in , , ,

Vandhane guide – 3 forskellige typer

Vandhane

Hvem skal lige bruge en vandhane guide? Er det dig tænker du? Ja, det kunne det måske godt være. Du kan enten være ved at bygge nyt hus eller også skal du måske bare have skiftet din køkken vandhane eller din udendørs vandhane. Uanset hvad, så skal du se denne guide, hvor vi viser dig hvad der er værd at købe i [year].

Du behøver ikke at være ekspert i vandhaner!

Det kan være et gedemarket at finde den rigtige vandhane til boligen og det er uanset om du skal have den udenfor, indenfor eller på dit badeværelse. Der er nemlig mange at vælge imellem og hvad skal man lige vælge og hvad har man lige brug for? Det har vi kigget lidt på og testet og her kommer resultatet som du måske kan få gavn af.

Udendørs vandhane er et MUST

Alle der ikke har en lejebolig kan have brug for en udendørs vandhane. De fleste huse har en i haven, som de bruger til at vande deres blomster med og til at fylde børnenes bassin med. Der kan være mange gode grunde til at have en i baghaven og derfor er det vigtigt at du vælger den rigtige. I denne guide har vi valgt en Mora Garden vandhane frostfri m. greb og nøgle. Den er nem at montere og det gode ved den er at den går fra 300-650 mm, så du får den nemt passet til hullet i væggen og den leveres med en løs nøgle som kan bruges efter behov.

Vandhanen er frostsikker og den tømmer sig selv, så det skal du ikke tænke på. Derfor er denne model ideel at have i sin have.

Køb den her

Kogende vandhave til køkkenet

Man kommer ikke udenom den og der er flere og flere der får den installeret i deres køkken og det forstår man godt. Den er nemlig super smart og kan gøre mange ting nemmere for dig.

Vi har kigget på en GROHE Red Basic Duo køkkenarmatur som er perfekt i køkkenet, men prisen er lidt til den dyre ende. De fleste kogende vandhaner eller cookere som nogen også kalder dem er oftest dyre og derfor vælger folk dem fra.

Lad os sige du har råd til en. Hvis du har den stående i køkken bliver det hele lidt nemmere. Du skal feks ikke vente på at vandet til pastaen skal kode først. Det spare dig lidt 15 minutter og skal noget skoldes, såsom sutter eller andet, så kan du hurtig gøre det. En cooker er oftest 3-1, men kan også fåes som 4-1 og det vil sige at den også kan lave isvand og det er ret smart. Kommer der pludselig gæster ind af døre, så kan du hurtigt deske op med kold vandt til alle mand.

Grohe Red Basic kan købes her

Vandhave til badeværelse

Vi har nu været i haven og i køkkenet og der skal derfor ind på badeværelset og her er det vigtigt at man får noget der ser pænt ud og som er funktionelt.

Vi har derfor fundet en GROHE Essence vandhane som passer til fritstående håndvaske, som er ret populært. Vandhaven er høj, så den er nem at komme til og designet er super flot og passer ind i de fleste badeværelser.

Denne er faktisk ret billig og derfor er den også et godt valg. Det er nemlig sjældent at man ser dette mærke som virkelig er top klasse, lave noget til den pris. Jeg kan personligt sige at jeg har denne til at stå på mit eget badeværelse og der pynter den ret godt og jeg elsker højden på den, da den så er nemmere at komme til.

Grohe Essence kan købes her

Du er velkommen til at læse vores andre guides her

Makeup spejl

Makeup spejl – Disse skal du gå efter i [year]

Hængesofa

Hængesofa guide – 4 af de bedste på markedet