in ,

Vasketøjskurv | 13 smarte vasketøjskurve til opbevaring i år

Alle hjem bør have en eller flere vasketøjskurve til opbevaring. Du kan f.eks. bruge to kurve til sortering af vasketøjet på badeværelset. Helt ligesom vasketøjskurve kan bruges til opbevaring af børnenes legetøj, puder, plaider eller noget helt andet i boligens rum.

I denne guide/test finder du forskellige vasketøjskurve med låg, i plast, træ m.m. Brug inspirationen nedenfor til at danne dig et hurtig og nemt overblik over populære muligheder.

Uashmama vasketøjspose

Uashmama vasketøjspose i bæredygtig papirfibre kan købes i grå, sort, natur og oliven farve. Materialet er robust men vil over tid, få et mere rustik look. På posens forside er der fastgjort et label, hvor du selv kan skrive hvad posen skal indeholde. Du kan vaske posen helt ligesom almindelig tekstil.

Vasketøjsposen er 58 cm. høj og har den fordel, at den kan foldes sammen og gemmes væk hvis ønsket. Der er bærehåndtag i hver side, hvis posen står i soveværelse, badeværelse eller andet rum. Posen har desuden et smart trykknapsystem så du kan hægte flere poser sammen.

2 runde vasketøjskurve af vandhyacint

Store, runde vasketøjskurve af flettet vandhyacint med indvendig stofpose. Du får et klassisk sæt med en stor og mindre kurv med låg. Kurvene har bærehåndtag, som kan bruges hvis du skal flytte kurvene rundt. Indvendigt er der lyse bomuldsposer som spændes fast over kanten, og tages op når tøjet skal i vaskemaskinen.

Den store kurv måler Ø42 x H60 cm. og den lille kurv måler Ø36 x H52 cm.

Brabantia vasketøjskurv med låg

Hvid Brabantia kurv med låg og udtagelige pose i et stilrent design til det moderne hjem. Kurven eller spanden har indvendig stofpose til det beskidte tøj. I låget er der et hul til at smide tøjet igennem, så du slipper for at tage låget af hver gang.

Brabantia kurven der findes i metal og hvid farve, måler 39,6 cm. i diameter, er 67 cm. høj og har en kapacitet på 60 liter.

En populær og moderne vasketøjskurv der er fremstillet i plastik og metal.

Blomus Frisco vasketøjskurv

Frisco kurven fra tyske Blomus er i stilrent design der kan købes i mørkegrå eller sand farve. Blomus vasketøjskurven er med låg og ovalt udseende. Kurven er fremstillet i plastfibre der giver dig en kraftig kvalitet.

Kurven er rummelig med en diameter på 45 cm. og højde på 70 cm.

House Doctor kurvesæt

House Doctor kurve i sort/natural farve der kan passe ind i soveværelse, badeværelse, legeværelse eller måske stuen. For helt ligesom dette kurvesæt kan rumme vasketøjet, vil de søde og flotte kurve også kunne tage sig godt ud til opbevaring af småting. Kurvene kan også bruges som potteskjuler til grønne planter der liver rummet op.

Kurvene har begge bærehåndtag og låg. Den lille kurv har en diameter på 31 cm. mens den store kurv måler Ø45 cm.

House Doctor stofkurv

En billig vasketøjskurv i et stilrent design der kan passe ind på de fleste badeværelser, soveværelser eller måske som opbevaring af bamser på børneværelset.

Stofkurven har en diameter på 40 cm. og er 50 cm. høj. Materialet i bomuld, polyester og rayon giver dig en stabil kurv til at stå, men samtidig ganske nemt at folde sammen til at blive pakket væk.

Hogla Sara Laundry kurvesæt

Hogla Sara vasketøjskurve fremstillet af flettet havgræs i en stor og mindre størrelse. Et populært flettet kurvesæt til at pryde badeværelse, soveværelse eller som opbevaring i andet rum.

Runde og flettet vasketøjskurve fra danske Cozy Living med låg. Og i hver side er der håndtag, så du nemt kan flytte kurvene rundt.

Living & More Isabel vasketøjskurv

Håndlavet vasketøjskurv i naturlige fibre der kan købes hos Coop. Du får en flettet vasketøjskurv med låg og håndtag i en god kvalitet. Kurven i naturlige fibre er lidt mere gullig og lys end på produktbilledet, men dog flot i sit naturlige look på højde med lignede modeller som Skagerak, Cinas eller Ferm living vasketøjskurve i flet materiale.

Living & More kurven har en diameter på 44 cm. og højde på 56 cm. Vægten er ca. 2,3 kg. som giver dig en robust og stabil kurv til forskellig brug.

Vasketøjskurv med 2 rum

Hvis du gerne vil have sorteret tøjet direkte på badeværelset frem for foran vaskemaskinen, kan denne dobbelte vasketøjskurv være det smarte valg.

Vasketøjskurven er firkanten og delt på midten med 2 låg der åbnes fra hver side. Materialet er kraftig canvas med en træ ramme øverst.

Downtown trådkurv med hjul

Downtown vasketøjskurv med hjul fra det anerkendte møbel- og interiørbrandet Nordal. Hvis du søger det moderne og rå til boligen, kan en trådkurv med hjul være den smarte opbevaring til legetøj, små ting eller vasketøjet.

Trådkurven er fremstillet i jern med en bredde på 90 cm. og højde på 73 cm.

Grøn Brabantia vasketøjskurv

Stilren, flot og praktisk stabelbar vasketøjskurv fra Brabantia. Kurven kommer til en billig pris og findes også i grå og sort nuance. Det giver dig mulighed for at kombinere farverne med flere kurve, så vasketøjet kan sorteres på badeværelset.

Den stabelbare kurv har en smart åbne-lukke funktion på fronten, så der kan fyldes vasketøj i også selvom der står en kurv ovenpå.

Kurven er fremstillet i slidstærk polyester/polyethylen og kan rumme 35 liter vasketøj.

Aquanova Evora vasketøjskurv

Moderne og stor vasketøjskurv fra Aquanova der kan købes i den viste grå farve men også i beige eller mørkegrå. Den firkantet kurv måler 70 cm. i højden og 40 x 40 cm. i bredde og dybde. Det giver dig en god rummelig kurv til opbevaring.

På fronten står der ”LAUNDRY” med hvid skrift på det farvet stof. Indeni kurven er der aftageligt for, der kan snøres ind øverst så det beskidte vasketøj ikke kan ses.

Rudon kurv i kraftig vævning

Rund Rudon kurv i kraftig vævning fra Aquanova. Den runde kurv er vævet og med hanke i læder. Det giver dig en kurv i et unikt udtryk som findes i denne grå farve, helt ligesom du kan købe kurven i beige farve også.

Kurven er fremstillet i bomuld og polyester. Størrelsen er Ø35 og H45 cm. der giver en kapacitet på 53 liter til vasketøj, puder, legetøj eller andet der skal opbevares.

Motionscykel

Motionscykel test | 5 bedste motionscykler til hjemmetræning

Fjernstyret bil

Fjernstyret bil | 10 bedste fjernstyrede biler til børn i år