in , , ,

Tekande guide – Disse 3 tekander er populære

Hvis du gerne vil investere i en ny tekande, hvad skal du så lige vælge, tænker du. Det er også et bredt sprøgsmål og derfor har vi testet 3 forskellige tekander for dig, så du måske kan vælge ud fra det.

I testen kigger vi på størrelsen, designet og om den er praktisk. Hvis disse 3 ting er perfekt, så har man en vinder og derfor har vi fundet disse tekander frem til dig. De har nemlig design, størrelse og er genial på hver deres måde.

Er du mest til Bodum, Stelton eller er du på den sidste vi har skrevet op?

De 3 vi har valgt at skrive om, er alle 3 nogen vi mener passer perfekt ind i hverdagen og som kan trække dit moderne hjem op med nye højder. Tekander kan faktisk godt være smart i dag. De er ikke længere lavet i keramik alle sammen, selvom det også kan være smart og lækkert at se på.

Bodum tekande

Hvis du gerne vil have noget der ser smart ud, er moderne og er god til at holde varmen, så skal du kigge på denne Bodum model. Den er stilet og ikke alt for stor, hvilket gør den nem at gå med når din te er allermest varm.

Selve designet passer godt ind, hvis du i forvejen har noget i glas eller andre ting fra Bodum. Den er meget simpel og glasset for den til at se lidt eksklusiv ud. Håndtaget er lavet i kvalitetsplastik og bliver derfor ikke varm, så du kan derfor transportere din te sikkert frem og tilbage.

De gode ved denne kande, er at den har en indbygget skål hvor du ligger din te i. Her kan den så stå at trække indtil den er klar til at drikke.

Kanden kan rumme 1.5 liter te.

Stelton Theo tekande

En anden tekande er denne fra Stelton. Den er meget stilren og holder rigtig godt på varmen, da den er lavet i stentøj med en støbejernsfinish og håndtaget er lavet i bambus. Det giver et super flot look og er samtidig praktisk når det kommer til at holde på varmen.

Kanden er en lille smule mindre en Bodum modellen og kan indholde 1,25 liter. Det er stadig okay for en tekande synes vi.

Hvis du ikke kan lide den sorte farve, så finder den faktisk også i hvid og her er den også super flot og stadig med bambus håndtag.

Eva Solo tekande

Vi kommer ikke udenom Eva Solo når di snakker designer tekander. Denne model er lavet af glas hele vejen igennem og ser virkelig flot ud når den står på et bord.

Der er også indbygget si i denne kande, hvilket er ret smart.

Du får næsten ikke en smukkere tekande end denne her og så kan den indholde 1 liter færdiglavet te og prisen på 499,- er heller ikke slemt for denne model. Låget er i plastik og er nem at løfte af og sætte på igen.

Håndtaget kan godt blive lidt varm, men ikke så meget så du brænder dig på det.

Kanden kan køber her

Opsummering

Vi kan ikke udpege præcist hvilken en vi synes bedst om da de alle er gode på hver deres måde og derfor er det op til dig selv, hvilket design du gerne vil gå efter.

Men skulle vi alligevel vælge, ville vi nok gå efter Bodum modellen, da den kan indholde meget te, hvis der kommer gæster og så er den også flot og den indbygget si gør den bare endnu smartere.

Vil du gerne læse andre anmeldelser af produkter, så kan du altid gå tilbage til forsiden og se hvad vi ellers anmelder herinde.

Whiteboard

Whiteboard – 3 steder du kan bruge dem

Oplevelser

Oplevelser – 8 oplevelser sammen med venner eller veninder