. Den er super enkel, suger godt, er nem at opbevare og så er den poseløs. Ja, der er mange gode ting ved den, som jeg personligt godt kan lide. Den er faktisk også nem at tømme, når den er fyldt op.

Har du feks børn eller børnebørn for den sagsskyld, så er den super smart. Børn har det jo med at spilde en del og man tager sig selv i at hente støvsugeren mange gange og en den ledningsfri, så gør det bare tingene nemmere. Det har vi i hvert fald været glade for i vores lille familie.

Den virker cirka i 30 min på en opladning og det kan godt være en minus for nogen, men gør du rent tit, skal du heller ikke bruge den så lang tid af gangen. Har du råd, så kan du jo bruge den som en ekstra og så have en anden model med ledning til større opgaver i huset.

Du kan se udvalget af Dyson her

Nilfisk har været kendt i mange år

Ja, du har sikkert hørt om Nilfisken og hvem har ikke det. Den er nemlig meget kendt og mange køber også disse støvsugere pga navnet. Det er også god kvalitet.

Deres støvsugere har ikke rigtigt været ændret i mange år, så de ser stadig gammeldags ud, men her er det ikke så meget med designet at gøre, men om kvaliteten af støvsugningen. Man kan nemlig få mange smarte modeller i dag, som ikke rigtig kan suge noget, men sådan er det ikke med Nilfisk.

Nilfisk er et godt valg, hvis du gerne vil have noget der kan suge og noget der ikke går til. Nilfisk har også meget tilbehør til deres støvsugere og det kan man godt få brug for engang imellem og man løber heller ikke lige tør for strøm, hvis man er igang med at gøre rent hele dag.

Du kan bruge linket herunder til at se det store udvalg af Nilfisk og finde den model der passer bedst til dig.

Du kan se udvalget af Nilfisk her

Miele støvsuger er tysk kvalitet

Miele kender du også, det er jeg sikker på. Man kan nemlig ikke undgå at høre om det. Måske kender du mærket fra deres køkken armaturer, men de laver faktisk også nogle virkelig gode støvsugere.

Miele har nogle små og gode modeller at vælge imellem og tysk kvalitet plejer ikke at fejle. Vi har testet denne lille sag som du ser på billedet og der var ikke så meget at klage over. Skal man finde noget negativt om den, synes vi godt at man kunne have valgt nogle større poser til den. Når der endelig skal være pose i, så må der også godt være plads til noget i dem. Jeg ved godt at mange bare tømmer dem og kommer den samme pose i igen indtil de er slidt, men alligevel.

Der er stor set plads til denne lille maskine over alt og dem er nem at bære på og flytte rundt på og prisen er heller ikke noget vildt, så her kan alle være med.

Vi kan i hvert fald godt anbefale Miele til dig.

Se hele udvalget af Miele her

Electrolux støvsuger – Smart design

Electrolux kender du måske også godt lidt til. Det er ikke et mærke som man høre så tit om, men de laver faktisk okay støvsugere.

En Electrolux støvsuger har en fantastisk sugeevne og de går meget op i designet af deres støvsugere, så her køber du også noget der er pænt at se på eller i nogle tilfælde meget speciel. Men de er ret dyre, så det skal du være forberedt på.

Du får dem både poseløse og med eller uden ledning, så der er nok at vælge imellem fra dette mærke. Vi vil dog anbefale dig at købe uden pose, da det kan spare dig nogle penge i længden. Den bliver så lidt dyre i indkøb, men er ikke noget betydeligt.

På linket herunder finder du et stor udvalg af Electrolux støvsugere som ikke er alt for dyre.

Se udvalget af Electrolux her

Opsummering

Hvis vi skulle vælge for dig, så vil vi helt sikkert anbefale dig at købe en Dyson. De er bare gode… Dyre, men gode og nemme at arbejde med. Batteritiden kan man sagtens leve med, hvis man bare støvsuger mindst et par gange om ugen.

Hvis du ikke er til en håndholdt støvsuger, så er det måske en robotstøvsuger du skal have fat i. Du finder robotstøvsugere hos Tilbudskongen.

Vi ønsker dig hel og lykke med at finde den du synes bedst om.

Overvågningskamera

Overvågningskamera – 2 af de bedste på markedet

Whiteboard

Whiteboard – 3 steder du kan bruge dem