in , ,

Ventilator – 4 bedste til hjemmet eller kontoret

Hader du også at have det for varmt? Så er det en ventilator du skal anskaffe dig. Det er guld være, men ikke kun når det er varmt også når det er koldt, men hvordan hænger det lige sammen?

Jo, det skal jeg fortælle dig.

Meningen med en ventilator er jo at den skal køle et rum ned når det er varmt. Men en moderne ventilator blæser ikke kun kold luft rundt, den kan i nogen tilfælde også blæser varmt luft ud og det er smart og derfor kan du læse mere om de forskellige løsninger herunder.

USB ventilator til kontoret

Dette er et absolute MUST HAVE når det kommer til gadgets som man skal have på kontoret. Jeg har selv en og kan ikke undvære den. Når varmen om sommeren får graderne til at stige på mit kontor, så tænder jeg straks for min USB ventilator.

Det kan godt være den tager luften i rummet og skyder i hovedet af dig, men det mærkes køligt og det hjælper faktisk en del når der er rigtig varmt. Så få dig sådan en til at stå fremme eller lig den i en skuffe, så du kan finde den frem til de varme dage. Du finder dem både online eller steder som Harald Nyborg.

En Dyson ventilator er ikke kun blær

Du kender mærket og måske ved du også at de laver en del forskellige blæsere og ventilatorer, som du kan bruge i hjemmet eller på kontoret.

Deres bordmodeller er ret smart og kan styres via app, men ikke nok med det, så kan de også blæse både varm og kold luft og det er ret praktisk. Så kan du nemlig bruge den året rundt og vil du gerne have rummet varmt inden du dukker op på kontoret, så trykker du bare i appen hjemmefra eller sætter en timer til, så er det varmt når du dukker op.

Det er super smart blæsere de har, men også dyre. Men har du pengene til sådan en, så kan du klart anbefale at købe en fra Dyson.

Gulv ventilator hitter altid

Det her er altid en model du ser rundt om på kontorer. I stedet for at købe en masser til alle medarbejdere vælger man bare en stor gulv ventilator og køle hele rummet ned på en gang.

Det kan faktisk også være meget praktisk engang imellem.

En ventilator til gulvet kan også være praktisk i hjemmet. Feks bruger mange den i soveværelset, men pas på med at have sådan en tænd om natten. Det kan tørre din hals helt ud, så du kan blive syg eller have svært ved at trække vejret.

Så en god ide er at have den tænd en time inden du skal ind i seng. Oftest er disse modeller også lydløs. Du kan endda have den til at stå på dit badeværelse, hvis der er varmt derude om sommeren.

Solcelle ventilator til de smarte

Du sidder sikkert lige nu og Google efter disse solcelle ventilatorer og derfor er du havnet her. De er også smarte.

Har du en blæser der skal køre hele dagen eller hele 24 timer i døgnet, så er det denne slags du skal have fat i. Det er nemlig super smart at de køre på solens energi og du skal derfor ikke tænke på dem.

Du kan både få dem i små modeller til hjemmet eller i større modeller som du kan bruge til kontoret eller måske i en lade. Smarte, det er de i hvert fald. De kan være ret dyre at anskaffe sig, hvis du skal have dem i en stor model, men det er det hele værd i længden.

Du kan også læse en guide til den bedste barnevogn.

Barnevogn

Barnevogn – 4 ting du skal vide før du køber

Mors dag

Mors dag – 4 ideer der vil gøre hende super glad