in , , ,

Gaming mus – 3 bedste logitech mus til gaming

En gamer mus er ikke bare en mus. Det er den måske for nogen, men vil du gerne være bedre og stærkere i dit spil, så skal der også en bedre gaming mus til.

Musen er virkelig det der skal tage dig til den næste level og ligger den godt i hånden og er den godt bygget, så bliver du også en bedre spiller med tiden.

Vi har samlet 3 af de bedste Logitech mus, som du kan få lige nu. Vi har testet dem alle 3 med CS GO og her får du lidt om hvorfor du skal vælge en af disse og spille med fremover. Det kan også være du allerede har en af dem og du måske gerne bare vil have vores vurdering af den.

Vi starter med musen vi synes bedst om.

Logitech G903 gaming mus

Her er musen vi synes bedst om. Det er nemlig Logitech G903 musen. Den perfekte gaming mus, som også bliver brugt af flere professionel spillere rundt om i verden. Den kan nemlig nogle tricks som de andre ikke kan.

Feks så kan du skifte vægtfordeling, ændre opløsningen og skifte de fede RGB lys som er i musen. Du kan skræddersy den, så den passer perfekt til dig og dit spil og det er en super fordel at have.

Gaming musen er selvfølgelig med ledning for at få det bedste signal og den bedste ydeevne når du gamer på højt plan.

Logitech Pro gamer mus

En anden top kandidat er den kun 80g lette Logitech Pro mus. Den er super præcis og har en del features, som kan styre via et program som følger med musen. Musen er trådløs, men stadig mega hurtig, så det skal man ikke tage fejl af.

Vi fortrækker dog selv med ledning, men er du ikke til det, så er dette den bedste trådløs gamer mus du kan købe. Den er nemlig bygget til professionelle. Den holder faktisk ret godt på strømmen, det er vi ret imponeret over.

Den er spækket med fede ting, som kan gøre dit gaming skarpere.

Logitech G402 gaming mus

Nu er vi så rykket ned til den sidste Logitech mus som vi har testet. Den her musen er lidt billigere end de andre, men det skal man ikke tage fejl af. Den er nemlig lyn hurtig.

Den har 8 programbare knapper, plus at du kan justere følsomheden under selve spillet. Det er jo det man godt kan bruge engang imellem. Vi brugte det en del da vi testede musen.

Vi kan godt lide designet, for den ligger super godt i hånden. Man føler man har godt styr på musen og de hurtige knapper er ret geniale. Det hele føles hurtigere og mere præcist.

Opsummering

Skulle vi vælge en mus at game med, vil vi selv gå efter den første mus, som er Logitech G903. Den er super let, hurtige knapper og med ledning, så du hele tiden får den bedste ydeevne. Musen ligger godt i hånden og alt føles helt naturligt når den glider henover musemåtten.

Det er et sikkert valg, men kan du bedre lide en af de andre, så skal du selvfølgelig gå efter dem. De kan nemlig også noget helt specielt. Det er som nævnt tidligere ikke sikkert at du kan lide med ledning og i det tilfælde skal du gå efter mus nummer 2, så måske er lidt dyre, men også et sikkert valgt når det kommer til gaming mus.

Vil du læse andre guides, kan du gå til forsiden, hvor vi også anmelder andre ting.

Hårdkogt æg

Hårdkogt æg – Så lang tid skal du give det

Bedroller køb

Bedroller – 2 ting du bør vide inden du køber