in ,

Tre gode grunde til at investere i en massagestol

Massage stol

Alle – store som små – kan få brug for massage fra tid til anden. Der går sandsynligvis heller ikke mange dage, hvor du ikke tænker på, at det kunne være rart og tiltrængt med en omgang massage. Desværre er det ikke alle, der har økonomien til at besøge en massør i tide og utide. Heldigvis findes der et godt alternativ i form af en massagestol. Mangler du gode grunde til at købe en massagestol til hjemmet, så er du kommet det rigtige sted hen.

1) Der kan være mange penge at spare

Er dit behov for massage lige så stort eller større end gennemsnittet, så er det ikke utænkeligt, at du hver måned har høje udgifter til massagebehandlinger. Typisk giver man et sted mellem 450 og 700 kr. i timen for massage, og derfor kan ens forbrug hurtigt blive stort, hvis man besøger massøren bare en gang om ugen.

Til sammenligning koster mange af de testvindende massagestole et sted mellem 15.000 og 25.000 kr. i indkøb. Det ér mange penge, men på sigt vil du sandsynligvis kunne tjene investeringen hjem.

Antager vi, at du får massage en gang om ugen, og at du giver 500 kroner i timen, så vil din massagestol være tjent hjem på under ét år. Det forudsætter dog, at stolen har kostet omkring 20.000 kr. 

2) Du skal ikke booke en tid

Da rigtig mange danskere har behov for massage, så kan der være travlhed at spore hos de mange massører. Derfor skal man tit og ofte være tidligt ude med ens booking, hvis man skal sikre sig en tid i nær fremtid.

Har du akutte ryg- eller nakkesmerter, så er det vigtigt, at du får behandling så hurtigt som muligt. I den anledning vil det være en fordel, hvis du har en massagestol stående i dit eget hjem.

Ved at købe en massagestol i stedet for at besøge en massør kan du endvidere spare transporten (både tid og penge) væk.

3) Du kan forkæle hele familien

Ved at købe en massagestol vil du ikke kun kunne forkæle dig selv. Du kan selvfølgelig også forkæle din udkårne og jeres børn, hvis de har en vis størrelse.

De førende massagestole byder på et væld af massageteknikker, heriblandt æltning, rulning og tapping, så vi er sikre på, at hele familiens interesser kan indfries. I kan evt. tage ud og prøve nogle forskellige massagestole sammen, hvis der er tale om en familieinvestering.

Der vil helt sikkert blive rift om den nyindkøbte massagestol, men mon ikke der bliver tid og plads til, at alle kan få den ønskede behandling.

Juletræ

Få svar på alt om gran og kunstige juletræer

De 3 bedste kaffemaskiner i år – Her er, hvad du skal vælge