in , ,

Whiteboard – 3 steder du kan bruge dem

Der er rigtig mange der søger på whiteboard hver eneste måned og du er en af dem. Det er sikkert derfor du er havnet på denne side.

Vi har skrevet en kort guide til dig, som måske kan hjælpe dig med at finde den rigtige whiteboard tavle som du har brug for. Det er nemlig ikke ligemeget hvilken type og form du vælger, hvis du skal have mest ud af det.

Whiteboards kan hjælpe dig meget i hverdagen, viste du det?

Når det kommer til huske ting eller at fortælle noget, så kan jeg faktisk ikke se en anden mulighed end at anskaffe sig en whiteboard tavle.

Nu tænker du nok, hvad den lige skal hjælpe dig med, men her er muligheder mange og kommer helt an på hvad du skal bruge den til. Skal du have den i hjemmet? Feks i køkkenet, hvor du kan skrive til de andre i familien hvad de skal huske eller hvad man skal have til aftensmad i løbet af ugen. Eller måske vil du gerne kunne skrive ned hvad du skal huske i løbet af ugen. Det er nogle gange lidt nemmere at huske hvis man skriver det ned fysisk i stedet for på sin smartphone.

Skal du derimod bruge den i din virksomhed, så er mulighederne også mange her. Du skal feks bruge den til at fremlægge noget for dine medarbejdere eller du kan skrive en dagorden ned, som folk skal huske. Muligheder er mange.

Vi har samlet et par gode tavler, som kan gøre hverdagen lidt smartere og nemmere for din eller din virksomhed.

Lintex One Mobile Whiteboard Tavle

Den første whiteboard tavle vi gerne vil vise dig er en til din virksomhed. Når det er til virksomheden, må den gerne være stor. Jo større, jo bedre! Få gerne med en med hjul på. Vi har selv en på vores kontor med hjul på og det er et MUST og er faktisk smart. Så kan du bruge den i flere rum eller køre den til siden, hvis der skal være plads til noget andet.

Tavlen kan vendes, så du kan bruge begge sider. Så behøver du heller ikke at viske det ud lige med det samme.

Denne model leveres med fire hjul og en skrivetavle som er magnetisk. Du får virkelig noget kvalitet her fra det svenske firma Lintex.

Whiteboard Sæt 60 x 90 cm

Så er vi rykket via til entreen eller køkkenet i boligen. Her skal du bruge en lille tavle, som du kan skrive små notater på eller skrive ned hvad du skal huske at købe ind. Mulighederne er mange her.

Selve tavlen er ned at hænge op, da den kun kræver to skruer eller søm for at hænge. Der følger både magneter og tus med i pakken, så du er klar med det samme du får den op at hænge.

Dette sæt er et rigtig fint begynder sæt. Nogle gange ved man nemlig ikke om man får brug for en whiteboard tavle og derfor kan man starte med denne, som er billig. Får man den brugt så meget som man gerne ville, kan man altid opgradere senere hen.

Du kan købe whiteboard start-sæt her

Whiteboard maling til børnene eller køkkenet

Nu kommer vi til det smarte! Nemlig whiteboard maling. Det er super smart og du kan få glæde af det flere steder i boligen. Børnenes værelse er et godt sted. Så kan de tegne løs og fjerne det igen som de vil. En anden god mulighed, er at male et stykke væg i køkkenet med denne maling. Det er blevet ret populært.

Tænker du at male det i køkkenet, så anbefaler vi at du vælger et sted hvor det passer bedst ind. Feks ved siden af køleskabet eller køkken-øen, så du nemt kan skrive noget ned med det samme.

NB: Malingen skal tørre i 7 døgn, så sørg for at ingen kommer til den imens og lad den tørre i alle dagene for at få det perfekte resultat, som du gerne vil have.

Maling kan købes her

Hvis du vil læse andre guides kan du se her

Dyson støvsuger

Støvsuger testen – 4 tips til at finde den rigtige

Tekande

Tekande guide – Disse 3 tekander er populære